Jump to content

Mišković: Vučić neće dočekati veče

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

Нема ја шта да "мислим". Полиција је дужна да објави на основу чега је неко приведен, тј. који је закон прекршио. Ако немају доказа да је прекршио закон, онда не смеју да га малтретирају - свиђао се он мени или не.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ko kaze da nije objavljeno, priveden je zato sto je od 2005 do 2010 uzeo oko 2 milijarde dinara. Njegove firme su ucestvovale u privatizaciji putarskih preduzeca gde su napravljene velike malverzacije.

Подели на овим сајтовима

Нема ја шта да "мислим". Полиција је дужна да објави на основу чега је неко приведен, тј. који је закон прекршио. Ако немају доказа да је прекршио закон, онда не смеју да га малтретирају - свиђао се он мени или не.

Објавили су.

Šta piše u prijavi protiv Miškovića

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=12&dd=12&nav_category=16&nav_id=668268

Подели на овим сајтовима

Ko kaze da nije objavljeno, priveden je zato sto je od 2005 do 2010 uzeo oko 2 milijarde dinara. Njegove firme su ucestvovale u privatizaciji putarskih preduzeca gde su napravljene velike malverzacije.

Није противзаконито да се заради 2 милијарде динара. Које малверзације конкретно?

Објавили су. Šta piše u prijavi protiv Miškovića http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=12&dd=12&nav_category=16&nav_id=668268

Не видим овде конкретно кривично дело. Коме су украли и шта? Озбиљно питам, није ми јасно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ма то брате није смешно, ако могу њега да малтретирају без разлога онда могу и тебе.

Jadan Miša. Još će On da ispadne žrtva režima, jadničak, a toliko je generacija njegovih predaka sticalo to bogatstvo i sad ovi diktatori rešili to da mu uzmu. Strašno. Pomolimo se za slobodu ovog pravednika.

Подели на овим сајтовима

Jadan Miša. Još će On da ispadne žrtva režima, jadničak, a toliko je generacija njegovih predaka sticalo to bogatstvo i sad ovi diktatori rešili to da mu uzmu. Strašno. Pomolimo se za slobodu ovog pravednika.

Није битно уопште да ли је он "праведник" или "грешник". Поента је да власт не може да људе малтретира зато што су "неподобни", већ само и једино ако су прекршили закон.

Сутра могу тебе да приведу и малтретирају без разлога.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Није противзаконито да се заради 2 милијарде динара. Које малверзације конкретно?

Не видим овде конкретно кривично дело. Коме су украли и шта? Озбиљно питам, није ми јасно.

”Државу” су ваљда покрали, откуд знам.

”Nadam se da ćemo moći da dokažemo osnovnu tezu da se iza posla sa putarskim preduzećima krije brutalno izvlačenje novca i kapitala - isisavanje imovine iz preduzeća koja su bila u procesu privatizacije i sticanje neosnovane imovinske koristi od strane osoba koje su uključene u postupak privatizacije i rad u tim preduzećuma", istakao je tužilac.”

Подели на овим сајтовима

Није битно уопште да ли је он "праведник" или "грешник". Поента је да власт не може да људе малтретира зато што су "неподобни", већ само и једино ако су прекршили закон.

Сутра могу тебе да приведу и малтретирају без разлога.

To se utvrdjuje u sudskom postupku, a saslusavanje, pritvor i slicno mogu biti delovi tog postupka.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Какви лажови брате мили... Бедно. :(

А те људе малтретирају само да би себи направили рекламу у народу. Мишковић је лија, пазио се он добро да не уради ништа за шта би касније могли да га осуде. Криви су они који су му давали привилегије.

Mene vise brine kakav nam je to narod kada konstantno pada na ove i slicne decije fore od Milosevica, preko DSS-a, DS pa do SNS i Vucica...

Подели на овим сајтовима

”Државу” су ваљда покрали, откуд знам.

Ма нису, ево други пут сам прочитао ово небулозно "саопштење". Они су "исисавали новац" из својих предузећа која су поштено купили. Изгледа да су оптужени на основу комунистичког закона о "злоупотреби службеног положаја" који у случају приватне фирме нема апсолутно никаквог смисла... Како можеш да "злоупотребиш" нешто што је твоје? Ако је моја фирма и ја желим да са њеног рачуна потрошим 30 милиона то је моја ствар.

Ово је скандалозно. Банда комунистичка. Ево цитата па види сам:

Prema navodima krivične prijave Uprave kriminalističke policije Miroslav i Marko Mišković, kao i Milo Đurašković u perodu od 2005. pa do kraja 2010. kao suvlasnici u privatizovanom Preduzeću za puteve "Niš", a preko njega i suvlasnici više preduzeća za puteve neosnovano su iz tih preduzeća izvukli novac i imovinu vrednu od oko 30 miliona evra.

"Nadam se da ćemo moći da dokažemo osnovnu tezu da se iza posla sa putarskim preduzećima krije brutalno izvlačenje novca i kapitala - isisavanje imovine iz preduzeća koja su bila u procesu privatizacije i sticanje neosnovane imovinske koristi od strane osoba koje su uključene u postupak privatizacije i rad u tim preduzećuma", istakao je tužilac.

А шта има "брутално" да узмеш новац из своје фирме остаје да на тужилац објасни...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

To se utvrdjuje u sudskom postupku, a saslusavanje, pritvor i slicno mogu biti delovi tog postupka.

Па мораш прво да докажеш да је неко крив па да га хапсиш. Не можеш да некога ухапсиш па онда доказујеш да је крив...

Mene vise brine kakav nam je to narod kada konstantno pada na ove i slicne decije fore od Milosevica, preko DSS-a, DS pa do SNS i Vucica...

Наиван и неук. И то нам је дошло главе. Ово се ни по чему не разликује од комунистичких "процеса" из 1946-е.

А после ћемо да се чудимо зашто не долазе страни инвеститори, нема посла итд. Па нису луди да их неко после тужи зато што су зарадили паре.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па мораш прво да докажеш да је неко крив па да га хапсиш. Не можеш да некога ухапсиш па онда доказујеш да је крив...

Tek posle sudjenjka ce se znati da lio je kriv. A policoija moze da, privodi i pritvara i bez sudjenja. I to i radi. Svuda. Naravno po zakonu.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ма нису, ево други пут сам прочитао ово небулозно "саопштење". Они су "исисавали новац" из својих предузећа која су поштено купили. Изгледа да су оптужени на основу комунистичког закона о "злоупотреби службеног положаја" који у случају приватне фирме нема апсолутно никаквог смисла... Како можеш да "злоупотребиш" нешто што је твоје? Ако је моја фирма и ја желим да са њеног рачуна потрошим 30 милиона то је моја ствар.

Ово је скандалозно. Банда комунистичка. Ево цитата па види сам:

А шта има "брутално" да узмеш новац из своје фирме остаје да на тужилац објасни...

Немам појма шта је Мишковић урадио, не разумем ама баш ништа од овога што пишу. Али знам скоро 100% да по закону не смеш да радиш шта год хоћеш са парама из твоје фирме. То заправи и нису твоје паре. Нек ме исправи Флоресита ако грешим.

Подели на овим сајтовима

Tek posle sudjenjka ce se znati da lio je kriv. A policoija moze da hapsi, privodi i pritvara i bez sudjenja. I to i radi. Svuda. 

Суђење је нешто сасвим друго. Полиција прво мора да спроведе истрагу и прикупи доказе. Онда иде код тужиоца да на основу тога добије налог за хапшење, ако има основа за то. После тога следи суђење да се одреди казна.

Овај Вучић је тежак морон. Због њега ће на крају бедни народ морати Мишковићу и његовој фамилији да плаћа одштету, видећеш.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...