Иван Дабижљевић Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Можда је управо ту и проблем. Кад би та омладина спаковала се и дошла овамо на једно време брзо би ухватила први воз за Србију и сама трагала за поменутим. Не иде ми у главу како смо ми један незадовољан и незахвалан народ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Можда је управо ту и проблем. Кад би та омладина спаковала се и дошла овамо на једно време брзо би ухватила први воз за Србију и сама трагала за поменутим. Не иде ми у главу како смо ми један незадовољан и незахвалан народ. A gde ti zivis ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 ...не кажем, наравно треба да се мења и школство ако не ваља, али колико видим по деци и омладини (васпитању, понашању), школство у Србији је још увек далеко боље од прања мозгова у западним земљама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 У Љубљани. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 У Љубљани. Hoces dolaziti u Srbiju ? Mislim za stalno. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 ...не кажем, наравно треба да се мења и школство ако не ваља, али колико видим по деци и омладини (васпитању, понашању), школство у Србији је још увек далеко боље од прања мозгова у западним земљама. Dolazi to polako i kod nas . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Не знам још. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Ево да освежимо тему Лепа вест У нашу школу данас је поново дошла вода, после 4 дана апстиненције Сад можемо поново да перемо руке, користимо тоалет, ученици могу да ураде то исто фонтана из дворишта нам је помагала све ове дане, радила је пуном паром Grizzly Adams, nana and drvce је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Imam sestru koja živi u inostranstvu.Godinu dana je mladja od mene,ali smo u isto vreme pošle u školu. Secam se jednog leta kadju je otac bukvalno terao da vežba matematiku...i ja sam se malo umešala,čisto da vidim šta se radi... .smesko. Četvrti razred,a uče koliko je pola jabuke i jedna terćina iste....Ja sam se iznenadila i mislila da su to gluposti,mi učimo mnogo komplikovanije stvari,mi smo pametniji.... Sada shvatam da nisam u pravu...Ona govori 4 jezika,a ja jedva 2... Naše školstvo je nikakvo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 U Finskoj odeljenje ima najvise 17 djaka, nemaju toko osnovne skole ocene, prvi kontrolni zadatak imaju sa 16 godina. A o nas. sredstvima ne bih komentarisao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Сад можемо поново да перемо руке, користимо тоалет, ученици могу да ураде то исто За својих 16-ак година основног средњег и високог образовања нисам видео сапун унутар школских зграда. Изгледа да се сад мало напредовало. Драшко, Grizzly Adams, Anette and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Налетех пре неки дан на свежи видео Кена Робинсона. http://www.ted.com/talks/ken_robinson_how_to_escape_education_s_death_valley.html Чика објашњава неке ствари о савременом образовању. drvce and malina :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 За својих 16-ак година основног средњег и високог образовања нисам видео сапун унутар школских зграда. Изгледа да се сад мало напредовало. Nastavnica likovnog je pod strogim nadzorom drzala svoj sapun koji nam je davala da se operemo posle casa... I sami smo donosili komadice sapuna za podmazivanje testerica na OTO-u, i to je bilo unutar zgrade. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Nastavnica likovnog je pod strogim nadzorom drzala svoj sapun koji nam je davala da se operemo posle casa... I sami smo donosili komadice sapuna za podmazivanje testerica na OTO-u, i to je bilo unutar zgrade. čuvene testerice i rashladni sapun-sistem "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Туга једна неописива... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука