Снежана Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 1 минут, Војвода7 рече Може и ово послужити, не брини treba neka travada mi se pokosi na placu Smaragdni kamičak, Војвода7 and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 40 минута, Lady Godiva рече Нимало.. значи само савет Dobar savet zlata vredi. Recite mi, molim Vas, kakav savet imate za mene? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 40 минута, Војвода7 рече Може и ово послужити, не брини U lose sise neke sekte ti upleo. Jesi jos pravoslavac? Smaragdni kamičak and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 пре 11 часа, Иван ♪♫ рече Dobar savet zlata vredi. Recite mi, molim Vas, kakav savet imate za mene? Зезај се максимално. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 пре 11 часа, Иван ♪♫ рече U lose sise neke sekte ti upleo. Jesi jos pravoslavac? U lose "sise" neke sekte ti upleo? Haha a zbog ovoga je izdao Miroljuba http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 пре 5 минута, Lady Godiva рече Зезај се максимално. Mora neko i ozbiljan biti http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 пре 4 минута, Ronald рече Mora neko i ozbiljan biti Boooriiing Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 пре 6 часа, Ronald рече U lose "sise" neke sekte ti upleo? recimo da mi se omaklo, svesno, al mi se omaklo пре 6 часа, Ronald рече Haha a zbog ovoga je izdao Miroljuba i bolje mu da se mane tih prica I gde je sad vojvoda7? Ajde brate zezaj i ti mene malo, dosadno mi Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 пре 6 часа, Lady Godiva рече Зезај се максимално. neka, zasviraj i za pojas zadeni, tako Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 пре 46 минута, Иван ♪♫ рече neka, zasviraj i za pojas zadeni, tako Неее, него претеруј увек и свуда и брига те. Ала сте досадни ви одрасли Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 пре 51 минута, Lady Godiva рече Неее, него претеруј увек и свуда и брига те. Ала сте досадни ви одрасли ,,Mi" odrasli? A ti, nisi odrasla? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 пре 37 минута, Иван ♪♫ рече ,,Mi" odrasli? A ti, nisi odrasla? Не. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 пре 17 минута, Lady Godiva рече Не. E!? Nemoguce, kako to? Da nisi niska rastom (pa da nisi odrasla)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 11, 2018 Пријави Подели Написано Мај 11, 2018 пре 1 минут, Иван ♪♫ рече E!? Nemoguce, kako to? Da nisi niska rastom (pa da nisi odrasla)? Ма зезам се. Нисам одрасла јер сам неозбиљна. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 23, 2018 Пријави Подели Написано Мај 23, 2018 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука