Trifke Написано Мај 2, 2018 Пријави Подели Написано Мај 2, 2018 @Рапсоди Ajde ne ljuti se. Ja sam se samo salio! Ima on francuska poslovica: Zena je raj za oci, pakao za dusu i cistiliste za dzep. Ako treba promenicu poruku. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 2, 2018 Пријави Подели Написано Мај 2, 2018 Управо сада, Trifke рече @Рапсоди Ajde ne ljuti se. Ja sam se samo salio! Ima on francuska poslovica: Zena je raj za oci, pakao za dusu i cistiliste za dzep. Ako treba promenicu poruku. Ма не љутим се, мени је стварно тешко да се наљутим ( бар овде на форуму) . На тебе ам абаш све кад бих хтела не могу да се наљутим... Trifke је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 On 1.5.2018. at 17:14, Иван ♪♫ рече @Neša_ nisi mi odgovorio jos od ranije, kad nadjes neku, kako ces joj verovati? Kako ces ostvariti Ljubav(tm) ako nema poverenja? pa mene Nesa ignorise koji je ovo put da pitam isto/slicno pitanje Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 On 2.5.2018. at 8:16, Trifke рече Zena je raj za oci, pakao za dusu i cistiliste za dzep monah je na to imun, jer daje zavete: celibata, poslusnosti i siromastva Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 пре 31 минута, Иван ♪♫ рече pa mene Nesa ignorise koji je ovo put da pitam isto/slicno pitanje Па ти си мој идол. Твртнуо си Тврлета. Волела бих кад би админи могли да извуку неку листу да видим колико ме је људи ставило на игнор.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 пре 52 минута, Lady Godiva рече Па ти си мој идол. Nemoj praviti sebi idola, nemoj im se klanjati niti im sluziti, rece Bog, a posto ja nisam Bog, necu biti iskljuciv Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 пре 1 минут, Иван ♪♫ рече a posto ja nisam Bog, necu biti iskljuciv Па хвала ти. Баш си златан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 Управо сада, Lady Godiva рече Па хвала ти. Баш си златан. vrednost zlata narocito raste u zadnje vreme Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 пре 1 минут, Иван ♪♫ рече vrednost zlata narocito raste u zadnje vreme Па шта то значи да треба зграбити злато на време док цена још не скочи или га се треба ратосиљати јер је прецењено? Ах, економијо и Богу си тешка.. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 пре 6 минута, Lady Godiva рече Па шта то значи да треба зграбити злато на време док цена још не скочи или га се треба ратосиљати јер је прецењено? Ах, економијо и Богу си тешка.. zlato uvek sija Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 пре 3 минута, Иван ♪♫ рече zlato uvek sija А тек што је и скромааан.. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 пре 11 минута, Lady Godiva рече Ах, економијо и Богу си тешка.. Zato se u svakom Božijem hramu i očekuje da ostaviš neki prilog za Boga... ne ide mu sa lovom... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 пре 1 сат, Иван ♪♫ рече monah je na to imun, jer daje zavete: celibata, poslusnosti i siromastva Kako koji! Npr otac Makarije iz "Cuda nevidjenog" nije. Avocado and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 Тетоважа ДА. Пре 10 година, имао сам пеницилински шок и савет једне старије медицинске сестре " Када будеш у прилици на задњи доњи део леђа истетовирај CAVE PENICILIN, да случајно не заборавиш да кажеш или не дај боже не будеш могао да кажеш доктору или сестри да си алергичан на лекове које садрже пеницилин... Има логике Ayla је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 3, 2018 Пријави Подели Написано Мај 3, 2018 пре 36 минута, Lady Godiva рече А тек што је и скромааан.. treba uvek biti realan i ne precenjivati svoje kvalitete Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука