Jump to content

Тетоважа: Да или не ???

Препоручена порука

@Рапсоди Ajde ne ljuti se. Ja sam se samo salio! Ima on francuska poslovica: Zena je raj za oci, pakao za dusu i cistiliste za dzep. Ako treba promenicu poruku.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Trifke рече

@Рапсоди Ajde ne ljuti se. Ja sam se samo salio! Ima on francuska poslovica: Zena je raj za oci, pakao za dusu i cistiliste za dzep. Ako treba promenicu poruku.

Ма не љутим се, мени је стварно тешко да се наљутим ( бар овде на форуму) . На тебе ам абаш све кад бих хтела не могу да се наљутим... 

• Радостан 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 1.5.2018. at 17:14, Иван ♪♫ рече

@Neša_ nisi mi odgovorio jos od ranije, kad nadjes neku, kako ces joj verovati? Kako ces ostvariti Ljubav(tm) ako nema poverenja?

pa mene Nesa ignorise :) koji je ovo put da pitam isto/slicno pitanje

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Иван ♪♫ рече

pa mene Nesa ignorise :) koji je ovo put da pitam isto/slicno pitanje

Па ти си мој идол. Твртнуо си Тврлета.  :naklon:

Волела бих кад би админи могли да извуку неку листу да видим колико ме је људи ставило на игнор.. :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Иван ♪♫ рече

vrednost zlata narocito raste u zadnje vreme :D  

Па шта то значи да треба зграбити злато на време док цена још не скочи или га се треба ратосиљати јер је прецењено? Ах, економијо и Богу си тешка.. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Lady Godiva рече

Па шта то значи да треба зграбити злато на време док цена још не скочи или га се треба ратосиљати јер је прецењено? Ах, економијо и Богу си тешка.. :smeh1:

zlato uvek sija :) 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Lady Godiva рече

Ах, економијо и Богу си тешка.. :smeh1:

Zato se u svakom Božijem hramu i očekuje da ostaviš neki prilog za Boga... ne ide mu sa lovom... ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Иван ♪♫ рече

monah je na to imun, jer daje zavete: celibata, poslusnosti i siromastva :) 

Kako koji! ;)  Npr otac Makarije iz "Cuda nevidjenog" nije. :0205_whistling:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Тетоважа ДА. 

Пре 10 година, имао сам пеницилински шок и савет једне старије медицинске сестре " Када будеш у прилици на задњи доњи део леђа истетовирај CAVE PENICILIN, да случајно не заборавиш да кажеш или не дај боже не будеш могао да кажеш доктору или сестри да си алергичан на лекове које садрже пеницилин... Има логике

• Свиђа ми се 1

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...