Војвода7 Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 19 минута, Natasa. рече Kako te do sada nije neka zgrabila za sebe ? Прочитај коментар прије овога :Д Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 5 минута, Lady Godiva рече Да си рекао из љубави према њој, мојој драгој. Оној која ноћу некад ружно сања па ме шутне у ребра, која се свађа с тв-ом кад гледа вести и мрзи цео свет кад је у пмс-у.. Могао сам и пјесму написати Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 16 минута, Muramasa рече Zato što je beta koji je počeo da peva drugu pesmu nakon tvog i Godivinog pritiska. Можда није задрти буздован који се плаши да ће испасти бескичмењак, као "алфе", па може да прихвати да некада није у праву и да промени мишљење.. Знаш људи уче и мењају се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 10 минута, Иван ♪♫ рече A ljubav? Cek samo dok Nesa vidi ovo Ната ми је објаснила да мушкарци наватају наивне девојке на љубав и романтику, а у ствари им треба неко да им кува, пере, обезбеди редован секс и децу.. Не наседам више на те форе. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 3 минута, Lady Godiva рече Али реално нико не треба да има потребу да се тако доказује. Pa, sad, obrni, okreni, zene vole ,,tvrdje" muskarce. ( I iako cesto kazete kako volite finocu, finoca je samo pozeljan, ali ne i dovoljan uslov.) Ovi manje tvrdi, mora da se trude пре 3 минута, Lady Godiva рече Она која те воли, воли и "мушке" и оне "традиционално женске" црте твоје личности. Eeeee, do toga treba doci (da te neka zavoli). Vama zenskima je tu lako, jer ultimativno vi birate (muski su manje izbirljivi), samo nabacite onaj zavodljivi pogled i resena stvar, muzjak vise ne moz' se kontrolise Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 3 минута, Lady Godiva рече Ната ми је објаснила да мушкарци наватају наивне девојке на љубав и романтику, а у ствари им треба неко да им кува, пере, обезбеди редован секс и децу.. Не наседам више на те форе. evo cista 10-ka iz red pill-a Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече Ната ми је објаснила да мушкарци наватају наивне девојке на љубав и романтику, а у ствари им треба неко да им кува, пере, обезбеди редован секс и децу.. Не наседам више на те форе. I to dobro da zapamtiš ! Gomilaj imovinu i uživaj u muškom društvu, a kad ima para ima i kuvanog jela i peglanja. Samo ti ne moraš da se zamaraš tim trivijalnim glupostima. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 10 минута, Иван ♪♫ рече Pa, sad, obrni, okreni, zene vole ,,tvrdje" muskarce. ( I iako cesto kazete kako volite finocu, finoca je samo pozeljan, ali ne i dovoljan uslov.) Ovi manje tvrdi, mora da se trude Ма јок бре, предрасуде.. пре 12 минута, Иван ♪♫ рече Eeeee, do toga treba doci (da te neka zavoli). Vama zenskima je tu lako, jer ultimativno vi birate (muski su manje izbirljivi), samo nabacite onaj zavodljivi pogled i resena stvar, muzjak vise ne moz' se kontrolise Е то је цака. Свака жена може да има гомилу мужјака који не могу да се контролишу, али који ће јој то ђаво.. пре 16 минута, Muramasa рече Kao Maja Gojković i Aleksandar Martinović. Bili radikalni, pa su "osetili Vučićevu energiju". Ооо, да ли нам се то алфица надурио? Знаш добро да не причам о томе.. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 6 минута, Muramasa рече Sad ste me provalili. Немој да си тужан.. давно си ти проваљен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 16 минута, Natasa. рече I to dobro da zapamtiš ! Gomilaj imovinu i uživaj u muškom društvu, a kad ima para ima i kuvanog jela i peglanja. Samo ti ne moraš da se zamaraš tim trivijalnim glupostima. ako ti je do razumevanja, kupis psa ? U stvari su najuspesniji oni brakovi koji mogu da se razvedu, paradoksalno, ali jeste tako, gde niko nije uslovljen, stanom, novcem, prisilom, decom... Paradoksologija and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 12 минута, Снежана рече gde niko nije uslovljen, stanom, novcem, prisilom, decom... Znači onaj koji se ni ne sklopi . Eee da mi je 18 godina i ova pamet sve bih ja to drugačije uradila . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 24 минута, Muramasa рече Stvarno misliš da je tako brzo promenio mišljenje, od vojvode do belog viteza? Koji optimizam. Оптимизам? Мислиш глупост, али си то само увио у обланде.. нема потребе за тим, нисам баш толики дебил. пре 26 минута, Muramasa рече Ja sam konzistentan u stavu. Hoću suprugicastu devojku, makar u kuhinju ulazila samo da pozira. И то је супер. Имаћеш жену позера. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 56 минута, Lady Godiva рече Ма јок бре, предрасуде.. ahaaaa пре 56 минута, Lady Godiva рече Е то је цака. Свака жена може да има гомилу мужјака који не могу да се контролишу, али који ће јој то ђаво.. Ne guraj u krajnost, znas na sta sam mislio. Pa bre, neces hteti nekoga ko ne reaguje na tebe, jel tako? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 25 минута, Muramasa рече Pre bih rekao da precenjuješ svoju sposobnost da nekome promeniš mišljenje. Не своју способност него остављам људима простора да се мењају на боље. Некад кад чујеш нешто и од највеће будале, то може да те подстакне да размислиш мало боље и преиспиташ своје ставове. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 29, 2018 Пријави Подели Написано Април 29, 2018 пре 10 минута, Иван ♪♫ рече ahaaaa Озбиљно то мислим. пре 10 минута, Иван ♪♫ рече Ne guraj u krajnost, znas na sta sam mislio. Па не знам баш шта си хтео да кажеш.. Не знам зашто мислиш да је женама лакше. То што им мушкарци пружају више пажње и што би лакше могле да заведу некога, то не значи да ће их тај неко волети такве какве јесу. Smaragdni kamičak and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука