Lady Godiva Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 17 минута, Војвода7 рече Не дај Боже, не бих то себи никад дозволио. Па онда не капирам који је војводски посао.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 23 минута, Снежана рече А Шта хвали овом уметничком делу? Pa hvali mu simetrija i red, kosmos... suvise je natrpano i turbo, neukusno... Bokisd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 4 минута, Muramasa рече Isti kao i moj sajonski. Redovan posao koji donosi leba i plaća račune i onaj drugi, pro bono, van radnog vremena. Ти радиш про боно? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече Ти радиш про боно? Verovatno misli na trolovanje Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 А ја мислила храниш децу по народним кухињама из доброте свога срца.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 16 минута, obi-wan рече Pa hvali mu simetrija i red, kosmos... suvise je natrpano i turbo, neukusno... како мислиш натрпано? фале фелне од бмвв-а obi-wan and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 42 минута, Lady Godiva рече Па онда не капирам који је војводски посао.. ''Војводски посао'' је такав да га скоро и нема .. Радио сам нешто приватно до прије неких 6, 7, година, и онда сам ''сконтао'' да је најбоље да други раде за мене, тако да...парадоксологија је на неки начин била у праву, људи у мом војводству раде за мене. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 1 hour ago, Muramasa рече Pomešala si me sa prepodobnima. Doduše, ponekad nekome sredim komp pro bono. Не претеруј ипак с тим. Тако то почиње. Прво неком помогнеш око компа, ношења намештаја.. next thing you know играш сони с клинцима из свратишта. пре 7 минута, Војвода7 рече сконтао'' да је најбоље да други раде за мене А супер, значи имаш времена да научиш да куваш, переш и бринеш о себи like a grown up. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 3 минута, Lady Godiva рече А супер, значи имаш времена да научиш да куваш, переш и бринеш о себи like a grown up. Имам времена али то је женски ''посао'' :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 2 минута, Војвода7 рече Имам времена али то је женски ''посао'' :P Да сам ти сестра, не бих ти ни кафу скувала у животу, чуј кафу.. ни чај кад си болестан. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 4 минута, Muramasa рече sestra Млађа или старија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 9 минута, Lady Godiva рече Да сам ти сестра, не бих ти ни кафу скувала у животу, чуј кафу.. ни чај кад си болестан. Чуј сестра, би л' као жена? :P Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 Управо сада, Војвода7 рече Чуј сестра, би л' као жена? :P Тад би ти било још горе јер би гладан ломио кичму по каучу. Smaragdni kamičak, Војвода7 and Avocado је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече Тад би ти било још горе јер би гладан ломио кичму по каучу. Ма била би макар торта од пуслица ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 12 минута, Muramasa рече Ja sam danas potpuno očistio stan i nadisao se domestosa i nakupio cif ispod noktiju. Јеси цурица :P Paradoksologija and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука