Војвода7 Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 1 минут, goranger рече Misliš ako neko želi da bude pokretna reklama? Није покретна реклама, него жели да сви ми видимо шта је Исус урадио за нас...Поноси се Исусом.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 3 минута, Војвода7 рече Није покретна реклама, него жели да сви ми видимо шта је Исус урадио за нас...Поноси се Исусом.. A ustvari reklamira svoju pobožnost Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 "Jer ja sam Guzonjin sin!" ... https://www.pinterest.com/pin/617415430139209888/ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 21 минута, Војвода7 рече не бих могао ни за било какву пару Ma bi da porodica živi od toga. Znaš kako bi radio jedno te isto da hraniš i školuješ decu. Kao da ove silne birokrate po sivim kancelarijama i šalterima ne bi menjale svoju poziciju za nešto interesantnije i kreativnije. Ali kad te kući čekaju računi, supružnik i dvoje dece školskog uzrasta (ovo mu dođe neki prosek)-ćuti i radi, bar je sigurno i ima. E sad, neko se i odvaži i nađe nešto drugo...ali za to treba snage i volje. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 30 минута, Војвода7 рече Што се тиче доприношења спасењеу, шта ако неко одлучи да истетовира Исуса на крсту, истетовира га да би и други видјели кроз шта је Исус прошао због нашег спасења... Истетовира слику Исуса на крсту и испод напише ЗБОГ НАС, да ли му то може допринијети спасењу? Izbegavam da pričam o spasenju, jer niko od nas ne zna zasigurno kako se odvija. Što se tiče religijskih motiva-nisam ljubitelj, sad je to pomodarstvo. Svi imaju neki krst, Ostrog, 4S...ma bezveze mi je to. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 35 минута, Војвода7 рече Не дај Боже никоме, сретнем неки дан школског другара, каже већ 16 година радим у обућари, човјек 16 година шије обућу, не смијем то ни да замислим. Хајде опет кад неко ради некакав посао који се бар мало разликује, али сваки дан исто и тако годинама, не бих могао ни за било какву пару Veliku većinu istorije je velika većina ljudi činila upravo ovo, i to je prosto bio - život. Zanatlije poput obućara su bili u debeloj prednosti. I sada je većini ljudi posao dosadan i ponavlja se. Šta ti radiš da bi zaradio za život? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 Inace, licno nisam neki ljubitelj ovakve umetnosti, to da kazem prvo, jer me @Ayla odlicno razume. Medjutim, u principu, meni se cini da tetovaza spada u ukrasavanje tela, kao i svako drugo ukrasavanje. Razlika je sto je ovo (relativno) trajno, a ono drugo lako zamenljivo. Zato mislim da i ovde vazi princip ukusa i skladnosti - ako toga ima, i ako rad nije prenatrpan (a cesto vidim da jeste), onda to moze da bude itekako ukusan ukras, vec prema zelji. Zato svako preterivanje, gomilanje, nesklad jednostavno upropaste samo delo, kao sto bi to isto bilo kod nosenja nakira, farbanja, itd. Evo i primera. Slike su sa Pinteresta, i moram da kazem da me ovaj skromni beli ukras lepo odusevio kako je zenstven... Paradoksologija, Grizzly Adams and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 20 минута, Paradoksologija рече Veliku većinu istorije je velika većina ljudi činila upravo ovo, i to je prosto bio - život. Zanatlije poput obućara su bili u debeloj prednosti. I sada je većini ljudi posao dosadan i ponavlja se. Zanat može itekako biti kreativan, pogotovo ako radnik poseduje svoj biznis, pa je svoj čovek. Sada je većini ljudi posao dosadan i ponavlja se jer je sve birokratizovano. Imam utisak da niko ništa ne radi zanimljivo, sve se pretvorilo u neku glupu papirologiju, kodove i pečate. Depresivno :(. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 1 сат, Paradoksologija рече Veliku većinu istorije je velika većina ljudi činila upravo ovo, i to je prosto bio - život. Zanatlije poput obućara su bili u debeloj prednosti Што рекла Наташа, занат може бити креативан, још кад је ријеч о приватном послу. Али да човјек сваки дан од 8 до 3 шије као машина, одмах ме нервоза ухвати. пре 2 часа, Paradoksologija рече Šta ti radiš da bi zaradio za život? Па ја сам војвода Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 9 минута, Војвода7 рече Па ја сам војвода Издржавају те родитељи? ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 7 минута, Lady Godiva рече Издржавају те родитељи? ? Ili narod u njegovom vojvodstvu... Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 2 часа, obi-wan рече "Jer ja sam Guzonjin sin!" ... https://www.pinterest.com/pin/617415430139209888/ А Шта хвали овом уметничком делу? Него хтела сам да питам @Ayla , јер може да ми уради једног тигра, значи, од врхова прстију, пропетог на задње шапе, глава наслонјена на раме, са дугачким репом који је обмотан око струка обмотаним око струка па иде уз кичму и око врата ? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 2 минута, Paradoksologija рече Ili narod u njegovom vojvodstvu... То би било прецизније, с обзиром на ник, али капирам да ако џаболебари онда је вероватно на грбачи родитеља. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 11 минута, Lady Godiva рече Издржавају те родитељи? ? Не дај Боже, не бих то себи никад дозволио. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 28, 2018 Пријави Подели Написано Април 28, 2018 пре 3 минута, Војвода7 рече Не дај Боже, не бих то себи никад дозволио. студент си "института за националну историју"? ? Војвода7 and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука