Jump to content

Тетоважа: Да или не ???

Препоручена порука

пре 3 минута, Војвода7 рече

Није покретна реклама, него жели да сви ми видимо шта је Исус урадио за нас...Поноси се Исусом..

A ustvari reklamira svoju pobožnost

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

"Jer ja sam Guzonjin sin!" :smeh1:

...

c45839919581de24e4fee6ecd3a94e69.jpg.5e3f1008f2f69df8a5ef5b3a7ba75797.jpg

https://www.pinterest.com/pin/617415430139209888/

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Војвода7 рече

не бих могао ни за било какву пару

Ma bi da porodica živi od toga. Znaš kako bi radio jedno te isto da hraniš i školuješ decu. Kao da ove silne birokrate po sivim kancelarijama i šalterima ne bi menjale svoju poziciju za nešto interesantnije i kreativnije. Ali kad te kući čekaju računi, supružnik i dvoje dece školskog uzrasta (ovo mu dođe neki prosek)-ćuti i radi, bar je sigurno i ima.

E sad, neko se i odvaži i nađe nešto drugo...ali za to treba snage i volje.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Војвода7 рече

Што се тиче доприношења спасењеу, шта ако неко одлучи да истетовира Исуса на крсту, истетовира га да би и други видјели кроз шта је Исус прошао због нашег спасења... Истетовира слику Исуса на крсту и испод напише ЗБОГ НАС, да ли му то може допринијети спасењу?

Izbegavam da pričam o spasenju, jer niko od nas ne zna zasigurno kako se odvija. Što se tiče religijskih motiva-nisam ljubitelj, sad je to pomodarstvo. Svi imaju neki krst, Ostrog, 4S...ma bezveze mi je to.

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Војвода7 рече

Не дај Боже никоме, сретнем неки дан школског другара, каже већ 16 година радим у обућари, човјек 16 година шије обућу, не смијем то ни да замислим. Хајде опет кад неко ради некакав посао који се бар мало разликује, али сваки дан исто и тако годинама, не бих могао ни за било какву пару

Veliku većinu istorije je velika većina ljudi činila upravo ovo, i to je prosto bio - život. Zanatlije poput obućara su bili u debeloj prednosti. I sada je većini ljudi posao dosadan i ponavlja se.

Šta ti radiš da bi zaradio za život?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Inace, licno nisam neki ljubitelj ovakve umetnosti, to da kazem prvo, jer me @Ayla odlicno razume.

Medjutim, u principu, meni se cini da tetovaza spada u ukrasavanje tela, kao i svako drugo ukrasavanje. Razlika je sto je ovo (relativno) trajno, a ono drugo lako zamenljivo. Zato mislim da i ovde vazi princip ukusa i skladnosti - ako toga ima, i ako rad nije prenatrpan (a cesto vidim da jeste), onda to moze da bude itekako ukusan ukras, vec prema zelji. Zato svako preterivanje, gomilanje, nesklad jednostavno upropaste samo delo, kao sto bi to isto bilo kod nosenja nakira, farbanja, itd.

Evo i primera. Slike su sa Pinteresta, i moram da kazem da me ovaj skromni beli ukras lepo odusevio kako je zenstven... :)

7b83111da63de19c24575c8bd3c1ca60.jpg.8290469084a60f6df1ab76d0a8a08b6d.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Paradoksologija рече

Veliku većinu istorije je velika većina ljudi činila upravo ovo, i to je prosto bio - život. Zanatlije poput obućara su bili u debeloj prednosti. I sada je većini ljudi posao dosadan i ponavlja se.

Zanat može itekako biti kreativan, pogotovo ako radnik poseduje svoj biznis, pa je svoj čovek. Sada je većini ljudi posao dosadan i ponavlja se jer je sve birokratizovano. Imam utisak da niko ništa ne radi zanimljivo, sve se pretvorilo u neku glupu papirologiju, kodove i pečate. Depresivno :(.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Paradoksologija рече

Veliku većinu istorije je velika većina ljudi činila upravo ovo, i to je prosto bio - život. Zanatlije poput obućara su bili u debeloj prednosti

Што рекла Наташа, занат може бити креативан, још кад је ријеч о приватном послу. Али да човјек сваки дан од 8 до 3 шије као машина, одмах ме нервоза ухвати.

пре 2 часа, Paradoksologija рече

Šta ti radiš da bi zaradio za život? 

Па ја сам војвода :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, obi-wan рече

"Jer ja sam Guzonjin sin!" :smeh1:

...

c45839919581de24e4fee6ecd3a94e69.jpg.5e3f1008f2f69df8a5ef5b3a7ba75797.jpg

https://www.pinterest.com/pin/617415430139209888/

А  Шта хвали овом уметничком делу?

Него хтела сам да питам @Ayla ,  јер може да ми уради једног тигра, значи, од врхова прстију, пропетог на задње шапе,  глава наслонјена на раме, са дугачким репом који је обмотан око струка обмотаним око струка па иде уз кичму и око врата ?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Ili narod u njegovom vojvodstvu...

То би било прецизније, с обзиром на ник, али капирам да ако џаболебари онда је вероватно на грбачи родитеља.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Војвода7 рече

Не дај Боже, не бих то себи никад дозволио.

студент си "института за националну историју"? ?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...