Jump to content

Šta vam je najbitnije na ŽRU ili šta vam je BILO najbitnije... (po mogućstvu samo 1 stvar)

Оцени ову тему

Препоручена порука

ок... шта вам је БИЛО најбитније а шта је сада (па ко шта оће)

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Блискост

То је оно што ми је прво пало на памет.

Блискост доживљавам као унију поверења, љубави, разумевања, добронамерности и топлине

( као да описујем породицу ).

А онда блискост изнедри оно  чему  нас учи Свето Јеванђеље.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Искључиво, само и једино ови твоји мотивациони постери и гифићи :)

Мада није лоше ни наћи одговор на питање које те мучи и тишти у року од пар секунди претраге :)

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

oлакшање

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Гости

Најважније и најлепше ми је то када легнем са сазнањем да смо некога макар на тренутак учинили поштованим, важним и радосним...

Подели на овим сајтовима

Искључиво, само и једино ови твоји мотивациони постери и гифићи :)

Мада није лоше ни наћи одговор на питање које те мучи и тишти у року од пар секунди претраге :)

lol - najlepše hvala

A jesi li snimio najnoviji pokušaj

https://www.pouke.org/forum/topic/22700-the-world-of-liturgy-wol-opis-neopisivih-a-opisivih/

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Не знам шта ми је било битно, јер моје појављивање на форуму је прво појављивање на форуму уопште и нисам знала шта да и очекујем! 

Али сада је већ друга прича :) Како рече Лидија....блискост! Познајем свега двоје троје људи са форума, али вас све носим у срцу и то ми је јако битно! Имам обичај да кажем, ма какав фејсбук...на  .1399.  је екипа ;)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

lol - najlepše hvala

A jesi li snimio najnoviji pokušaj

https://www.pouke.org/forum/topic/22700-the-world-of-liturgy-wol-opis-neopisivih-a-opisivih/

Брате Волфганже, овај последњи допринос је немерљив, јер нама самоуким почетницима у вери одшкрињује поглед на живот у цркви који имају њени образовани и искусни али надасве духовити чланови! :)

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Bila mi je najbitnija atmosfera koje ja bila ziva, aktivna, vesela i trajala negde od marta 2010. do augusta 2011. To je bio jedna pravi virtuelni agape i ako je i tada

bilo i negativnosti i neprijatnosti sto unutrasnjih sto spoljasnjih ali uprkos svemu tome u etru se osetila ta energija koja vuce ljude da posle posla ili kakvih teskih obaveza dodju tu da se mentalno okrepe. Sada mi je najbitnije da izvrsim zadatak moje Iluminatske lozhe a to je da ZRU mora dobiti svaku mogucu podrsku bez obzira da li je po mojoj meri ili ne zato sto je on najbolje resenje u vidu drustvenog i akademskog umrezavanja pravoslavnih i svih drugih ljudi.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Sada mi je najbitnije da izvrsim zadatak moje Iluminatske lozhe

... има оних који ће те још и озбиљно разумети :)

А и јак си ми ти масон када тако јавно причаш...  

Подели на овим сајтовима

Очување ЈАВНОГ реда и мира.  greengrin

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

[naravno_da_sam_se_salio_za_iluminate] Njamanji problem je meni reci da se salim vezano za masone ali ako neko iz celog mog opusa ne vidi da je ovo zezancija taj ce onda videti masone i da ga nista ne asocira na njih.[/naravno_da_sam_se_salio_iluminate]

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...