Ignjatije Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Саопштење бившег Рашко-призренског епископа Артемија поводом најновије одлуке Хашког трибунала Sav sam se pretvorio u oko Бог је допустио да се распореде на Космету мировне снаге да би научили да не верујемо Уједињеним Нацијама и мировним снагама! Допустио је да НАТО окупира Космет да се не би преварили да уђемо у тај војни савез! Aaaaaaaaaaa pa da, kako se toga ranije nisam setio. Стране банке су стигле у Србију само зато да би се срби опекли! Ja mislio zbog dobrih kamata, ali ako Arti kaze da je to zbog opekotina nema sta da se sumlja. Свештеници су ушли у е-комунизам само зато да би смо ми видели да они нису савршени и да им не бисмо безпоговорно веровали! Jer on to o sebi u kontra-smeru ? Политичари воде политику и улазе у компромисе да ми неби од њих правили идоле! Pa da, Bog jednom dopustio Tita i vese nece da nas iskusava velikim vodjama. Када будемо схватили да свако носи свој крст и да је Бог свакоме дозволио да се огреши и да се покаје онда се више нећемо оптуживати међусобно само да би издигли себе на туђој слабости и глупости него ћемо бити браћа и сестре! Ce se pokajemo bre i za oprostaj ce te zamolimo. Онда ће србија престати да сарађује са нато пактом,онда када се окренемо себи биће небитно да ли нас нападају,гинућемо сретни! Kao i uvek sto smo cinili. Krecem odma posle tebe, premudri covece. Престаћемо да сарађујемо са Европском унијом и она ће нас поштовати! Када престанемо да сарађујемо са нашим душманима онда ће нас се још више плашити, нудиће нам све што имају и тражиће начин како да се врате вери прађедовској и српском имену! Ma jos nisu culi za tebe, ne dozvoljavaju masoni jer znaju da bi onda ceo svet posao za tobom i prekrstio se u "pradjedovsku veru" Епископ Артемије Stamparska greska. Vidi se da ovo nije kucao nepogresivi Arti. Walter је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Удружење српских апокалиптичара путинијанаца-преподобне грешне бабе најавило смак Србије ( Ово је за жруллз.нет, али ипак стављам овде) Удружење српских апокалиптичара преподобне грешне бабе , које су се недавно одцепиле од љуљачке заједнице сматрају да је хашка неправда коначно показала и доказала да се речи Николаја Жичког испуњавају на Србији и да ускоро следи смак Србије. Наша новинарка је подсетила духовну лидерку овога покрета преподобну грешну Милеву да је владика Николај најавио кризу и страдање Срба али је најавио и преображење и васркс Србије и Срба . Но грешна преподобна Милева је закључила како су то накнадни додатци љотићеваца који су штампали у дијаспори та издања и да се тачно види да то нису речи владике Николаја, зато не треба веровати тим љотићевским шокцима него се спремати за дефинитивни крај. Занимљиво је овом покрету су се недавно придружиле и чланице зелених из Новог Сада из покрета АНТИГМО и антизапрашивање Србије. На једном фрушкогорском пропланку су покренуле свој манастир и обрађују земљу на старински начин , рукама , мотикама и плуговима помоћу домаће марве , пре свега волова. Преподобна грешна Милева је како смо чули од локалног становништва у добрим односима са калуђером Гаврилом из манастира Привина Глава , чак шта више оно што он није у стању да "излечи" шаље се преподобној грешној Милеви . Локално становништво овог питомог фрушкогорског краја сматра да се Преподобна грешна Милева бави вештичарењем и да на овај начин поповима урушава бизнис. Но и поред тога неке мештанке редовно одлазе у овај новоосновани апокалиптични манастир те помажу апокалиптичаркама у свакодневним пословима, кажу мештани "такав је наш народ, чим виде да се неко прекомико они мисле да је светац" . Преподобна грешна Милева У овом манастиру се строго држе црквених канона и како тврди преподобна грешна Милева духовни вођ овог апокалиптичног сестринства они уопште не поседују олтарски део у цркви већ се црква просто завршава иконостасом. Тако нико није у могућности да отвара царске двери јер просто царске двери су овде део иконостаса и закуцане су за зид. Главно учење ове апокалиптичне секте јесте да је Бог заправо Путин, као и да ће смак Србије бити до краја 2013 године, када ће избити светски рат у коме ће Путин победити нечастиве силе запада и сатрти сву сатанску силу и свезати је на 1000 година. Тада ће се сам Путин зацарити у Јерусалиму и владаће 1000 година а земља ће посати рајска башча, жртва за ову велелепну победу добра над злом биће на жалост Србија , она ће бити жртвено јагње и залог најновијег новог завета. За Жруллз.нет Туцко Шимшировић GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Русија одлучна да затвори Хашки трибунал! 4tweetsretweet Руско министарство спољних послова осудило је одлуку Хашког трибунала да ослободи Рамуша Харадинаја и процес против њега у том суду означило као скандалозан. Москва је најавила да ће затражити прекид рада Хашког трибунала, у складу са раније усвојеном резолуцијом Савета безбедности УН. Процес против Харадинаја вођен је у скандалозним околностима, саопштило је руско министарство, уз оцену да су “први пут у историји међународног правосуђа сведоци подвргавани застрашивању, а често су и физички елиминисани”. “Све се то обављало у атмосфери потпуног безакоња и попустљивости међународних представника на Косову”, додаје се у саопштењу. Руска Федерација је више пута указивала Савету безбедности УН на недопустиву ситуацију у вези са тим и другим процесима у Хашком трибуналу и захтевала одлучну акцију да би се изразила одговорност за погибију људи и осигурала ефикаснија заштита сведока на Космету. Нажалост, ти апели су блокирани, под изговором да нису сврсисходни и да представљају мешање у тобоже објективан рад трибунала у Хагу, истиче руско министарство. Такође, указује и да је ослабођајућа пресуда Харадинају у Хашком трибуналу, заједно са недавним ослобађењем двојице хравтских ратних злочинаца Анте Готовине и Младена Маркача, “још један доказ двоструких арашина у раду тог суда, када се не кажњавају лица оптужена за преступе против човечности и ратне злочине”. Руско министарство изражава незадовољство радом Хашког трибунала, уз напомену да “утврђени рок за рад тог органа (СБ УН) истиче и да је Русија одлучна у намери да се даља активност Трибунала окончна у року који је утврђен резолуцијом 1966 усвојеном у СБ УН 2010. године. http://srbin.info/2012/12/rusija-odlucna-da-zatvori-haski-tribu/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Једина корист би била да се макар не осуде Караџић, Младић и Хаџић. Али, опет није довољно. Превелика је штета учињена. Ако већ хоће да раде на томе, нека траже ревизију ових последњих пресуда, или и свих осталих... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Једина корист би била да се макар не осуде Караџић, Младић и Хаџић. Али, опет није довољно. Превелика је штета учињена. Ако већ хоће да раде на томе, нека траже ревизију ових последњих пресуда, или и свих осталих... Ko da trazi reviziju kada je nasa drzava saucestvovala u donosenju ovakve presude. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Jedina dobra stvar u svemu ovome, a uopste nije beznacajna, je sto ce srbi konacno ukapirati koliku su gresku napravili 5. oktobra i kako su ih namagarcili Djindjic i drustvo. Ukapirace da je cela prica o demokratiji i Hagu jedno golemo magarcenje srba od strane srba na stetu srba a sve finansirano od strane protivnika srba poput nemacke ili SAD a za racun tradicionalnih srpskih neprijatelja. Sada ce to srbi sami ukapirati pa nece moci da im dodje ceda prasak i soli pamet kako ih je Milosevic prevario pa sada rade pravu stvar sa hapsenjem i isporucivanjem srpskih patriota. Malo kasno stize otreznjenje za one koji su vec izdani i isporuceni i ubijeni tamo ali nije kasno za srbe i srbiju. Bolje ikad nego nikad... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 videće te, za par meseci Haradinaj će biti ili predsednik ili premijer Kosova 100%, on je sad tamo junak i mučenik Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Пре две недеље крстио сам једно албанско дете,наиме мајка је из Костолца,Српкиња и удала се за Албанца из Албаније,живе доле у Тирани,муж је крштен 1993-у Православној Цркви и добио име Христос.Ових дана су у Србији.Муж се и причестио на Литургији после крштења.То ме је подстакло те сам ових дана поново интензивније читао о Православној Цркви Албаније.Коначно у контексту свих ових дешавања,занима ме ваше-форумаша- мишљење о том, наизглед парадоксалном споју- тј о споју Православља и албанске националности.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Пре две недеље крстио сам једно албанско дете,наиме мајка је из Костолца,Српкиња и удала се за Албанца из Албаније,живе доле у Тирани,муж је крштен 1993-у Православној Цркви и добио име Христос.Ових дана су у Србији.Муж се и причестио на Литургији после крштења.То ме је подстакло те сам ових дана поново интензивније читао о Православној Цркви Албаније.Коначно у контексту свих ових дешавања,занима ме ваше-форумаша- мишљење о том, наизглед парадоксалном споју- тј о споју Православља и албанске националности.. Ja sam upoznao pravoslavnog Albanca u Beču. Zbog bezbednosti su morali da pobegnu iz Albanije u Grčku, svojevremeno. On živi u Beču i oženjen je Slovakinjom. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Jedina dobra stvar u svemu ovome, a uopste nije beznacajna, je sto ce srbi konacno ukapirati koliku su gresku napravili 5. oktobra i kako su ih namagarcili Djindjic i drustvo. Ukapirace da je cela prica o demokratiji i Hagu jedno golemo magarcenje srba od strane srba na stetu srba a sve finansirano od strane protivnika srba poput nemacke ili SAD a za racun tradicionalnih srpskih neprijatelja. Sada ce to srbi sami ukapirati pa nece moci da im dodje ceda prasak i soli pamet kako ih je Milosevic prevario pa sada rade pravu stvar sa hapsenjem i isporucivanjem srpskih patriota. Malo kasno stize otreznjenje za one koji su vec izdani i isporuceni i ubijeni tamo ali nije kasno za srbe i srbiju. Bolje ikad nego nikad... Cela ova konstrukcija bi bila interesantna da obavezu potpune saradnje sa Haškim tribunalom nije potpisao upravo Milošević u Dejtonu... a on je i isporučio prve Srbe Hagu... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Cela ova konstrukcija bi bila interesantna da obavezu potpune saradnje sa Haškim tribunalom nije potpisao upravo Milošević u Dejtonu... a on je i isporučio prve Srbe Hagu... Pa i Tudjman je potpisao pa ga hrvati nisu isporucili. A reci mi i koga je Milosevic isporucio Hagu? A nije Hag jedina obaveza srba, i postovanje medjunarodnih granica je takodje obaveza svih pa ih u slucaju srbije ne postuje ni holandija gde se nalazi taj sud. A mi kao sancim, potpisao Milosevic, pa sada "moramo" da postujemo potpisno ... A ostali? ....ma nema veze ..,. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Pa i Tudjman je potpisao pa ga hrvati nisu isporucili. A reci mi i koga je Milosevic isporucio Hagu? Dražena Erdemovića (koji nije etnički Srbin ali se borio za vojsku R.Srpske i optužen za Srebrenicu) kojeg su zvanično naši organi uhapsili i isporučili. Stevan Todorović i Dragan Nikolić Jenki (Srbi) su tajno uhapšeni (kidnapovani) u Srbiji i isporučeni SFOR-u. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Dražena Erdemovića (koji nije etnički Srbin ali se borio za vojsku R.Srpske i optužen za Srebrenicu) kojeg su zvanično naši organi uhapsili i isporučili. Stevan Todorović i Dragan Nikolić Jenki (Srbi) su tajno uhapšeni (kidnapovani) u Srbiji i isporučeni SFOR-u. Dražena Erdemovića (koji nije etnički Srbin .... Stevan Todorović i Dragan Nikolić Jenki (Srbi) su tajno uhapšeni (kidnapovani) u Srbiji i isporučeni SFOR-u. A ko ih je to kidnapovao? I ciji su oni drzavljani? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Пре две недеље крстио сам једно албанско дете,наиме мајка је из Костолца,Српкиња и удала се за Албанца из Албаније,живе доле у Тирани,муж је крштен 1993-у Православној Цркви и добио име Христос.Ових дана су у Србији.Муж се и причестио на Литургији после крштења.То ме је подстакло те сам ових дана поново интензивније читао о Православној Цркви Албаније.Коначно у контексту свих ових дешавања,занима ме ваше-форумаша- мишљење о том, наизглед парадоксалном споју- тј о споју Православља и албанске националности.. Можда ти праавославни Албанци нису међу овима који су за велику Албанију. А иначе, имали смо Бугаре православну браћу са којима смо ратовали више пута.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука