feeble Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Једном сам гледао Алексу Буху, који је био министар иностраних послова Републике Српске и кад су га питали зашто ми не платимо за лобирање, каже да су ишли и покушавали али да су добијали одговоре: Немате ви толико пара. И каже кад му је рекао да паре нису проблем, опет је добио исти одговор: Немате ви те паре. Дакле, џаба лобирање. Само не могу да нађем текст или видео, али можда је неко гледао па може тачније да пренесе. Али ја мислим да је то тако и да ни то не би помогло. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 e srbijo srbijo....dok ceo svet nastupa malte ne kolonijalno, nasa strategija je da "nadjemo prijatelja u svetu"... glupi srbi niko nama nije kriv nego mi sami smo vrlo los narod, da sad ne nabrajam....ali ljudi su ovde kao ovce, kao da smo retardirani, pa gde u svetu poskupljenja od 40-50% mogu da prodju kao da se nije nista desilo? nama kao da na celu pise "izvol'te radite nam sta hocete". za sve je kriv taj nas mentalitet, teske smo paljevine pa nas voza ko stigne, od domacih "privrednika" do medjunarodnih "prijatelja". arizan је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Pazi kad su nasli da ga oslobode - na pocetku posta. Bas se dobro zezaju sa nama SrBima. Ma jok ... to slucajno .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 То сам одмах помислио и ја. Тако нам честитају, ваљда. Pomazu nam da duhovno ojacamo za vreme posta. Zato ih trebamo voleti u ovom momentu, inace nisu postigli zeljeni efekat. Пајко је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 pretuzno , prejadno ..... na zalost bilo je za ocekivanje da ce tako da se dogodi Ко има уши да чује нека чује није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Људи џабе ми млатимо празну сламу и можемо да халаучемо колико хоћемо али нема од тога ништа . Сада ће Ратко Младић да добије доживотну ( 30 год ) а Караџић такође и наредних 50 година ћемо бити као Немачка после 2 светског рата . Можда је и најбоље да се ми присајединимо Руској федерацији као што је негде на форуму већ постављено негде https://www.pouke.org/forum/topic/22610-srbija-na-leto-2013-postaje-%C4%8Dlanica-ruske-federacije/ ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 e srbijo srbijo....dok ceo svet nastupa malte ne kolonijalno, nasa strategija je da "nadjemo prijatelja u svetu"... glupi srbi niko nama nije kriv nego mi sami smo vrlo los narod, da sad ne nabrajam....ali ljudi su ovde kao ovce, kao da smo retardirani, pa gde u svetu poskupljenja od 40-50% mogu da prodju kao da se nije nista desilo? nama kao da na celu pise "izvol'te radite nam sta hocete". za sve je kriv taj nas mentalitet, teske smo paljevine pa nas voza ko stigne, od domacih "privrednika" do medjunarodnih "prijatelja". Da znas ... tako nas je Djindjic napalio da tek sada stize pravi sex ... sve ovo je bila predigra ... .smeha. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Da znas ... tako nas je Djindjic napalio da tek sada stize pravi sex ... sve ovo je bila predigra ... A vrhunac ce biti kada nas ponovu budu bombardovali. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tamaris05 Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Malo pre me je jedan fb "prijatelj" izvredjao najgore zato sto je na svojoj stranici postavio post sledece sadržine, citiram -" Кад видиш Албанца Хрвата Словенца потурицу не причај са њим набоди га на колац" a ja sam mu samo napisala "hrišcanski nema sta" - rekao mi je da sam Kandickin satelit, poturica, jevrejka, katolik i rekao mi je da idem u evropu kada ih toliko volim. Reklasam mu jos samo da nije fer sto mi tako nesto kaže jer sma i ja kao Srpkinja povređena ali da takv stav pokazuje da nije hrišcanin i da je isti kao i oni i pozelela mu sve najlepše u zivotu. Ne zelim da napisem sta mi je jos sve rekao. Zasto sam ovo napisala? Zato sto mi je iskreno zao ljudi koje je obuzela mržnja pa su slepi za dobro. Zao mi je sto svaki "veliki Srbin" smatra da je hriscanin i govori ovakve stvari a ne shvata da to nema veze sa hriscanstvom. Zao mi je i nas Srba i nas ljudi zato sto cemo se poglodati međusobno. Molicu se za ovog mog fb "prijatelja", Bog ce mu mozda i pomoci... tuzansmajli8904 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 e srbijo srbijo....dok ceo svet nastupa malte ne kolonijalno, nasa strategija je da "nadjemo prijatelja u svetu"... glupi srbi niko nama nije kriv nego mi sami smo vrlo los narod, da sad ne nabrajam....ali ljudi su ovde kao ovce, kao da smo retardirani, pa gde u svetu poskupljenja od 40-50% mogu da prodju kao da se nije nista desilo? nama kao da na celu pise "izvol'te radite nam sta hocete". za sve je kriv taj nas mentalitet, teske smo paljevine pa nas voza ko stigne, od domacih "privrednika" do medjunarodnih "prijatelja". Ја бих те замолио да говориш у своје име. Или бар следећи пут кажи: ...осим Пајка. Таква реторика нам је наметнута. Како то не видиш брате? Да причамо лоше сами о себи. Да смо ово, да смо оно... Какав је то ћовек који о свом народу тако говори? Боже ме сачувај и саклони од таквијех. feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Haradinaj je oslobodjen ali je bitno da Dacic kaze da cemo i dalje da ispunjavamo bolne uslove u priblizavanju EU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Sto mi Srbi neki gadan narod to je cudo. Jadni Albanci sa nama : I trebaju opet da nas bombarduju. Kakvi smo mi zlikovci..... samo pogledajte film i bice vam jasno. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Malo pre me je jedan fb "prijatelj" izvredjao najgore zato sto je na svojoj stranici postavio post sledece sadržine, citiram -" Кад видиш Албанца Хрвата Словенца потурицу не причај са њим набоди га на колац" a ja sam mu samo napisala "hrišcanski nema sta" - rekao mi je da sam Kandickin satelit, poturica, jevrejka, katolik i rekao mi je da idem u evropu kada ih toliko volim. Reklasam mu jos samo da nije fer sto mi tako nesto kaže jer sma i ja kao Srpkinja povređena ali da takv stav pokazuje da nije hrišcanin i da je isti kao i oni i pozelela mu sve najlepše u zivotu. Ne zelim da napisem sta mi je jos sve rekao. Zasto sam ovo napisala? Zato sto mi je iskreno zao ljudi koje je obuzela mržnja pa su slepi za dobro. Zao mi je sto svaki "veliki Srbin" smatra da je hriscanin i govori ovakve stvari a ne shvata da to nema veze sa hriscanstvom. Zao mi je i nas Srba i nas ljudi zato sto cemo se poglodati međusobno. Molicu se za ovog mog fb "prijatelja", Bog ce mu mozda i pomoci... tuzansmajli8904 Знаш шта је ово, све ће ово да направи огромне фрустрације код нас као народа. Овако неправедно да нас згазе тешко се трпи. Свака част ко може. Ја наравно опет не подржавам овакве приче као твој фб пријатељ што прича. Проблем је заиста што ће овако наметнута правда да прави велику фрустрацију у нама и бојим се да ће то кад тад да прокуља из нас. А онда... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 ... А онда... ... a onda ce da stigne krcmar i da naplati .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Кад видиш Албанца Хрвата Словенца потурицу не причај са њим набоди га на колац Ovo je isto preterivanje, ali bi nasa drzava trebala u ovom slucaju isto da radi sto je radio i radi Izrael po pitanju nacistickih zlocinaca. Imaju na raspolaganju tih bivish pripadnika JSO koji bi lako mogli da odrade Haradinaja i neke druge zlocince. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука