Crveni Baron Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Evo, sutra ce biti pusten jos jedan suzanj, Ramus Haradinaj, i to bi trebalo proslaviti. Jeste gresnik al' ko nije neka prvi baci kamen. Kakvo je vase misljenje? Treba li mu prirediti dostojan docek, na nivou, ili to proslaviti skromno u krugu najblizih? коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Pa te$ko da ce njega pustiti . .jer nisam cuo da su hrvati za njega sluzhili Misu.. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Zajedno oni sluze mise ne brini se ... ne grade dzabe onu katedralu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 То се ради овако или се ћути. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 To je radio nekada Arkan, pre ovih ratova, pa ne valja .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Није поента да буде убијен већ да се осуди, да једном неко пред међународним судом одговара због терора над Србима. Каква корист ако га неко убије.. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Па није то радио. Ови су јурили убице, а не "политичке противнике". ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Па није то радио. Ови су јурили убице, а не "политичке противнике". A politicki protivnici su bili srpski nacionalisti u to vreme. Pa ni oni ne valjaju. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Covek je srpski drzavljanin i ja mislim da bi mi to trebali dosstojno proslaviti.On ce biti oslobodjen zbog onoga zbog cega ce srbo-komunisticko-cetnicki zlikovci biti osudjeni. To nam je jedinstvena prilika za slavlje. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Требали су га пустити да буде у Тирани на Дан заставе. Стварно су сурови према њему коЖељ њацИ and Рилски је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Ех Срби какви сте , неваља вам Хаг ако пусти некога , неваља вам Хаг ако не пусти некога... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Aj ne vuci me za jezik. Probleme prave na Kosovu a ja da slavim ne pada mi na pamet . Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Новембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2012 Aj ne vuci me za jezik. Probleme prave na Kosovu a ja da slavim ne pada mi na pamet . Dragana, nadam se da primjećuješ da je u pitanju skrivena jedna velika doza ironije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Новембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 Ништа неочекивано, ослобођен: http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/%D0%A5%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0/1220032/%D0%A5%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%98+%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%92%D0%B5%D0%BD.html Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2012 A sada festa ... nama "anacionalnim" hriscanima svejedno ... bitno da je suzanj manje u kazamatu ... hajde da se pomolimo svi za Haradiaja ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука