Jump to content

Oslobođeni Gotovina i Markač

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Да ли се правиш луд или стварно ниси разумео шта сам рекао? Сподобе су Готовина, Милошевић, Туђман и остале битанге. Нисам то рекао за обичне људе који су се борили за свој живот.

Не верујем да ниси разумео.

А што се народа тиче, веома добро га познајем. То је и проблем. Јер те приче о "историјској правди" су бајке за малу децу. Правде ће бити на Страшном Суду, а то је на крају историје. До тада важи правило, како каже мудра народна - сила Бога не моли. Ми смо због те фантазије о "историјској правди" баш свакој империји морали да станемо на жуљ и право је чудо Божије да смо уопште опстали као народ, а не истребљени и заборављени.

Не треба да будемо заробљени у прошлости и фантазирамо о некој будућности која се неће догодити. Треба да живимо у садашњости. Јер од онога што радиш данас зависи шта ће бити сутра. Оно што је било јуче више не можеш да промениш.

Рекао си уопштено заиста те нисам разумео.

Ово остало што си рекао у 99% се слажем с тобом. Једино су нам почетне поставке различите и тако ће највероватније остати до краја.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Даћу вам три опције па бирајте.

Цела Хрватска слави , већина Срба ће следеће године сасвим нормално ићи у Далмацију на море.

Дакле:

1. Већина Хрвата су усташе

2. Већина Срба су будале

3. И једно и друго.

4. Срби воле Далмацију. :)

Подели на овим сајтовима

Pa nije samo u tome stvar. Nego sto ovi nasi koji se sada dive Hrvatima sto slave zlocince su prvi da skoce sa pricom da liberali

u Srbiji nemaju nista protiv hrvatskih fasista nego samo protiv srpskih i to jos satro zato sto su Srbi. A sad se lepo vidi da je prica

sasvim drugacija.

Не знам. Оволико се похвала Бошњацима није давало, а такођер величају злочинце из својих редова, и једнако су сложни око тога да су сви они невини и да су жртве српске агресије. Вјероватно то што немају своју матичну државу, да је Босна само њихова матична држава, вјероватно би исти хвалоспеви падали њиховој адвокатури, са причом...не не ја осуђујем алијине и орићеве злочие, али за сваку је похвалу то како се они односе према њима...једино што још фали држава па да се дода и оно "према држави".

Да пренесм мисао једног нашег брата коју је данас ставио на фејсбук:

Срби, Хрвати и Бошњаци су три најгоре нације у овом дијелу галаксије из само једног јединог разлога - угледају се једни на друге и кад год једна од "конститутивних" направи срање, то је аутоматски опрадвање друге двије "конститутивне" да направе још веће, и тако заувијек. Што се мене лично тиче, пуца ми она ствар за малим нацијама и народима, само ми је жао што у свим варијантама ће да најебу они који никад ником ништа нажао нису учинили - наша дјеца.

• Волим 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Сети се речи мајке Краљевића Марка " немој судити криво , ни по бабу ни по стричевима , већ по правди Бога истинога" то наравно тешко да је рекла Маркова мајка , то је народ смислио јер тако резонује.

U cemu je onda problem reci da je to sto Hrvati slave svoje zlocince nemoralno i ludo i neljudski u svakom njagorem mogucem obliku?

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Ovde se pojedini dive Hrvatima na "slozi", dive im se što su izašli na trgove da slave što su ubice oslobođene?To je njihova bruka,

Oni su hrvatski tzv. branitelji tj. vecina Hrvata nije svesna (a kako njihov narod da i bude svestan pored svetske i hrvatske tv propagande

i ovakvog rada Haskog suda?!) da su to monstrumi koji su sproveli etnicko čišćenje.

Da jesu složni - jesu! Bili i ostali. A mi?

Nakon svrgavanja s vlasti predsednika Slobodana Miloševića nesloga je zavladala i vlada.

Tu je prvu, glavnu, uzročno - posledičnu, suštinsku grešku... nakon 5. oktobra,

napravio pokojni, Bog da mu dusu prosti, Dr Zoran Djindjic, prekrsivsi svaki dogovor (!),

tajno, preko noći - isporucivsi bivseg, ni manje ni vise nego predsednika Srbije (hej!),

i time Srbiju uvukao u bezizlaz zacarnog kruga samsare ucena EU, iz čega je sada skoro nemoguće izaći!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Znaci nije problem u tome sto je Hag oslobodio zlocince nego sto je oslobodio komsijine zlocince?! Ne cestitas ima na zlocinima ali ima cestitas na agitaciji, advokaturi i zagovaranju zlocina?! Ko tebi pohvata reda dobija Nobela iz prve.

Наравно ја сам човек песник , нисам тако досадан као ти.

Честитам Хрватима јер су се борили за своје и изборили за своје. И то је то. Честитао бих и Србима када би то умели.

А злочини су злочини и за њих нема оправдања. Али ти то већ не можеш да разумеш.

Једно је бој , рат , друго су злочини, али није цео рат злочин , нити су сви ратници злочинци. Мноштво примера сам се нагледао и наслушао човештва и код четника и код усташа , ти то наравно неможеш да разумеш пошто све генерализујеш па онда тражиш да ја следим твоју логику како би ме ти поватао( надам се да ниси педер) .

Подели на овим сајтовима

U cemu je onda problem reci da je to sto Hrvati slave svoje zlocince nemoralno i ludo i neljudski u svakom njagorem mogucem obliku?

Извини суд је рекао другачије. Ипак је то јевропски суд , свецки а наш , немој тако бобане.

Па наравно да је огавно када неко виче нож , жица , сребреница и заслужио је да за те речи иде у затвор. Исто тако и обратно.

Тешко да би Срби у толиком броју славили пуштање Караџића и Младића из Хага , дошло би неколико удруга типа , наши, ваши и образовци и можда Коштуница и то је то. А ови на државном нивоу славе, пазите није то исто.

Када је Готовина ухићен цела Хрватска је била на ногама, када је Младић ухапшен шака јада у Београду и још добили батина од полиције.

Није то за поредити.

Мада ономе ко уопштава јако слично изгледа.

Подели на овим сајтовима

Oni su njihovi tzv. branitelji tj. vecina nije svesna (a kako da i bude pored hrvatske i svestke tv propagande i rada Haskog suda?!)

da su to monstrumi koji su sproveli etnicko čišćenje.

Da jesu složni - jesu! Bili i ostali. A mi?

Cim smo skinuli S.M. sa vlasti, nesloga je zavladala i vlada.

Tu je prvi gresku napravio pokojni, Bog da mu dusu prosti, Dr Zoran Djindjic, prekrsivsi dogovor

te preko noci isporucivsi bivseg, ni manje ni vise, nego predsednika Srbije (hej!), i time Srbiju uvukao u bezizlaz

zacarnog kruga samsare ucena EU!

Složni su u zločinu! Ne mogu da verujem da im se na tome treba diviti.Nije svaka sloga dobra i poželjna.Ova njihova sloga što se tiče tih zločinaca je vredna žaljenja.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Наравно ја сам човек песник , нисам тако досадан као ти.

Честитам Хрватима јер су се борили за своје и изборили за своје. И то је то. Честитао бих и Србима када би то умели.

А злочини су злочини и за њих нема оправдања. Али ти то већ не можеш да разумеш.

Ehh kada bi ti znao sta znaci razumeti nesto ja bih pevao, ne dosadno, bas onako umetnicki.

Једно је бој , рат , друго су злочини, али није цео рат злочин , нити су сви ратници злочинци. Мноштво примера сам се нагледао и наслушао човештва и код четника и код усташа , ти то наравно неможеш да разумеш пошто све генерализујеш па онда тражиш да ја следим твоју логику како би ме ти поватао( надам се да ниси педер) .

Da ne pricam napamet ili uz generalizaciju evo lep primer toga. Ja kazem da ti nije moguce pohvatati reda a ti razumes da pricam o pohvatavanju tebe licno. Toliko o razumu i razumevanju jedne proste recenice. Osim ako u ovom slucaju nije nesto drugo u pitanju a ne nesporazum. Ali eto nisam peder kako god da okrenes.

Подели на овим сајтовима

Извини суд је рекао другачије. Ипак је то јевропски суд , свецки а наш , немој тако бобане.

Па наравно да је огавно када неко виче нож , жица , сребреница и заслужио је да за те речи иде у затвор. Исто тако и обратно.

Super. Onda nema na cemu da im se divi bilo ko kome je stalo do elemenatne ljudskosti a kamoli do nekih visih vrednosti.

Подели на овим сајтовима

Ehh kada bi ti znao sta znaci razumeti nesto ja bih pevao, ne dosadno, bas onako umetnicki.

Da ne pricam napamet ili uz generalizaciju evo lep primer toga. Ja kazem da ti nije moguce pohvatati reda a ti razumes da pricam o pohvatavanju tebe licno. Toliko o razumu i razumevanju jedne proste recenice. Osim ako u ovom slucaju nije nesto drugo u pitanju a ne nesporazum. Ali eto nisam peder kako god da okrenes.

Аквиљо брудер стварно **********, немам више шта да ти речем, прими пуно поздрава и дођи вечерас на трибуну па да наставимо диван .

:)

Подели на овим сајтовима

Ali ima i podpaljivanja sa strane, iz inostranstva. Divide et impera, deli i vladaj. Ameri su sebi obezbedili lojalnost Hrvatske, a Rus se raduje jer će sad više Srba da traži njegov zagrljaj. Malo jedan "proxy war" i "proxy conflicts" (to je ono kad drugi, obino slabiji "saveznici", vode tvoj rat) preko naših leđa... O ovome se ustvari sve vreme i radilo.

Ма мене сад интересује зашто се оволико хвалоспева не поклања Бошњацима који са једнаким жаром, и слогом као Хрвати бране своје поглаваре и генерале...Алије, Ориће, Ганиће и остале..знам они немају формалну државу. Хрвати имају. То је битно, принјети жртву на олтар државе, и макар то било на темељу злочина то је величанствено.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...