Jump to content

Избори су. Коме иде ваш глас?

Оцени ову тему

Баба

Glasajte kao da su sad izbori  

65 члановâ је гласало

1. 1. За кога бисте гласали да су сад избори?

• ДСС+Двери
      38
    • ДС
      17
    • СНС+СНП+ПУПС
      31
    • СПС
      3
    • СДС-СЛВ-ЛДП
      3
    • ДЈБ
      37
    • ЈС
      0
    • СРС
      22
    • Родољуби
      2
    • Неко други, нећу гласати
      40

Препоручена порука

ako branite Radulovića, poštujem... samo u skorije vreme i on slabo nešto kritikuje i nudi... 

Па труди се кол'ко може, немој тако, није то лак посо, та политика, нарочито сад кад га напада и власт и опозиција.

༼ つ ◕_◕ ༽つ RADULE, TAKE MY ENERGY! ༼ つ ◕_◕ ༽つ
Подели на овим сајтовима

pa čovek sposoban da ne kažem tehnički pismen

pa reko možda će da postavi neke hologramske projekcije po trgovima onako projektovane iz dronova, kad već sam ne postizava... :)

bolje da ćutim, da nečuje vlast pa ukrade ideju ;)

Подели на овим сајтовима

Данас код мене у крају, поставили шатре на улици СНС и ПУПС, једни до других...пошто сам тотално аполитична први пут чујем за ПУПС. :smeh1:

било  ми смешно напредњаци и пупсовци  :smeh1:     

Замислите, неко да вам каже да је пупсовац  :)) и да гласа за њих... 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 4/10/2016 at 23:00, Плутон рече

Па труди се кол'ко може, немој тако, није то лак посо, та политика, нарочито сад кад га напада и власт и опозиција.

༼ つ ◕_◕ ༽つ RADULE, TAKE MY ENERGY! ༼ つ ◕_◕ ༽つ

Ja sam stvarno duduk za politiku, ko je bre pa sad taj Radulovic?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

@Плутон Ааааааааааааааааааааа дакле не верујем, запљуни још једног конвертита :))

Само да објасним разлог, сад погубих на којој теми, неко је поставио кратки интервју са Радуловићем уз коментар то ни пас с маслом не би...и право да ти речем ја одгледах :)))

Некад је то боља стратегија, негативна кампања је чудо :)))

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Јелена011 said:

@Плутон Ааааааааааааааааааааа дакле не верујем, запљуни још једног конвертита :))

Само да објасним разлог, сад погубих на којој теми, неко је поставио кратки интервју са Радуловићем уз коментар то ни пас с маслом не би...и право да ти речем ја одгледах :)))

Некад је то боља стратегија, негативна кампања је чудо :)))

То је на теми о Радуловићу, лик се регистровао само да га опљује . Иначе, за Радула су ботовски напади супер ствар, још мало и неће морати ништа да ради, довољно је само да ова кретенска власт и квазиопозиција наставе да га спомињу. Када људи виде да се, као данас у емисији ОКО нпр., или у ПИК-у, удруже све странке у пљувању и опструисању активности ДЈБ, Радуловићу тренутно скаче рејтинг.

Подели на овим сајтовима

Tv ne gledamo Bogu fala, jos mi samo to fali...

Osim ono animal planeta i tako toga.

Poenta mog javljanja je bila da nekad prica za nesto moze itekako da smori, po principu dobro bre vise, sto ga\se hvalis toliko.

Nego cek procitah sad na fejsu nesto za zveri, odo da nadjem temu, fascinanti su mi postali.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, Volim_Sina_Bozjeg said:

Ja sam stvarno duduk za politiku, ko je bre pa sad taj Radulovic?

Вођа покрета „Доста је било“. Имаш његову биографију овде: http://dostajebilo.rs/ljudi/biografija/

Сажет програм овде: http://dostajebilo.rs/program/

Ако су ти се смучили Вучић и напредњачка дружина, и ниси потпао под апстиненско безнађе, топло ти препоручујем да размислиш о гласању за Радуловића и ДЈБ.

Ако те занима штогод, питај. Да се разумемо, ја ово пишем из убеђења, нисам плаћен да убеђујем људе или нешто слично (не знам да л' си пратио ону тему о њему, па чисто да напоменем, да не мислиш да те врбујем као ови ботови и сл. :) ).

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Јелена011 said:

Poenta mog javljanja je bila da nekad prica za nesto moze itekako da smori, po principu dobro bre vise, sto ga\se hvalis toliko.

Иако свестан да повремено претерујем, мислим да је приступ ипак добар (ДЈБ води у овој анкети из 2012., а то је велики успех за циљну групу коју има форум). Оном ко је свестан значаја и последица своје личне одлуке да гласа/не гласа, моје „ботовање“ неће сметати, просто ће да заобиђе ових пар политичких тема на форуму ако га то нервира.

Заклети апстиненти свакако неће гласати. Да се и сам Бог кандидује, они би рекли да је исти ко и сви други и да ће да нас опљачка, потпуно убеђени како ће се њихова процена остварити. За њих је политика природно зло, а политичари природни лопови.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...