Aristotel Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Dakle, tema je: "Porodica s mnogo dece" Za abortus ima druga tema... Hoće li netko napisati nešto o temi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Pasus je jeziv na toliko nivoa. Bolestan, umobolan cak. А коментар овог бетмена још језивији и болеснији. Какво само непознавање људске душе провејава из оваквих постова. Питам се да ли је могуће да људи живе у толико имагинарним световима и да стварно верују у такве глупости! Испаде да жене које су абортирале имају структуру личности идентичну као хладнокрвне убице. Свашта! ВИЛМА and sqny је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Jezivo :291291291: Ne znam zašto mi je ovo odma' palo na pamet... nishizawa and sqny је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Porodica je temelj zdravog drustva i baza za uzgajanje i stvaranje zdravih licnosti.U danasnje vreme porodica je na margini interesovanja drustva. Aristotel је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 ... "Porodica s mnogo dece" ... Ја сам за. Aristotel је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 A poznajete li vi neku "porodicu sa mnogo dece", recimo više od pet? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 A poznajete li vi neku "porodicu sa mnogo dece", recimo više od pet? Данас не. Једино сам у цркви виђао једну породицу са можда више од петоро деце. Моји прадеда и деда су имали велике породице. Имам тетака и ујака, а тек друго колено... зилион, бројали смо се и не можемо да се избројимо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Ja poznajem jednu sa devetoro dece, mislim da nisu crkveni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Ја познајем једну са четворо и углавном их гаје бабе, деде, ујне и сл. јер отац ради по цео дан, а мајка кува и пере за шесторо. Далеко од тога да је то увек случај, али то је једина породица за коју знам да има више од двоје деце. По мом мишљењу је све преко троје много јер велики број деце може негативно да утиче на брак услед превише обавеза и премало времена. Али ко може и жели, нека има и десеторо, немам ништа против. You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Ја познајем једну са четворо и углавном их гаје бабе, деде, ујне и сл. јер отац ради по цео дан, а мајка кува и пере за шесторо. Далеко од тога да је то увек случај, али то је једина породица за коју знам да има више од двоје деце. По мом мишљењу је све преко троје много јер велики број деце може негативно да утиче на брак услед превише обавеза и премало времена. Али ко може и жели, нека има и десеторо, немам ништа против. проблем је управо у оваквом начину размишљања, који је доминантан, и који се латентно намеће Aristotel је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Брате, ако ти и твоја жена хоћете, рађајте децу сваке године. Али не вуците за рукав оне који неће. И циљ брака је да двоје буду једно, а не да изроде обданиште. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 По мом мишљењу је све преко троје много Ja ih imam četvoro. Uz sve pokušaje, redovnim putem i preko veze, supruga i ja nismo mogli imati više... Moja najstarija kćerka će uskoro roditi peto dijete... јер велики број деце може негативно да утиче на брак услед превише обавеза и премало времена. Nije. Sigurno. To mnogu reći iz vlastitog iskustva i iskustva više prijatelja koji imaju četvoro djece. Djeca pozitivno utječu na ljubav muža i žene. Treba napomenuti da ovdje govorim o hrišćanskim parovima i obiteljima. dusha, JESSY, Иван ♪♫ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Ето га одговор, мој муж није хришћанин. You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Ето га одговор, мој муж није хришћанин. Не дотичући се конкретног случаја, морам да приметим да не мора да има везе. Може и да буде хришћанин а да не жели. А може да не буде а да жели Драшко је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Април 29, 2012 Пријави Подели Написано Април 29, 2012 Наравно, слажем се, то је била шала. You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука