Juanito Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 7 минута, Давор73 рече Да ли сипају сиду одозго не знам, али мени ово заиста не личи на тестирање авиона...А и кад погледаш небо, рекао би човек да ко шта ради горе наши тестирају јероплане...`бг.... А зашто се слика Београда зове barcelona2.jpg.6b2557930e1d1f5a6f30344b8c675be6.jpg ? Avocado, obi-wan, Branka62 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Управо сада, Juanito рече А зашто се слика Београда зове barcelona2.jpg.6b2557930e1d1f5a6f30344b8c675be6.jpg ? Barcelona je levo od Rakovice... ИгорМ, Paradoksologija, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 15, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 4 минута, Давор73 рече Наравно да јесте...Зато и јесам сумњичав. Апсолутно сам сигуран да наш авио саобраћај није тако интезиван. Мени сад дође жао што сам побрисао слике што сам сликао, ако је оно стварно саобраћај над Београдом ми смо светска авио сила а да то и не знамо.. Наш није свакако. Али територију Србије прелети на стотине авиона... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 И зашто се фотка Београда налази на шпанском сајту о кемтрејслима? https://despertares.org/2014/12/18/real-decreto-espanol-permite-la-modificacion-climatica-artificial/ obi-wan and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 2 минута, Давор73 рече Наравно да јесте...Зато и јесам сумњичав. Апсолутно сам сигуран да наш авио саобраћај није тако интезиван. Мени сад дође жао што сам побрисао слике што сам сликао, ако је оно стварно саобраћај над Београдом ми смо светска авио сила а да то и не знамо.. Nas avio saobracaj?! ... E qq meni... ja bi, da se pitam, uveo kurseve iz poznavanja tehnologija po svim mestima, ko ne prodje - da plati veci porez. ... To je brate najvecim delom medjunarodni saobracaj koji - naravno - mora da predje i preko nas. Gustina tog saobracaja je vrlo velika, odnosno nekad i ogromna. Evo, uveri se i sam... i kad pogleda nas deo, otidi npr. do Pariza ili Moskve, pa baci pogled sta sve tamo leti i prelece... https://www.flightradar24.com/43.97,19.84/8 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Управо сада, Juanito рече А зашто се слика Београда зове barcelona2.jpg.6b2557930e1d1f5a6f30344b8c675be6.jpg ? Зато што се исте ствари догађају и овде. А можда сам почео да се осећам угроженим не бирам средства... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 3 минута, Avocado рече Barcelona je levo od Rakovice... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 1 минут, obi-wan рече o je brate najvecim delom medjunarodni saobracaj koji - naravno - mora da predje i preko nas. Gustina tog saobracaja je vrlo velika, odnosno nekad i ogromna. На то сам и мислио. Немој сад да морам да пазим на сваку јоту ко да сам на рочишту.. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 1 минут, Давор73 рече Зато што се исте ствари догађају и овде. А можда сам почео да се осећам угроженим не бирам средства... То није начин да се призна: ”Слагао сам форумаше.” Paradoksologija and Давор73 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Управо сада, Juanito рече То није начин да се призна: ”Слагао сам форумаше.” Натераћеш ме мајке ми да почнем поново да сликам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 1 hour ago, Juanito рече А како да будемо сигурни да у том мотору владају исти закони физике? Откуд ти знаш да пентагон није открио начин на заштити супстанце од сагоревања? Tja, Huančo, pa znamo, jer bi Putin lično napravio tri nova zakona fizike lično i to pre dvaes godina. Avocado, Juanito, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Управо сада, Снежана рече Tja, Huančo, pa znamo, jer bi Putin lično napravio tri nova zakona fizike lično i to pre dvaes godina. Нису то кемтрејсли, то Чак Норис дише. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 4 минута, Давор73 рече На то сам и мислио. Немој сад да морам да пазим на сваку јоту ко да сам на рочишту.. Pogledaj link koji sam prilozio, sve ces da vidis sam. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 3 минута, Давор73 рече Натераћеш ме мајке ми да почнем поново да сликам... Небитно је, пријатељу, што то исто то има и у Београду. И не само у Београду. И сам сликам ”кемтрејлсе” јер су ми лепи, па знам да су свуда, а најлепши су овде на северу. Фора је у томе што си ти намерно поставио слику која није из Београда и написао да је Београд. То се зове лагање. Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 11 минута, obi-wan рече Nemoj mi sad ovakvu pricu. Ajde da to malo vise bude promisljeno. Znaci, prvo - gde je uredjaj kojim prasi? Ne, ne moze kroz motor. Takvi uredjaji postoje, nisu nikakva tajna, ali ih putnicki avioni nemaju. Drugo, da bi ti celim putem rasipala tanak sloj neke tecnosti pri toj brzini i na takvim daljinama, moras da imas tone i tone agensa, ma koliko on bio jak. Gde stoje te tone? Kojom tehnikom se sipaju u avione? Gde se cuva tolika hemija na civilnim aerodromima (broj letova dnevno x kolicina po avionu)? Trece, da je tacno ovo sto se tvrdi, za ovoliko godina prasenja priroda bi vec bila desetkovana, a evo ja radim bastu i godinama iz nje ubiram zdravo i ukusno povrce. Za ovo pogledaj i brojne clanke o ratu u Vijetnamu, `de su Ameri redovno zaprasivali sume, da bi tako iz njih isterali ustanike - tu ces da vidis kako na prirodu deluje osrednje jaka hemija za samo godinu-dve prasenja. Прво, мораш да имаш уметничку машту да би претпоставио могућност да постоји неки уређај који није мотор, а који може суптилно да праши на дугме, кад хоћеш и где хоћеш. Техника није баш узнапредовала као у Ратовима звезда...мало маште Оби... Друго...одговорих делимично у првом. Може по систему " не свим путем " да се праши, односно да се сипа отров. И рекох већ, можда су нови отрови у питању и могу да стану у врло мале преградице. И наравно да те неће детаљно путем медија и дневника обавестити о њима све до у танчине. И треће, нема места на земљиној кугли ди је органска храна 100 посто органска. Отрови су можда направљени да делују само на људе и болести које ће се можда временом развијати. и четврто Sve to je vrlo tesko recima da se objasni, samo pesnicki duh moze donekle to da ispeva, naucna logika tu nema sta da trazi. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука