Давор73 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Управо сада, Juanito рече Тома Николић иде у званичну посету и носи томовачу за поклањање? Да видиш и да личе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Управо сада, Давор73 рече Препостављам да си ово видео већ више пута...ал ајд...Нема ту никакве енигме. Нисам никад видео и не знам уопште шта је на тој слици. Мораш да наведеш извор, објашњење... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Иначе, ево те тајне фотографије. http://news.bbc.co.uk/local/bristol/hi/people_and_places/newsid_8240000/8240634.stm Paradoksologija, Avocado, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 5 минута, Давор73 рече Препостављам да си ово видео већ више пута...ал ајд...Нема ту никакве енигме. Pazi kad sam znala 600 vakcina je testirano preko vazduha, vode i hrane "Sada smo, osam godina kasnije, svedoci pojave genetski modifikovanih komaraca..." http://webtribune.rs/600-vakcina-je-testirano-preko-vazduha-vode-i-hrane/# Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 7 минута, Juanito рече Иначе, ево те тајне фотографије. http://news.bbc.co.uk/local/bristol/hi/people_and_places/newsid_8240000/8240634.stm Pojma ti nemaš Meksikanac! To je tajno snimljeno u avionu za zaprašivanje i onda kada je to objavljeno i provaljeno, oni su napravili kao šatro vest iz 2009. godine. Ne znaš ti kako se to radi i naivno veruješ da sav svet u dobru leži. Pa kad su mogli da izmene arhivske snimke tako da gi ture kemtrejlove na snimke iz drugog svetskog rata, misliš da ne mogu da izmene jednu pišljivu internet stranicu Bibisija??? Милан Ракић, Paradoksologija, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Od malena su mi avioni veliki hobi. Puno sam citao, i jednako buljio za njima u vis. Tragovi su bili isti i tad i sad, ne vidim da ima ikakve razlike. A za ove sve koji tvrde da se tu nesto prasi, imam jedno lagano prakticno pitanje: 1) avion ima gorivo koje koristi, sacuvano u rezervoarima u krilima i nesto u trupu; ako sve vreme leta isti taj avion zaprasuje kuda prodje, gde mu onda stoje tolike hemije i agensi? 2) cime avion to uopste zaprasuje? gde su mu uredjaji? gde su mlaznice tih uredjaja? kako niko do sad nije video nikad tako nesto? I ne - ne moze da zaprasuje kroz motore, prosto njihov nacin i fizika rada to nikako ne dozvoljava. Dakle, ovo je pitanje prosto logicko, nista posebno, i trazi da se samo malo mucne glavom. Znaci, nemam uopste problem da bi neki monstrum-politicar i tako nesto pokusao - na veliku zalost, i bliza i dalja istorija nas uverava sa groznim primerima kako ludaci mogu da smisljaju kojekakve nacine da naude i namuce ljude - ali kad se nesto tvrdi, zgodno je da se malo promisli o tome. Paradoksologija, Милан Ракић and Јелена011 је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 7 минута, Grizzly Adams рече Нисам никад видео и не знам уопште шта је на тој слици. Мораш да наведеш извор, објашњење... Извор гугл пикс...А ако тражиш да ти пошаљем документ са печатом ЦИАе како нас трују, то немам. Поента моје приче је да ми такви трагови личе на све друго осим на ,,стандардне" трагове авиосаобраћаја. Ако се ту сложимо можемо да идемо даље у причу, ако не онда сводимо причу на менталну гимнастику. Јер ако нису обични трагови авиона( а по мени нису) онда је нешто друго...Шта је то? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 10 минута, Juanito рече Иначе, ево те тајне фотографије. Видиш, ја сад исто могу да ти тражим да ми докажеш да то заиста јесте унутрашњост тог авиона .... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 2 минута, obi-wan рече gde mu onda stoje tolike hemije i agensi? Ovo je pitanje prosto logicko, nista posebno, i trazi da se samo malo mucne glavom. Отрови се држе у малим боцама. И ко зна каква је све то хемија у питању и у додиру са ким или чим има тенденцију ширења, задржавања...итд.Просто логичко размишљање из којег ти треба само најелементарније знање хемије.. Давор73 је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Znam da sam već postavljao, ali toliko je dobro da ne mogu da odolim svaki put kada se povede priča o ovom: obi-wan, Juanito, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 1 минут, Давор73 рече Поента моје приче је да ми такви трагови личе на све друго осим на ,,стандардне" трагове авиосаобраћаја. Ако се ту сложимо Па ту се не слажемо. То је стандардни траг од кондензације, не видим ништа чудно. Ако прође пуно авиона и велика је влажност ваздуха имаћеш пуно таквих трагова. Нема ништа необично. Још ако је мирно време, они ће се задржати. То је исти принцип како се формирају облаци, само га авионски мотор убрза. Али ОК, да не смарам... Милан Ракић and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 15, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 2 часа, GeniusAtWork рече Мрзи ме сад да гуглам, али колико се сећам то да ли трагови остају на небу, колико дуго остају, да ли се расплињују и зашто се код неких авиона виде а код неких не, има везе са типом авионског мотора, влажношћу и температуром ваздуха. Кад Милан наиђе, он ће да објасни стручније. Ево да га позовем за сваки случај: @Милан Ракић Па ево овде на теми сам још ономад писао, па ако интересује некога и да поновим, тј. цитирам себе у одговору Хуану који сам тада дао... (повод је била фотографија попут ових којима се "верници" ове теме "гађају" по интермековима... -цитат- Конкретно, на овој слици коју је "Правда" објавила у смислу теме којом и ми коментаришемо све ово, дакле на слици се налазе облаци цируси, на преласку ка цирокумулусима... "Лоша" особина ове групе облака, дакле цируса и његових деривата-циростратуса, цирокумулуса, цироспизатуса, итд. је та да они приликом свог хоризонталног развоја и обзиром да се "развијају" на великим висинама, што значи на веома ниским температурама, дакле да они имају обичај да веселом народу, који бива бомбардован оваквим информацијама у последње време, дају низ оптичких заблуда... Тако да, гледајући групу стратуса која је премрежила небо, можемо видети тзв. хало, око Сунца, односно Месеца, али и низ много, много "егзотичнијих" феномена, па тако не ретко, можемо "видети" и још по неко Сунце ил` Месец на небу, а о крстовима, прстеновима и слично да и не говорим... Исто тако, пошто и авиони на прелету преко неке земље, па тако и наше, тај прелет обављају на висинама од око 10000 метара, а то је управо "царство" цируса, и пошто је "тамо", веома хладно, траг који остаје иза авиона није ништа друго до облак-цирус. Уколико је авион на већој висини, водена пара која настаје опструјавањем носећих површина летелице, односно топлота издувних гасова из авионских мотора, готово тренутно, на -40 степени Целзијусових кристализира и ствара цирусне "праменове"... Зашто тог трага нема увек? Трага има увек и увек га је (их) било... Међутим, ако се траг одмах расплине и ако није беле боје, то значи просто да је авион на мањој висини, те да издувни гасови нису у "стању" да направе облак... Али, када је траг беле боје, тј. када, како сам мало пре објаснио, има услова за настанак цируса, ти облаци се "развијају" неколико минута и обично нестају, сем, ако дође до неких циклонских промена на тим висинима, те онда могу да "остану" и по неколико сати... Обзиром да територију наше Републике дневно прелети и по неколико стотина авиона, и ако атмосферске прилике буду такве да њихов трагови у облику цируса остану на небу и по неколико сати, ето добре прилике за разне теоретичаре завере и њихове приче и ширење панике... - крај цитата - Иначе, ако људи не знају како то све функционише, те су спремни да "попуше" (не, не мислим на оно што сте у својим грешним мислима "видели", но користим колоквијални термин из хрватског језика, који отприлике значи-спреман да некритички прихватиш све што ти се сервира); дакле, ако и поред свих објашњавања људи из струке, понеки штедро и даље настављају да лупетају и преносе информације са разноразних опскурних портала (иначе, ми праволсавни би требали да се замислимо како све те тзв.теорије завере прихватамо од разноразних протестанстских лудака из Америке), ево како ствари функционишу "у пракси". Ви знате, а ако не знате, ево сад ћете сазнати. Дакле, свака земља, те тако и наша, врши стално осматрање неба у циљу безбедног одвијања ваздушног саобраћаја, односно, поред цивилног ваздухопловства, мрежом радара и војска врши стално осматрања неба у циљу заштите свог ваздушног простора. У нашој земљи и војсции то путем заједничке мреже радара чине САМТСА, односно Агенција за контролу летења Србије и Црне Горе (чија је зона одговорности територија поменуте две земље (Космет у вишим деловима атмосфер), те пола територије БиХ, односно служба Војске Србије ВОЈИН, тј. служба ваздушног осматрања јављања и навођења. Пошто ни један авион и летелица нису невидљиви (СТЕЛТ технологија којима машу "велики"-САД, Кина, Русија,...), представља само "смањени радарски одраз", али свакако видљив за сваки радар, који се на радарском заслону тзв. не приказује у верном облику и димензијама да тако кажем, али јке свакако видиљв. Но овде, ми не причамо о "нервидљивим" летелицама, него о и те како видиљивм авиЈонима који ето остављају трагове да би их ми снимали и сеирили гледајући цирусне облаке-пардо "кемтрејлсе" како ето, затриру васцело срБство (у Хрватској тисућљетни народ и у свакој земљи где овакви "верују"-додати према месту употребе). Шта треба да "попушите"? Као што сте и поверавола да нас прскају, треба и да поверујете и да је читав систем од "врха до дна" дакле у власти "неколико породица" и "рептила" који владају Светом... Тају неки авион који нас "прска" је дакле видљив и визуелно и на радару. Значи, ако није најављен (а како би био најављен када јер на тајном задатку затирања срБства),дакле, мора сваки оператор радара цивилног и војног да буде поткупљен. Ајд то и није проблем. То су три смене људи на тим задацима надгледања ваздушног простора. Све у свему једно 100 људи.... Ал` наиђе војник, послужилац на радару, који је изашао из РСт (радарска станица) да издувани. Њега нису стигли да "поткупе". - Госн` мајоре! Госн` мајоре!, унезверен улеће у РСт и на ардару управо види одраз летелице која прелеће преко њихових глава и "запрашује" - Који је ово авион?, пита дечкоња. - Где видиш авион? То је радарска сметња!, одговара "потплаћени" мајор... Војника након смене наравно "скембају" безбедњаци и убризгају му инјекцију "серуума заборава" тако да се не деси данекоме прича шта је видео, а одговорни који су пропустили да "припреме" свакога у ланцу бивају смењени. Иста слика се дешава и на арадару контролора летења на аеродрому Никола Тесла, којег иако је приметио НЛО, шерф убеђује да нема никаквог авиона, иако тај неки "прска" као на аеромитингу... У командном месту РВ и ПВО, командант РВ и ПВО такође ћути и комплетно РВ и ПВО "ћути" јер су свима обећали којекакве апанаже... Наравно, разноразно програми "Радари" и "Флајт радари" којима и обични "смртници" могу да прате одвијање ваздушног саобраћаја су само "маска" итд, итд... Завера је ово велика... Да, да не заборавим, извесни Алексић из Новог Сада је своједобно чак оптужио и војску да она ангажује пензионисане пилоте даиду да прскају..., Итд... итд... Глупосз и космос ус бескрајни или ако већ иде та мис`о... Branka62, Јелена011, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 Управо сада, Grizzly Adams рече Па ту се не слажемо Да, ту се стварно не слажемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 5 минута, Давор73 рече Видиш, ја сад исто могу да ти тражим да ми докажеш да то заиста јесте унутрашњост тог авиона .... Терет доказивања је на ономе који тврди да зна нешто што се иначе не зна, што је незванично. Не могу ти ја доказивати да је уобичајено тестирање авиона у ствари маска за запрашивање, то мораш ти. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 15, 2017 Пријави Подели Написано Мај 15, 2017 пре 2 минута, Grizzly Adams рече То је стандардни траг од кондензације, не видим ништа чудно. Ако прође пуно авиона и велика је влажност ваздуха имаћеш пуно таквих трагова. Нема ништа необично. Још ако је мирно време, они ће се задржати. Normalne mlaznice nastaju od izduvnih gasova izbačenih iz turbina avionskih motora. One se na visini preko 10000 metara pretvaraju u ledene kristale i normalno se mogu održati u vazduhu najviše 20 minuta. Za razliku od njih, hemijski mlazevi ostaju da vise u vazduhu veoma dugo i onda se polako šire i povezuju, formirajući oblak tipa cirus. Mlaznice se polažu najčešće u obliku znaka X ili mreže. http://www.vestinet.rs/pogledi/na-srbiju-bacaju-otrov-iz-aviona Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука