Justin Waters Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Да ли се ико запитао је ли овај прота ово урадио по благослову надлежног епископа? N.Petrovic је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 znaci, vladika nije stvarno hrisots, vec je KAO DA JE hristos ... dakle nekako iluzorno, umisljeno, fantazmagoricno, nesto poput igre gde se deca igraju partizana i nemaca? ... dobro, vasa stvar ... ali meni je to neozbiljno za oragnizaciju koja tvrdi da poznaje BOga ...! Тони,није ти ово кабаре... Оно што не разумеш,не може ти неко спочитати за два минута.Интересује ли те Литургика,изволи,на овом сајту имаш толико књига где можеш да се информишеш о Литургији и њеној иконичности,символики и њеној стварности. Кад се мало више будеш информисао,онда можеш и да постављаш питања и покушаш да решиш неке своје недоумице а овде увек постоје људи који ће ти изаћи у сусрет. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Да ли се ико запитао је ли овај прота ово урадио по благослову надлежног епископа? Хм...нема места за такав благослов...ипак је ово тешко нарушавање поредка. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 lepa je slika ,puno kazuje ..... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tony Clifton Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Тони,није ти ово кабаре... Оно што не разумеш,не може ти неко спочитати за два минута.Интересује ли те Литургика,изволи,на овом сајту имаш толико књига где можеш да се информишеш о Литургији и њеној иконичности,символики и њеној стварности. Кад се мало више будеш информисао,онда можеш и да постављаш питања и покушаш да решиш неке своје недоумице а овде увек постоје људи који ће ти изаћи у сусрет. aha ... pa cemu onda sluze teolozi i popovi? da prodaju brojanice? ili da objasnjavaju stvari narodnim masama? pa i nama kabareistima? mnogo je to elitisticki naduvano, a to nije lepo, kad vam Tony kaze! ja i dalje pitam: kakve veze "ikonicnost" i "simvolizam" (ovo su vase hriscanske reci) imaju veze sa stvarnoscu? ili prostije: jer Liturgija stvarnost ili metafora? (hocu prave odgovore, nije Tony ovca) Booooooooolareee ... oooo.... cantareeee ... oooo... Oglo and malina :) је реаговао/ла на ово 2 "THIS IS TONY CLIFTON! A NAME TO RESPECT! A NAME TO FEAR!!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 aha ... pa cemu onda sluze teolozi i popovi? da prodaju brojanice? ili da objasnjavaju stvari narodnim masama? pa i nama kabareistima? mnogo je to elitisticki naduvano, a to nije lepo, kad vam Tony kaze! ja i dalje pitam: kakve veze "ikonicnost" i "simvolizam" (ovo su vase hriscanske reci) imaju veze sa stvarnoscu? ili prostije: jer Liturgija stvarnost ili metafora? (hocu prave odgovore, nije Tony ovca) Booooooooolareee ... oooo.... cantareeee ... oooo... Toni je u srodstvu sa I.Hajnalom, apparently "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 aha ... pa cemu onda sluze teolozi i popovi? da prodaju brojanice? ili da objasnjavaju stvari narodnim masama? pa i nama kabareistima? mnogo je to elitisticki naduvano, a to nije lepo, kad vam Tony kaze! ja i dalje pitam: kakve veze "ikonicnost" i "simvolizam" (ovo su vase hriscanske reci) imaju veze sa stvarnoscu? ili prostije: jer Liturgija stvarnost ili metafora? (hocu prave odgovore, nije Tony ovca) Booooooooolareee ... oooo.... cantareeee ... oooo... Аааа,ти хоћеш одговоре!!! Од императива глагола-хтети,добијам алергију(читај,од безобразлука). Узми мало па читај и не провоцирај више,пријавићу те администрацији. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tony Clifton Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 samo opusteno, Valentina bejbi, ne provociram nikog, ali bi voleo da me prijavis, bas bi me uzbudilo tvoje interesovanje za moju skromnu personu w.a.mozart and milan. је реаговао/ла на ово 2 "THIS IS TONY CLIFTON! A NAME TO RESPECT! A NAME TO FEAR!!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 aha ... pa cemu onda sluze teolozi i popovi? da prodaju brojanice? ili da objasnjavaju stvari narodnim masama? pa i nama kabareistima? mnogo je to elitisticki naduvano, a to nije lepo, kad vam Tony kaze! ja i dalje pitam: kakve veze "ikonicnost" i "simvolizam" (ovo su vase hriscanske reci) imaju veze sa stvarnoscu? ili prostije: jer Liturgija stvarnost ili metafora? (hocu prave odgovore, nije Tony ovca) Booooooooolareee ... oooo.... cantareeee ... oooo... To Tony care! Samo malo oko ovih sinonima jel i jer da poradiš! Voooolaaareeee... o_O "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Мислим да би администрација требало да се умеша и опомене провокаторе типа Тонија да се не изигравају са оним што је Свето великој већини овде присутних православних.Разумем шалу и младалачко шегачење,али о овој теми.Поменути прота са слике из Срема је потпуно у криву и тотално је погрешио,огрешио се о Предање из вероватно велике надмености и незнања.Слично и остали свештеници са слике.Није потребна велика школа па да се зна ко седи на Горњем месту а ко не.То је ствар доследности Предању.Али зато ће до ујутру да вам наглабају о отвореним дверима и о свакаквим парохијским глупостима типа, колико си дана постио пред Причешће,да ли си се исповедио секунду пред Причешћем,зашто си се руковао са Католиком.У питању је умна тупост поменутих актера са слике. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tony Clifton Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 To Tony care! Samo malo oko ovih sinonima jel i jer da poradiš! Voooolaaareeee... o_O hvala oglo bejbi, moracu malo da radim na gramatici ... "THIS IS TONY CLIFTON! A NAME TO RESPECT! A NAME TO FEAR!!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tony Clifton Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Мислим да би администрација требало да се умеша и опомене провокаторе типа Тонија да се не изигравају са оним што је Свето великој већини овде присутних православних.Разумем шалу и младалачко шегачење,али о овој теми.Поменути прота са слике из Срема је потпуно у криву и тотално је погрешио,огрешио се о Предање из вероватно велике надмености и незнања.Слично и остали свештеници са слике.Није потребна велика школа па да се зна ко седи на Горњем месту а ко не.То је ствар доследности Предању.Али зато ће до ујутру да вам наглабају о отвореним дверима и о свакаквим парохијским глупостима типа, колико си дана постио пред Причешће,да ли си се исповедио секунду пред Причешћем,зашто си се руковао са Католиком.У питању је умна тупост поменутих актера са слике. prestrog si pope ... zamisli da je tvoj hristos tako strog prema tebi ... malo se salim, da, ali ja ne provociram, sve ovo je samo sala i kabare ... nisim nikog nisam uvredio. naravno, povlacim se sa ozbiljnih tema, ionako niko ne zna dami odogovori ... toliko o vama i vasoj veri, ne znate ni prosta pitanja, odmah se ljutite ... daleko ste od vaseg hrista i ne licite ni malo na njega ... malina :), w.a.mozart, milan. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "THIS IS TONY CLIFTON! A NAME TO RESPECT! A NAME TO FEAR!!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Нисам ја строг него си ти бенав и недозрео и користиш доброту и гостопримство православних за пражњење своје доконости.А што се тиче Христа мало се уздржи када говориш у Његово Име. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 prestrog si pope ... zamisli da je tvoj hristos tako strog prema tebi ... malo se salim, da, ali ja ne provociram, sve ovo je samo sala i kabare ... nisim nikog nisam uvredio. naravno, povlacim se sa ozbiljnih tema, ionako niko ne zna dami odogovori ... toliko o vama i vasoj veri, ne znate ni prosta pitanja, odmah se ljutite ... daleko ste od vaseg hrista i ne licite ni malo na njega ... Pravo zboriš Tony, reci, što nam je činjet! "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ђакон Владислав Написано Новембар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Simvolicno i ikonicno nikada nece shvatiti ljudi koji se zaista ne udube u smisao simvola i ikone u pravoslavnom predanju. Zbog toga jednostavno nije ni moguce dati odgovor u jednom postu ma koliki on bio. Simvolizam i ikonicnost se razumevaju vremenom i zivljenjem istog. Drugacije - sorry! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука