RYLAH Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Немој ти Мартирије њега дучиш, он је атеиста, он сигурно зна о чему је причао Св. Јован Златоусти, и какве су представе биле тад. Он све зна. Кад порастем, ако будем био упола тако свестрано образован, сматраћу да сам успео у животу. Облаче, брате, не могу ти ништа! Не дај се брате, зарад свих нас које тек треба да просветлиш и извучеш из ове најцрње умне таме у коју су нас убацили наметањем ових ритуала! Облаче, рачунам на тебе да и мене извучеш. Ево, ако треба у неку акцију дидем, неке бомбе да подмећем, неке мостове да рушим, да палим нешто, ту сам! Осећам да се појавио вођа! Само реци и идемо! zuti car and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Svasta se napsiali u ovoj temi i uvredljivog i bezobraznog kao i ja uostalom... jbg. takvi smo mi srbi. Kad bi se sreli uzivo garantujem da bi se zestoko izzaje*avali i smejali... ali nista od toga me nije naroctio dotaklo. Osim, priznajem, Ivicinog posta... majke mi smrzo sam se kad sam ga procitao. Bas imam neki grozan ukus u ustima i nije mi vise do diskusije. Ne zamerite, necu vise da ucestvujem na ovoj temi. Izvinjavam se ako sam nekog malo zesce "dotak'o" nisam mislio nista licno... kao sto rekoh, nema ljutnje, takvi smo jbg. grlato se razgovaramo пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Облаче, рачунам на тебе да и мене извучеш. Ево, ако треба у неку акцију дидем, неке бомбе да подмећем, неке мостове да рушим, да палим нешто, ту сам! Осећам да се појавио вођа! Само реци и идемо! Bombe? Rusenje? pa na sta ti ja licim? Na nekog vernika... :P Aj cao пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Pozoriste nije neproduktivno... zao mi je sto ucen covek ima takvo misljenje o kulturi. Не о култури, него о држави. А видим како је у нас позориште продуктивно. И култура уопште. Све цвета... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Trebalo ti je 4 strane da pokazes pravi razlog za otvaranje ove "pomirljive"teme... frustracije nisu neizlecive... ne predaj se! Фрустрације су оних који су чинили не дела. А ово си потурио како кукавичије јаје, ово није мој напис! Немојте да дирате човека! Срам вас све било! Човек се откида тамо од посла и још га терају да учествује у некаквим РИТУАЛИМА!Имајте макар мало обзира, кад сте већ од државе направили црквену прћију! Имајте обзира за ове озбиљне и радне људе, који рмбаче овде да бисмо сви ми напредовали. Имајте обрзира за све јадне атеисте овог света, који имају права да их не терају силом да иду да једу и да пију! Оооо, зар се и то може?! Полупао си лончиће, Облак! Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Није ми јасно да неко неког тера силом да дође на славу.Не зезам се , озбиљно питам, је су ли ти претили отказом или одбијањем од плате. Ако је тако, онда стварно јесте у питању кршење устава, и нисам правник али верујем да имаш право да тужиш фирму суду. Перса, Александар Милојков and Avocado је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Није ми јасно да неко неког тера силом да дође на славу.Не зезам се , озбиљно питам, је су ли ти претили отказом или одбијањем од плате. Ако је тако, онда стварно јесте у питању кршење устава, и нисам правник али верујем да имаш право да тужиш фирму суду. Konačno i normalna reakcija... Naravno da jeste kršenje Ustava, ali pusti druge, lakše je okrenuti na šalu... a za tužbu... nema tu vajde... nije dobio otkaz, cenim da ne može ni da dokaže da je prisustvo bilo obavezno... a i kad bi nešto tako dokazao, direktor pozorišta bi dobio neku opomenu od nekog poverenika... a oblačić bi ubrzo dobio otkaz iz nekog sasvim drugog i "sasvim opravdanog" razloga... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Konačno i normalna reakcija... Naravno da jeste kršenje Ustava, ali pusti druge, lakše je okrenuti na šalu... a za tužbu... nema tu vajde... nije dobio otkaz, cenim da ne može ni da dokaže da je prisustvo bilo obavezno... a i kad bi nešto tako dokazao, direktor pozorišta bi dobio neku opomenu od nekog poverenika... a oblačić bi ubrzo dobio otkaz iz nekog sasvim drugog i "sasvim opravdanog" razloga... Све и да је истина то што " облак " тврди - налетео је на себи сличног. Директор позоришта је верујући као и ти. Ударио атеиста на атеисту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Све и да је истина то што " облак " тврди - налетео је на себи сличног. Директор позоришта је верујући као и ти. Ударио атеиста на атеисту. Jest' ono baš ludo neko vreme kad su ateisti počeli ateiste da teraju na slavu... Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Jest' ono baš ludo neko vreme kad su ateisti počeli ateiste da teraju na slavu... Да знаш и да јесте. Уколико је истина то што " облак " тврди нема друге но да је директор позоришта - безбожник. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Osim, priznajem, Ivicinog posta... majke mi smrzo sam se kad sam ga procitao. Смрзавај се ти колико год хоћеш. Тебе сврби што те је тај болид од шефа натерао да дођеш на славу. И то јесте идиотизам тешки, слажем се. С друге стране, сутра ће да дође неки други болид кога је поставио нпр. ЛДП и да забрани представе на религиозне теме или нешто слично томе. То би многим атеистима мало мање сметало. А у ствари и једно и друго вуче корене из самог постојања таквих идиотлука као што је ”министарство културе”. То нужно доводи до тога да се позориште претвори из уметничке куће у само један део колача око кога се глођу лопови на власти (а обично постане и кућа за пропагирање идеологије, у овом случају националистичке, сутра неке левичарске) и онда теби допадне неки такав директор. А за четири године и тог лика склоне и доведу неког другог кловна који ће можда теби бити по вољи, а који ће терорисати неког другог. И уместо да се бориш за то да држава препусти позориште уметницима и склони се из приче, ти кукаш на само један појединачан идиотлук у целој тој причи који је тебе малкице засврбео. Хоћеш и јаре и паре из буџета. То ретко кад бива. Цена тих пара ти је такав директор. Александар Милојков and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Uvek mi je bilo interesatno kakve sve izgovore ateisti nalaze da bi opravdali , pre svega sebi, svoje prisustvo na forumima koji se bave religijom .Ja recimo nikada ne odoh na neki ateisticki sajt ili forum, ne posecujem ni budisticke , satanisticke , taoisticke i ostale ..."cke" forume , ne zanima me bre . E sad , sta to njih kopka to je vec nesto na sta moraju sami sebi da daju odgovor . E da , ovoga jadnika sto su ga silom naterali na slavu, sledeci put skokni do neke pentakostalne "crkve" pa uzmi jedan od novih zaveta koje dele besplatno , pa lepo taj novi zavet daj direktoru , budi siguran da posle toga vise neces biti pozivan na slave mada ce malo cudno da te gledaju . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Смрзавај се ти колико год хоћеш. Тебе сврби што те је тај болид од шефа натерао да дођеш на славу. И то јесте идиотизам тешки, слажем се. С друге стране, сутра ће да дође неки други болид кога је поставио нпр. ЛДП и да забрани представе на религиозне теме или нешто слично томе. То би многим атеистима мало мање сметало. А у ствари и једно и друго вуче корене из самог постојања таквих идиотлука као што је ”министарство културе”. То нужно доводи до тога да се позориште претвори из уметничке куће у само један део колача око кога се глођу лопови на власти (а обично постане и кућа за пропагирање идеологије, у овом случају националистичке, сутра неке левичарске) и онда теби допадне неки такав директор. А за четири године и тог лика склоне и доведу неког другог кловна који ће можда теби бити по вољи, а који ће терорисати неког другог. И уместо да се бориш за то да држава препусти позориште уметницима и склони се из приче, ти кукаш на само један појединачан идиотлук у целој тој причи који је тебе малкице засврбео. Хоћеш и јаре и паре из буџета. То ретко кад бива. Цена тих пара ти је такав директор. Vecinu stvari si dobro rekao i pogodio sustinu koja i nas zapsoelne boli odavno. Tema je potpuno razlicita od onoga sto pricamo ovde i verovatno bi trebalo otvoriti novu temu na forumu ali reci cu nesto u par reci da ne spamujemo ovde... Ogromno nezadovoljsrvo vlada godinama zbog politickog postavljanja nekompetentnih direktora. Medjutim nisis u pravu sto toliki znacaj dajes pozoristu kao politickoj kategoriji... veruj, mi niko se od politicara ne otima da bude direktor kulturne ustanove. Niko se ne glodje oko pozorista, pozoriste isadne kolateralana steta ili nusprodukt "glodjanj" oko drugih firmi, a oni koji nisu umeli da "glodju" dovoljno da budu direktori toplane, vodovoda, EPS-a ili slicno, padnu u neko pozorist ekao direktori. Druga stvar... pogresno je misljenje da bi pozoriste trebalo ostaviti umetnicima... zapravo ne da je pogresno nego je katastrofalno. Umetnici se bave umetnoscu. Rukovodjenje pozorista nije nesto sto umetnici znaju da rade. Na celu bilo koje "firme" pre svega treba da bude menadzer, administrativac koji zna kako se upravlja firmom. Glumci znaju da glume, pevaju i igraju a ne da barataju javnim nabavkama, toalet papirom, rezervnim sijalicma i sl. Jedino resenje postoji u vidu polarizacije vlasti diretkroa na administrativnog (menadzer) i umetnickog (umetnik) i to bi funckionisalo besprekorno, ali ni jedan diretkor ne zeli da deli valst, tako da svi vole u isto vreme da potpisuju ugovore sa rediteljima i nabavjaju toalt papir za mokre cvorove. Naravno, ne mislim da je lose da pozorite bude pod okriljem drzave. Stavise, drzavi je pozoriste neophodno. Ali samo ako bi se ucinila reforma kod izbora direktora pa da sve bude organizovano zvanicnim i javnim konkursom pa ko dokaze da ima potencijaa i preporuke da vodi "firmu" taj dobija posao. ali to je bajka koju necemo skoro videti u stvarnosti... NIsam se smrzao sto kritikujes drzavnu firmu nego sto vaznu kulturnu instituciju nazivas cirkusom a umetnost neproduktivnom... ne ide mi uz intelektualca da prica takve stvari pa me pogodi i rastuzi da jedan izgovori takve stvari... moze npr. radovanovic do sutra da prica kako treba zatvoriti sva pozorista, za to me nece zasvrbeti ni mali prst na nozi ali ovo tvoje mi je bas doslo zao... eto Izvinjvam se na spamu i poduzem postu. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Uvek mi je bilo interesatno kakve sve izgovore ateisti nalaze da bi opravdali , pre svega sebi, svoje prisustvo na forumima koji se bave religijom .Ja recimo nikada ne odoh na neki ateisticki sajt ili forum, ne posecujem ni budisticke , satanisticke , taoisticke i ostale ..."cke" forume , ne zanima me bre . E sad , sta to njih kopka to je vec nesto na sta moraju sami sebi da daju odgovor . E da , ovoga jadnika sto su ga silom naterali na slavu, sledeci put skokni do neke pentakostalne "crkve" pa uzmi jedan od novih zaveta koje dele besplatno , pa lepo taj novi zavet daj direktoru , budi siguran da posle toga vise neces biti pozivan na slave mada ce malo cudno da te gledaju . Kosto ima ateista ovde tako ima i verujucih na ateistickim forumima. Zasto uvek imate potrebu da podjete od ideje "ako ja nesto ne radim to znaci da niko od vernika to ne radi"... bzvz.. I ne samo da dolaze nego, postidelo bi te da vidis kakve gluposti pisu... mi ovdasnji ateisti bar kolko tolko lepo razgovaramo. A ti vernici dodju na ateisticki forum/grupu/blog i prete vecnom tamom, isusom, bogom, gorenjem u paklu... nazivaju imenima i pozivaju na pokajanje i slicne stvari... u jednoj ruci ikona u drugoj bezbolka... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Да знаш и да јесте. Уколико је истина то што " облак " тврди нема друге но да је директор позоришта - безбожник. Slavlljenje slave u institucijama, firmama i slicno je teska glupost. Zar nije slavna kucna stvar? Stvar doma i porodice? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука