Анастасија Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 I ja sam uvek smatrala da je slava pre svega - porodična stvar.Premeštanje slave u firme i kafane je po meni dekutantno,al šta da se radi, Srbi su narod nebeski ... sqny је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Konačno i normalna reakcija... Naravno da jeste kršenje Ustava, ali pusti druge, lakše je okrenuti na šalu... a za tužbu... nema tu vajde... nije dobio otkaz, cenim da ne može ni da dokaže da je prisustvo bilo obavezno... a i kad bi nešto tako dokazao, direktor pozorišta bi dobio neku opomenu od nekog poverenika... a oblačić bi ubrzo dobio otkaz iz nekog sasvim drugog i "sasvim opravdanog" razloga... Наравно да ћемо да терамо на спрдњу. Па ко ће било кога да ТЕРА да дође и једе и пије? Пре ће бити да је неко или трагично схватио, или да сада прави драму јер се триповао да ће неко да уопште примети да он није тамо и да му замери. Или је једноставно хтео да једе и да пије без да себи призна да је учествовао у "ритуалима", па је овако лакше. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 a ne mogu da je ostavim jer je to pozoriste... mozes mozes,odes u slobodnjake није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Kosto ima ateista ovde tako ima i verujucih na ateistickim forumima. Zasto uvek imate potrebu da podjete od ideje "ako ja nesto ne radim to znaci da niko od vernika to ne radi"... bzvz.. I ne samo da dolaze nego, postidelo bi te da vidis kakve gluposti pisu... mi ovdasnji ateisti bar kolko tolko lepo razgovaramo. A ti vernici dodju na ateisticki forum/grupu/blog i prete vecnom tamom, isusom, bogom, gorenjem u paklu... nazivaju imenima i pozivaju na pokajanje i slicne stvari... u jednoj ruci ikona u drugoj bezbolka... BeJzbolka ,ne bezbolka -kulturo , eve me . Salim se , ima takvih koji prete paklom i vecnom tamom i spremni su za hrista da ubiju i prebiju(preko tastature ),jadni ljudi . Bi mi smesno , moj prijatelj , inace zadrti pravoslavac je od takvih etiketiran kao sektas jer cita sveto pismo , ej , praoslavac pa cita Bibliju , gde to jos ima ?I kao sto ti jadni ljudi definitivno imaju nekakv problem psiholoske prirode pa imaju potrebu da vrsljaju po ateistickim frumima i prete paklovima i ne znam cime pretpostavljam da i ateisti koji vrsljaju po religijskim forumima imaju nekakv problem a i jedni i drugi imaju savrseno logicno bojasnjenje zasto su tu . Da ponovim , ako me nesto ne zanima ili verujemda ne postoji time se ne bavim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 20, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Понављам теме је направљена с циљем да пронађемо две три тачке са којима смо у сагласности. Месец и више дана су изгубљени у "великим" расправама жестоко се сукобљавајући око параде педера, лезбеки и транс... долили уље на ватру раздора изложбом која се само појављује (пре десет година исто је урађено и на северу у европским државама , онда је забрањена и само чека негде где треба да се изнајми и зло-УПОТРЕБИ )... а онда пред сам врхунац, озлојеђености, повређености ТРАС све нас исто задеси, 20% поскупљење!Само смо у тренутку сазнања осталли отворених уста, без речи коментара и даха . За секунду сви и теисти и атеисти и јудисти и мухамеданци и секташи су за тај износ сиромашнији, али нисмо имали времена да запазимо подвалу, да реагујемо, да будемо свесни од замајавања који су они којима је то у интересу закували. Запенили смо ко је у криву ко у праву ко ће за којом поворком кренути, шта ће се десити...ТВ је здушно учествовао и подпиривао поједини политичари такође... То је тачка која је горућа свима нама без разлике на опредељење. Сматрам да је паметан онај човек који не дозвољава да му скретањем перцепције сваки пут уради исто, зврчку. Знате ону "Завади па владај, протури две три полуистине, посвађај људе, док се свађају, мрзе истрошиће оружје и борбеност ... посматрај и кад буде погодно убаци своју корист , издувани збуњени неће ни питање поставити" Ова тема је постављена и обраћа се првенствено оним атеистима који су вредни поштовања и уважавања. horatio је реаговао/ла на ово 1 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Наравно да ћемо да терамо на спрдњу. Па ко ће било кога да ТЕРА да дође и једе и пије? Ne znam ko bi to mogao da radi... nikad u životu nisam sreo glupe i iracionalne ljude... sqny је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Uvek mi je bilo interesatno kakve sve izgovore ateisti nalaze da bi opravdali , pre svega sebi, svoje prisustvo na forumima koji se bave religijom .Ja recimo nikada ne odoh na neki ateisticki sajt ili forum, ne posecujem ni budisticke , satanisticke , taoisticke i ostale ..."cke" forume , ne zanima me bre . E sad , sta to njih kopka to je vec nesto na sta moraju sami sebi da daju odgovor . Da ponovim , ako me nesto ne zanima ili verujemda ne postoji time se ne bavim . Khm... svestan si da ovo pišeš na temi koja se zove "Poštovani ateisti", koja je u podforumu pod nazivom "Dijalog sa ateistima"??? Kao i toga da si najviše poruka napisao upravo u ovom podforumu? ВИЛМА and Marko Ekmedžić је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Pa stvarno... napravis podforum u kojem pozivas ateiste na dijalog... pa onda temu gde se pozivaju ateisti na dogovor i kad se ateisti jave vi kazete "a ko je vas zvao na pravoslavni forum" ВИЛМА and Marko Ekmedžić је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука