Odahviing Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Nije fašizam, ali kako da nazoveš to što jedni ljudi zabranjuju, ne daju drugima da uđu u pozorište Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Nije fašizam, ali kako da nazoveš to što jedni ljudi zabranjuju, ne daju drugima da uđu u pozorište Зовем - реакција на провокацију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Pa ja kada me neko provocira ili mu odgovorim verbalno na provokaciju, ili ne obraćam pašnju, a ne sputavam čoveka da negde ode. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 PS. Da se odma zna nisam ni za jedne ni za druge mislim da se ovi iz predstave porse....ju, a da su ovi drugi neki fanatici samo nisam znao da ovde ima toliko ljudi koji ih podržavaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Pa ja kada me neko provocira ili mu odgovorim verbalno na provokaciju, ili ne obraćam pašnju, a ne sputavam čoveka da negde ode. Ти тако, неко другачије. Углавном, акција изазива реакцију. Проста физика. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 PS. Da se odma zna nisam ni za jedne ni za druge mislim da se ovi iz predstave porse....ju, a da su ovi drugi neki fanatici samo nisam znao da ovde ima toliko ljudi koji ih podržavaju. Није ту реч о подржавању већ о констатацији - једно насиље рађа одговор - друго насиље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Ali neprimerenu reakciju uopšte, a još za jednog (odnosno 30) hrišćana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Ali neprimerenu reakciju uopšte, a još za jednog (odnosno 30) hrišćana. Да ли је примерена или не, већ је ствар укуса. По мени, таква првокација заслужује најоштрију осуду. Не може се све правдати слободом говора и уметничком слободом. Треба ли да твоју породицу извргнем руглу а да ми ти ништа не можеш јер сам ја "уметник"? nedeljko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 porodica je izvrgavanjem ljudi ruglu, dok je ovo jednostavno podsmevanje ideji, raligiji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 porodica je izvrgavanjem ljudi ruglu, dok je ovo jednostavno podsmevanje ideji, raligiji. Вера је део идентитета људи који верују. Моја Крсна слава, рецимо, је део традиције моје породице, део мог идентитета. Извргавањем руглу тако нечега, диретктно се извргавају руглу људи, породице. Друго, Христос, његова мајка, светитељи, то нису никакве идеје. То су конкретне личности. Њих неко воли. Баш као што и ти волиш теби драге личности. nedeljko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Neonacistička partija Zlatna zora poslala je nekoliko svojih članova, uključujući poslanike, da blokiraju vrata pozorišta i oteraju gledaoce.a Ja bih rekao da nazivi kao sto su nacisti i fasisti u ovom slucaju nisu usledili zbog protivljenja predstavi nego zato sto ova stranaka JESTE nacisticka i to do daske! Ali to nije po prvi tadicionalisti raznih boja zmure na to da je nacizma sve vise i vise samo zato sto u pojedinim momentima mogu da se protive necemu cemu se i oni protive. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Neonacistička partija Zlatna zora poslala je nekoliko svojih članova, uključujući poslanike, da blokiraju vrata pozorišta i oteraju gledaoce.a Ja bih rekao da nazivi kao sto su nacisti i fasisti u ovom slucaju nisu usledili zbog protivljenja predstavi nego zato sto ova stranaka JESTE nacisticka i to do daske! Ali to nije po prvi tadicionalisti raznih boja zmure na to da je nacizma sve vise i vise samo zato sto u pojedinim momentima mogu da se protive necemu cemu se i oni protive. Јел знаш нешто о програму те политичке организације ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Мада се нешто не сећам да су нацисти били традиционалисти, поготово не Хришћани. Ti kao ljubitelj knjiga sa Mikrotheos bloga bi trebalo da znas da su nacisti, i ideoloska grupacija koja im je krcila put, bila turbo tradicionalisticka. Samo naravno ne hriscanska nego paganaska. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Јел знаш нешто о програму те политичке организације ? U programu pise da nisu neonacisti i da se zalazu za metling pot ili salad bovl kosmopolitsko drustvo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Добро, мене не интересује њихова политичка идеологија. Могуће је да они заступају неке нацистичке ставове. То ме не занима. Ја говорим о све чешћој провокацији хришћана и о реакцији. Онај ко овако брутално провоцира не може да очекује мед и млеко као одговор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука