Justin Waters Написано Новембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 Ovo je toliko degutantno i odvratno.!! Uzas zivi!! Tako nam i treba, zato će nasm muslimani pregaziti, jer nas nije briga za ništa. Njima reci jednu riječ za Muhameda ili sl. ode ti glava.Zbog filma o Muhamedu su takvui neredi bili po gradovima sirom svijeta, da su se bacale fatve, pozivalo na đihad i ne znam sto. A kad se o Isusu piše svašta pa da je i majmun usred grada na zidu i rade ovakve odvratne predstave, nitko ništa. Ti si umro za nas, a mi evo tebi g.... u lice!! Žalosno! Хвала Богу па не палимо и не убијамо кад неко вријеђа Христа. Иначе, кад неко вријеђа Христа, шта предлажеш одмах у затвор? И ко би требао спроводити то? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 Хвала Богу па не палимо и не убијамо кад неко вријеђа Христа. Иначе, кад неко вријеђа Христа, шта предлажеш одмах у затвор? И ко би требао спроводити то? Nitko ne poziva na paljenja i ubijanje i sl. Ali šutiti pognute glave, nije rješenje. Eto vidis, 30 ljudi na prosvjedu,a Atena ima 4 milijuna stanovnika. ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Зовем - реакција на провокацију. И батине су реакција на провокацију што не значи да су исправне. Ovo je toliko degutantno i odvratno.!! Uzas zivi!! Tako nam i treba, zato će nasm muslimani pregaziti, jer nas nije briga za ništa. Njima reci jednu riječ za Muhameda ili sl. ode ti glava. Takва нам је суштина религије. Да нас није брига шта други мисле о нама. Хришћани су се против оних који су их бацали лавовиам борили на други начин. Нису се борили тако што су се дизали на буне против њих, и вадили оружије. Да је провокација - јесте. Да је лепа идеја - није. Да је нечије право? Нека је. Шта мене брига како ће он да гледа на Христа и како ће да га представља? Исто тако су га понижавали и вређали док је крст носио - ЈЕВРЕЈСКИ ЦАРЕ СПАСИ САМ СЕБЕ! ... тако да је ово ништа ново... то је Христов пут. Бар онако како га ја упознајем. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 ... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука