Jump to content

Збогом мајко и оче!

Препоручена порука

Nisamo mislio samo za tebe nego celu ideju o homoseksualnoj porodici generalno.

Slazem se da neki heteroseksualni parovi ne bi smeli da dobiju dete jer postoje posebne okolnosti koje se ne smatraju dobrima generalno,a ne dobrima za odrastanje i vaspitanje deteta.

Homoseksualnost je isto seksualna devijacija kao i svingovanje i ostale devijacije i ne vidim gde su gejevi u prednosti na d drugima jer eventualno svaka devijacija ce biti naturena na vaspitanje deteta od strane svojih roditelja.

Pa mnogi "normalni" heteroseksualni parovi su seksualno devijantni (praktikuju analni i oralni seks, i ko zna kojesta kojecega jos) i po tvome ne bi trebalo da usvajaju decu... Jedino da postoji neki specijalni odred policije koji ce da proverava ko masturbira i ko koristi koju pozu, pa da onda das decu samo onima koji ne masturbiraju i koriste misionarsku pozu.

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Nisamo mislio samo za tebe nego celu ideju o homoseksualnoj porodici generalno.

Već sam rekla, za sada mogu da govorim u svoje ime, nekih ozbiljnijih studija nema, tek se rade. Na malom uzorku. Opservacione studije. Tako da još dugo godina, niko ništa definitivno neće moći da kaže.

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

I ne praktikuju samo misionarsku poziciju....uh,horora...

Definisi mi seksualnu devijaciju?

Prvo ti meni reci koja je razlika izmedju situacije kada analni/oralni "seks" upraznjavaju muskarac i zena i one kada ga upraznjavaju muskarac i muskarac. Takodje, koja je rzlika izmedju masturbacije, i "seksa" koji upraznjava zena sa zenom?

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Već sam rekla, za sada mogu da govorim u svoje ime, nekih ozbiljnijih studija nema, tek se rade. Na malom uzorku. Opservacione studije. Tako da još dugo godina, niko ništa definitivno neće moći da kaže.

Izgleda da nisi skontala sta sam hteo da kazem :P

Ti ne smatras homoseksualnost normalnom,sto znaci da generalno sve sto se tice homoseksualizma ne smatras normalno,bar kako ja vidim.

A ako das dete njima onda si dala dete nenormalnosti u kojoj ce da raste i da bude vaspitano da je ta nenormalnost normalna kao sto se i forsira danas.

Valjda sam sad bolje objasnio :D

Подели на овим сајтовима

Prvo ti meni reci koja je razlika izmedju situacije kada analni/oralni "seks" upraznjavaju muskarac i zena i one kada ga upraznjavaju muskarac i muskarac. Takodje, koja je rzlika izmedju masturbacije, i "seksa" koji upraznjava zena sa zenom?

Da bi mogli da pricamo,moram da znam koja je po tebi definicija seksualne devijacije.

Подели на овим сајтовима

Da bi mogli da pricamo,moram da znam koja je po tebi definicija seksualne devijacije.

Apsolutno je nebitna definicija devijacije. Stvar je u tome da ti nikada ne bi zabranio heteroseksualnom paru koji praktikuje analni "seks" da usvaja decu, a to isto branis shupak-meraklijama...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Apsolutno je nebitna definicija devijacije. Stvar je u tome da ti nikada ne bi zabranio heteroseksualnom paru koji praktikuje analni "seks" da usvaja decu, a to isto branis shupak-meraklijama...

Interesantno je kako kreces od toga da oralni i analni seks kod hetereosekuslnih jeste seksualna devijacija,ali neces da mi objasnis kako i onda ko da pricam sa ciglom.

Vec kad smo kod toga,mogao bi da mi odgovoris jel praktikovanje vise pozicija sem misionarske,jel to seksualna devijacija?

Jel Stimulisanje seksualnih organa izmedju partnera u toku seksa seksualna devijacija?

Jel mozda koriscenje slaga i jagoda cak i cokolade,seksualna devijacija?

Подели на овим сајтовима

Interesantno je kako kreces od toga da oralni i analni seks kod hetereosekuslnih jeste seksualna devijacija,ali neces da mi objasnis kako i onda ko da pricam sa ciglom.
Jeste devijacija, a pride je potpuno identicno seksu izmedju dva homica, apsolutno istovetno i upravo u tome je stvar koju ti pricam, a ne u tome da li je devijacija ili nije...

Vec kad smo kod toga,mogao bi da mi odgovoris jel praktikovanje vise pozicija sem misionarske,jel to seksualna devijacija?

Ne nuzno.

Jel Stimulisanje seksualnih organa izmedju partnera u toku seksa seksualna devijacija?

Da, i potpuno je identicno seksu izmedju dva zenska homica, i kao kod analnog/oralnog i muskih homica o tome ti pricam o istovetnosti i identicnosti, a ne da li je ili nije devijacija.

Jel mozda koriscenje slaga i jagoda cak i cokolade,seksualna devijacija?

Jeste, ali je ovde apsolutno nebitno da li je nesto devijacija ili nije.

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

ОК момци, али није овде ствар само сексуалне природе.

Један од тих "родитеља" нужно би био пример девијантног понашања. Рецимо мушкарац који је мама или жена која је тата...сем тога дете не добија јасну поруку о томе шта чини успешан и нормалан однос мушкарац - жена, а то је оно што је најважније. Из овог проблема су настале, мање - више, све девијације савременог друштва.

Подели на овим сајтовима

Jeste devijacija, a pride je potpuno identicno seksu izmedju dva homica, apsolutno istovetno i upravo u tome je stvar koju ti pricam, a ne u tome da li je devijacija ili nije...

Ne nuzno.

Da, i potpuno je identicno seksu izmedju dva zenska homica, i kao kod analnog/oralnog i muskih homica o tome ti pricam o istovetnosti i identicnosti, a ne da li je ili nije devijacija.

Pa onda mi daj definiciju devijacije,ne bi trebalo da bude tesko.

Kako to nije nuzno? Ako prelijem svoju devojku/zenu cokoladom u toku seksa to je devijacija,a ako praktikujem razne pozicije,to nije? izem ti logiku.

Vec kad smo kod toga jel seks pre braka seksualna devijacija?

Znaci kada muskarac i zena u toku seksa stimulisu jedno drugoga po polnim organima je seksualna devijacija jer to mogu da rade i gejevi?

Onda je i ljubljenje seksualna devijacija...

Подели на овим сајтовима

уколико се све традиционалне религије не уједине, али само по питању одбране традиционалних вредности-

либерализам, који не пита за религију, ће нас појести

Подели на овим сајтовима

Ne nuzno.

Одакле више извлачиш све ове бисере? : D

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2

Подели на овим сајтовима

уколико се све традиционалне религије не уједине, али само по питању одбране традиционалних вредности-

либерализам, који не пита за религију, ће нас појести

Само што ово није либерализам. Када држава нешто "забрањује" људима који никога не угрожавају то се зове фашизам.

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...