Jump to content

Збогом мајко и оче!

Препоручена порука

Либерализам каже управо да не би смело да има везе једно с` другим. Ако се некоме не свиђају речи "мајка и отац" (личне вредности), онда он не мора да их користи, али нема права да другима намеће своје вредности (друштвено уређење)

pa ako je tako, kakve veze onda ima liberalizam sa ovim slučajem

... (све док тиме не угрожавају мене)

Po kom kriterijumu to određuješ? Dok se ne osetiš ugrožen, ili dok neko ne prestupi propis koji kaže da si tim prestupom ugrožen?

... Не пада ми на памет да им "забрањујем" и шаљем полицију да хапси пушаче.

Kakve veze to ima sa onim što sam ja napisao.

Подели на овим сајтовима

Неко ја рекао да је ово из почетне теме "либерализам" па сам се онда јавио да то исправим, јер ово нема везе са либерализмом већ је супротно. Па смо онда ушли у дискусију око тога шта је то у ствари. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

то је у ствари следеће...да не би терали "мушку маму" да се назива "мамом", макар у правном смислу, укинућемо термин да не би угрозили његову слободу...

Не ради се овде о либерализму као основи теме, већ о томе да се, користећи се наводном идејом о либерализму доносе најидиотскије могуће одлуке...

У том смислу сам ја антилибералан, јер је то најбоље средство да се поткупи и манипулише добрим делом масе. У данашњости либерализам је само алат владајућих.

Либерализам као идеја је загарантован Православљем и није потребно да тај мали сегмент буде засебна идеја.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...