Jump to content

Збогом мајко и оче!

Препоручена порука

Prosto, još uvek nemamo ni adekvatnu i opšteprihvaćenu definiciju homoseksualnosti, da ne pričamo o dokazima kako odrastanje u porodicama gde su roditelji istog pola, tako da bih ipak se potrudila da stvorimo jednu situaciju gde je u odnosu na standardne porodice usvojitelja jedina razlika što su roditelji istog pola. Kad budemo imali jasniju situaciju, onda može da se krene, ili ne krene, sa usvajanjima u većem broju. Ali, pošto to još nije slučaj, samo izuzetno dobrim i podobnim homoseksualnim parovima bi dozvolila usvajanje dece.

Како можеш да дозволиш експериментисање са људским животима? Да ли би дала своје дете да га чувају два хомосексуалца у било којо прилици?

Какве исповести сам чуо од дечака чији су комшије гејеви...да се најежиш...

Подели на овим сајтовима

@@Wlof,

Da, i zaboravila sam da kažem da ima dece koju niko neće da usvoji, kao onu koja su bila u Oprinom šou (mislim da sva imaju neki problem, ili neki poremećaj u ponašanju ili fizički invaliditet), pa ipak bi bilo lepo da i ona imaju dobre roditelje, pa makar i takve...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Како можеш да дозволиш експериментисање са људским животима? Да ли би дала своје дете да га чувају два хомосексуалца у било којо прилици? Какве исповести сам чуо од дечака чији су комшије гејеви...да се најежиш...

Šta pričaš, čoveče? Pa baš zbog toga da ne bismo eksperimentisali sa decom, trebalo bi da postoji ozbiljna i duga procena pre usvajanja. Ne pričam da bih dala dvojici ili dvema koji bahanališu i imaju privatnu tamnicu u podrumu. Svašta... Nego isključivo osobama koje su u ozbiljnim i dugim vezama, koji su dokazano po svemu ostalom normalni i dr.

A što se tiče čuvanja dece, realno, ne bih dala ni nekome ko je heteroseksualan, a poremećen i/ili opasan po mom mišljenju, da mi čuva dete.

Postoje i razne horor-priče sa hetero-likovima koji čuvaju decu, pa rade ko zna šta. Zar nije skoro bio slučaj da je u nekoj hraniteljskoj porodici tip napao devojčicu od 6 godina?

"We are such stuff

Подели на овим сајтовима

Zasto su oni bolji od svingera? Mozda svingeri mogu da budu super roditelji koji ce da vole svoje dete.

Možda, ali ja bih se ipak ograničila da roditeljski par treba da ima maksimum dva člana. Ako se radi o biološkim roditeljima, da sam socijalna služba, odmah bih pokrenula postupak za procenu roditeljske sposobnosti i podobnosti, ako oni otvoreno i pred decom ispoljavaju svoje sklonosti (a ispoljavaju ih, ako žive njih četvoro u braku, mislim da je i deci jasno o čemu se radi). Što se usvajanja tiče, tu sam još oštrija. D ne bih "eksperimentisala" :rolleyes: sa decom, negde mora da se povuče crta.

I ponavljam, samo u izuzetnim slučajevima bih dozvolila istopolnim parovima usvajanje dece... Da naglasim.

"We are such stuff

Подели на овим сајтовима

A što se tiče čuvanja dece, realno, ne bih dala ni nekome ko je heteroseksualan, a poremećen i/ili opasan po mom mišljenju, da mi čuva dete.

Postoje i razne horor-priče sa hetero-likovima koji čuvaju decu, pa rade ko zna šta. Zar nije skoro bio slučaj da je u nekoj hraniteljskoj porodici tip napao devojčicu od 6 godina?

Па то није био хетеросексуалац него будала.

Види мало како се живи на Тајланду...тамо родитељи изнајмљују децу странцима за 10 долара...у школи имају тоалет за дечаке, девојчице и посебно за транссексуалне....замислите молим Вас да дете од осам година жели да промени пол,..оно зна како се осећа, мало сутра. То дете је изманипулисано и искоришћено. Ко ради такве ствари? Само искривљен ум то може да смисли.

Замислите то дете кад га у школи питају за маму и тату...у каквом детињству и уз какву поезију и музику треба да одраста..какве вредности да усвоји..шта ће оно сутра да ствара...

Сиромаштво рађа сиромаштво, а болест рађа болест.

Подели на овим сајтовима

Možda, ali ja bih se ipak ograničila da roditeljski par treba da ima maksimum dva člana. Ako se radi o biološkim roditeljima, da sam socijalna služba, odmah bih pokrenula postupak za procenu roditeljske sposobnosti i podobnosti, ako oni otvoreno i pred decom ispoljavaju svoje sklonosti (a ispoljavaju ih, ako žive njih četvoro u braku, mislim da je i deci jasno o čemu se radi). Što se usvajanja tiče, tu sam još oštrija. D ne bih "eksperimentisala" :rolleyes: sa decom, negde mora da se povuče crta.

I ponavljam, samo u izuzetnim slučajevima bih dozvolila istopolnim parovima usvajanje dece... Da naglasim.

A sta ako ne ispoljavaju svoje sklonosti pred decom?

I svingeri ne znace poligamiju sto se tice zivota,moze biti i samo radi pozude.

Kontam,ali opet pitam,zasto gejevima? vec kad smo kod eksperimentisanja,meni i to dodje kao eksperimentisanje.

Подели на овим сајтовима

D ne bih "eksperimentisala" sa decom, negde mora da se povuče crta.

Него шта је то него експеримент...

Ево ти и потврда у другом посту. Дечак одлучио да постане девојчица. Срећни "родитељи" се осмехују.

Подели на овим сајтовима

A sta ako ne ispoljavaju svoje sklonosti pred decom?

I svingeri ne znace poligamiju sto se tice zivota,moze biti i samo radi pozude.

Kontam,ali opet pitam,zasto gejevima? vec kad smo kod eksperimentisanja,meni i to dodje kao eksperimentisanje.

Ako ne ispoljavaju svoje sklonosti pred decom, već ih drže za svoju spavaću sobu, i ako su u svakom drugom smislu podobni roditelji, i ako se bave decom, a ne borbom za prava svingera :) , i ako ne žive sa još jednim parom, nemamo baš prava da se onda mešamo.

A homoseksualnim parovima (koji, da podsetim, nisu samo dva muškarca, već mogu da budu i dve žene), ako imaju mnoge druge kvalitete, i bolji su od nekog prosečnog "klasičnog" para, ipak bih progledala kroz prste, samo zbog one dece koju bi retko ko hteo. To je to.

Ali, mislim da koje god argumente dam, ovde će svi da čuju i protumače kako želim da dam gejevima decu da se igraju porodice, i da se zezaju... Tako da zanemari, ionako se verovatno neće dogoditi da se u tvojoj bližoj okolini nađe par gejeva koji su usvojili decu.

"We are such stuff

Подели на овим сајтовима

Него шта је то него експеримент... Ево ти и потврда у другом посту. Дечак одлучио да постане девојчица. Срећни "родитељи" се осмехују.

E, za bilo koju medicinsku intervenciju mora da se sačeka dok ne postane punoletan, i dok se opet ne napravi procena da li to treba raditi. Mislim da je u većini država tako.

Nije to mala stvar.

Sve mora da se pogleda podrobno, i ispita, i donese odluka koja donosi suštinsku dobrobit pojedincu.

"We are such stuff

Подели на овим сајтовима

Ako ne ispoljavaju svoje sklonosti pred decom, već ih drže za svoju spavaću sobu, i ako su u svakom drugom smislu podobni roditelji, i ako se bave decom, a ne borbom za prava svingera :) , i ako ne žive sa još jednim parom, nemamo baš prava da se onda mešamo.

A homoseksualnim parovima (koji, da podsetim, nisu samo dva muškarca, već mogu da budu i dve žene), ako imaju mnoge druge kvalitete, i bolji su od nekog prosečnog "klasičnog" para, ipak bih progledala kroz prste, samo zbog one dece koju bi retko ko hteo. To je to.

Ali, mislim da koje god argumente dam, ovde će svi da čuju i protumače kako želim da dam gejevima decu da se igraju porodice, i da se zezaju... Tako da zanemari, ionako se verovatno neće dogoditi da se u tvojoj bližoj okolini nađe par gejeva koji su usvojili decu.

Zavisi...recimo jel ti smatras da je to zdrava okolina za odrastanje dece?

Mozemo da zamenimo svingere sa porodicom koja praktikuje incest...donekle dodje isto.

Nece ni taknuti dete,nece praktikovati porodicni keks pred detetom i mogu da budu super roditelji,opet isto pitanje,jel to zdrava okolina za odrastanje dece?

Necu ja tumaciti na neki petnesti razlog,mene samo zanima razlog zasto i da li je to onda dobro ili ne

Подели на овим сајтовима

E, za bilo koju medicinsku intervenciju mora da se sačeka dok ne postane punoletan, i dok se opet ne napravi procena da li to treba raditi. Mislim da je u većini država tako.

Слабо мислиш а још слабије знаш. Истражи мало па види каква нација су постали тамо на Тајланду, где су све "разноликости" са радошћу прихваћене...

Подели на овим сајтовима

@@Wlof,

Aha, znači ,suštinski, tvoje pitanje je zašto istopolni roditeljski par smatram normalnom zajednicom za dete?

I zašto je homoseksualnost normalna/nenormalna?

Ne smatram svaki homoseksualni par kao zdrave roditelje za neko dete.

A homoseksualnost ne smatram normalnom. To je nešto što stvarno odstupa od norme, samo je pitanje koliko i koliko dovodi da osoba po drugim kriterijumima odstupa od normalnosti.

A iskreno, već sam rekla da ni neke standardne roditeljske parove koji su samo heteroseksualni, i ne upražnjavaju ništa što nije standardan seks, ne smatram podobnim da budu roditelji. Ne bih im ni hrčka poverila.

Za mene prosto opozicija pojmova heteroseksualno-homoseksualno nije presudna u tome da li će neko biti dobar roditelj.

I da napomene, ISKLJUČIVO ta opozicija, i ništa drugo što spada u seksualno ponašanje.

Ako bih imala dva para za koje treba da izaberem koji treba da budu hranitelji nekog deteta, standardni i istopolni , izabrala bih one za koje je dosledno dokazano da će biti bolji roditelji tom detetu.

"We are such stuff

Подели на овим сајтовима

Истражи мало па види каква нација су постали тамо на Тајланду, где су све "разноликости" са радошћу прихваћене...

Okej, Tajland, Kalifornija, i... ?

A bila je jedna država u kojoj su oni koji su različiti bili izdvajani u ograđene prostore. Istraži i ti, pa pročitaj kako je bilo.

"We are such stuff

Подели на овим сајтовима

@@Wlof,

Aha, znači ,suštinski, tvoje pitanje je zašto istopolni roditeljski par smatram normalnom zajednicom za dete?

I zašto je homoseksualnost normalna/nenormalna?

Ne smatram svaki homoseksualni par kao zdrave roditelje za neko dete.

A homoseksualnost ne smatram normalnom. To je nešto što stvarno odstupa od norme, samo je pitanje koliko i koliko dovodi da osoba po drugim kriterijumima odstupa od normalnosti.

A iskreno, već sam rekla da ni neke standardne roditeljske parove koji su samo heteroseksualni, i ne upražnjavaju ništa što nije standardan seks, ne smatram podobnim da budu roditelji. Ne bih im ni hrčka poverila.

Za mene prosto opozicija pojmova heteroseksualno-homoseksualno nije presudna u tome da li će neko biti dobar roditelj.

I da napomene, ISKLJUČIVO ta opozicija, i ništa drugo što spada u seksualno ponašanje.

Ako bih imala dva para za koje treba da izaberem koji treba da budu hranitelji nekog deteta, standardni i istopolni , izabrala bih one za koje je dosledno dokazano da će biti bolji roditelji tom detetu.

Nisamo mislio samo za tebe nego celu ideju o homoseksualnoj porodici generalno.

Slazem se da neki heteroseksualni parovi ne bi smeli da dobiju dete jer postoje posebne okolnosti koje se ne smatraju dobrima generalno,a ne dobrima za odrastanje i vaspitanje deteta.

Homoseksualnost je isto seksualna devijacija kao i svingovanje i ostale devijacije i ne vidim gde su gejevi u prednosti na d drugima jer eventualno svaka devijacija ce biti naturena na vaspitanje deteta od strane svojih roditelja.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...