Ратко :( Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Манастир Каракал (Грчки) - Света Гора ines, Биљана and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 2, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 voleo bih da posetim onog monaha i vuka ако будеш ишао, обавезно нам јави... .smesko. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 voleo bih da posetim onog monaha i vuka о. Амвросије. Вука више нема тамо, али има егзотичне папагаје. Озбиљно. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 a gde je to... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 a gde je to... M.Kovilje. Žička eparhija. Onako, visoko i duboko u šumi. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Валерија Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Манастир Манасија kron and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Manastir Sv.Petke u Stublu , sa "one " strane Morave. Nov manastir, mali ali mi je tamo srce na mestu ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 gde je ta Stubla Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 gde je ta Stubla Stubal je selo izmedju Kraljeva i Vrnjacke banje recimo, a evo i jedne fotke da dokumentujem ( ovo je moje zensko cedo na fotografiji ) http://www.svpetkast..._manastiru.html w.a.mozart and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Манастир Св.Петке у народу познат као Петковица.Налази се на Фрушкој Гори. Манастир се налази близу манастира Шишатовац. Петковица има своје мало језерце у које гаје рибу,имају свој виноград од којег праве прелепо вино... Сестре много љубазне,Игуманија Антонина је сама обновила скоро порушени манастир у којем никог није било преко 60 година.Имао сам част да причам са њом насамо и добијем њен благослов.Посебно бих споменуо сестру Јовану која је увек насмејана,ведра и пуна разумевања и толико смирена и стрпљива да ми је због ње овај манастир постао најомиљенији. У манастиру се чувају честице Св.Петке и кажу да су се многа исцељења ту догодила. Ево један текст о монахињама и манастиру који вреди прочитати. http://www.politika....-na-sat.lt.html Биљана, Рада., ines and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 hvala ti najlepše Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Манастир Покров Пресвете Богородице у Бишњи-Дервента. Биљана and ines је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Puno ih je ali ono sto me posebno ocarava su Zica, Studenica,Djurdjevi Stupovi, Sopocani ... ines је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 7, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 свугде сам био, остајао и дуже у неким, ал некако ми је венчац код аранђеловца остао упечатљив највише. нит фресака, нит нешто познате историје, нит велики, нит познат, осамљен у шуми на планини, нит неких посебних услова, њих двојца сами тамо на страну што су одлични људи и примили су ме као свог, ал нигде ми није било тако лепо, радосно, мирно и спокојно. http://www.facebook....134162986650686 Јелина and JESSY је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 7, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 Манастир Суроти у Грчкој,где су мошти Светог Арсенија Кападокијског и гроб старца Пајсија.Тамо осећам невероватан мир и радост у Духу Светоме. Драшко, ines and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука