Jump to content

Забрањена "Парада поноса"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ма мене уопште не занима шетња педера по улици , него ме занима шта ће бити са оном гнусном изложбом ?

Ignore

Подели на овим сајтовима

Ја лично мислим да Христос неће узети њима за зло,поставку те изложбе,јер они то раде а не знају, а они који хоће да их шибају,знају,па опет греше...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ја лично мислим да Христос неће узети њима за зло,поставку те изложбе,јер они то раде а не знају, а они који хоће да их шибају,знају,па опет греше...

Не знају они из Амазона , што се још нису срели са цивилизацијом. Ови и те како знају.

Подели на овим сајтовима

Не знају они из Амазона , што се још нису срели са цивилизацијом. Ови и те како знају.

Кад кажем не знају,то не значи да нису чули за Христа већ Га нису спознали !

А по Христовим речима,таквим се то не узима за зло...

Но свеједно, ја сам само хтео да констатујем,како нас хришћане највише погађа,кад неко ко са Црквом нема везе,вређа исту,и ту смо ултра побожни , пожртвовани, спремни да гинемо и слично... а са друге стране,лични греси и наше двориште је мука очистити...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

I ja sam pisao da je LGBT ekipi sto puta bolje da marširaju u nekom manjem mestu (najpogodnije u Vojvodini). Nit bi ih ko dirao, a mnogo veći bi im bio bum. Ali nemaju dobre Pi Arove. A ja sam skup. :(

Izvini prijatelju,sto se mene tice ja sam potpuno relevantan sto se toga tice niti sam za niti protiv ali ne mogu da ne napisem nesto na ovu izjavu da bi bilo najpogodnije u Vojvodini da se odrzi u nekom manjem mestu,e sad ovako Bg je oduvek bio i bice zasticen kogod da je na vlasti i odatle ce se vuci sve odluke i sad aj da ne prljamo ulice glavnog grada prebacicemo nekom mestu u Vojvodini pa nek oni resavaju e pa to cete malo da pardonirate sve manifestacije,kulturno-umetnicka desavanja vezujete za Beograd sve ste to hteli da bi se Beograd predstavio kao najbolja Evropska prestonica sto za nocni zivot sto i u kulturnom svetlu a kad je nesto skatljivo aj da sklonimo u neko drugo mesto da Beograd ostane kao cist.Parada je to ocito velika sramota i da se to ponovi u glavnom gradu u velikom Beogradu e pa izvinite malo doslo je vreme da Beograd resava probleme a ne samo da ih delegira.

S postovanjem prijatelju.

Подели на овим сајтовима

Разлози за забрану "параде" су скроз друге природе. Безбедност им је само изговор. Сети се како је било када је Хилари долазила, што је био далеко већи безбедносни ризик. Параду на митингу подршке Караџићу су разбили за два минута.

Pa ti si objektivan i iskren... Šta ti je? :P

Подели на овим сајтовима

Ма мене уопште не занима шетња педера по улици , него ме занима шта ће бити са оном гнусном изложбом ?

Размишљао сам баш како бих се ја лично понео да рецимо видим на улици, или било где, такве слике. Па искрено, ја бих их, без жеље да започнем некакву тучу или слично, мирно скинуо са зида и поломио, поцепао... Ако би ме због тога ухапсили, у реду. Трудио бих се да што мирније поднесем то, а мислим да бих био миран јер ми је савест у том случају мирна.

А ако би ме ти са изложбе кренули да шибају, мислим ако су милитантни, па и то бих истрпео, надам се. Али бих у сваком случају, колико је до мене, скинуо то са зида.

А што се тиче педера, и њихове шетње, не бих никако реаговао да то видим. Прошао бих поред њих као поред сваког другог. Једнако ми је непристојно и када видим два мушкарца да се жвалаве на улици и када видим мушкарца и жену да то исто раде.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...