Александар Милојков Написано Октобар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2012 Ма мене уопште не занима шетња педера по улици , него ме занима шта ће бити са оном гнусном изложбом ? Ignore Јанко, Mилена КШ, Grizzly Adams and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 1, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2012 Ја лично мислим да Христос неће узети њима за зло,поставку те изложбе,јер они то раде а не знају, а они који хоће да их шибају,знају,па опет греше... Срђан Шијакињић, Јанко, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Октобар 1, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2012 Време ја да "поносни" добију посебан подфорум...некако су се усталили... Сер Жиле је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2012 Sve, sve ali što mi dugu upropastiše... I da! A dokle ignore? Фоловер, Maja Little Owl, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 1, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2012 Ја лично мислим да Христос неће узети њима за зло,поставку те изложбе,јер они то раде а не знају, а они који хоће да их шибају,знају,па опет греше... Не знају они из Амазона , што се још нису срели са цивилизацијом. Ови и те како знају. Фоловер and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 1, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2012 Не знају они из Амазона , што се још нису срели са цивилизацијом. Ови и те како знају. Кад кажем не знају,то не значи да нису чули за Христа већ Га нису спознали ! А по Христовим речима,таквим се то не узима за зло... Но свеједно, ја сам само хтео да констатујем,како нас хришћане највише погађа,кад неко ко са Црквом нема везе,вређа исту,и ту смо ултра побожни , пожртвовани, спремни да гинемо и слично... а са друге стране,лични греси и наше двориште је мука очистити... JESSY, karabanana, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Doctor Написано Октобар 1, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2012 I ja sam pisao da je LGBT ekipi sto puta bolje da marširaju u nekom manjem mestu (najpogodnije u Vojvodini). Nit bi ih ko dirao, a mnogo veći bi im bio bum. Ali nemaju dobre Pi Arove. A ja sam skup. Izvini prijatelju,sto se mene tice ja sam potpuno relevantan sto se toga tice niti sam za niti protiv ali ne mogu da ne napisem nesto na ovu izjavu da bi bilo najpogodnije u Vojvodini da se odrzi u nekom manjem mestu,e sad ovako Bg je oduvek bio i bice zasticen kogod da je na vlasti i odatle ce se vuci sve odluke i sad aj da ne prljamo ulice glavnog grada prebacicemo nekom mestu u Vojvodini pa nek oni resavaju e pa to cete malo da pardonirate sve manifestacije,kulturno-umetnicka desavanja vezujete za Beograd sve ste to hteli da bi se Beograd predstavio kao najbolja Evropska prestonica sto za nocni zivot sto i u kulturnom svetlu a kad je nesto skatljivo aj da sklonimo u neko drugo mesto da Beograd ostane kao cist.Parada je to ocito velika sramota i da se to ponovi u glavnom gradu u velikom Beogradu e pa izvinite malo doslo je vreme da Beograd resava probleme a ne samo da ih delegira. S postovanjem prijatelju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 1, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2012 Разлози за забрану "параде" су скроз друге природе. Безбедност им је само изговор. Сети се како је било када је Хилари долазила, што је био далеко већи безбедносни ризик. Параду на митингу подршке Караџићу су разбили за два минута. Pa ti si objektivan i iskren... Šta ti je? :P karabanana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 1, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2012 Pa ti si objektivan i iskren... Šta ti je? :P Увек сам, него се сад слажеш са мном, па примећујеш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 За то постоје одређене просторије у кући, није форум место за пражњење овакве врсте. Ахаха, браво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Ма мене уопште не занима шетња педера по улици , него ме занима шта ће бити са оном гнусном изложбом ? Размишљао сам баш како бих се ја лично понео да рецимо видим на улици, или било где, такве слике. Па искрено, ја бих их, без жеље да започнем некакву тучу или слично, мирно скинуо са зида и поломио, поцепао... Ако би ме због тога ухапсили, у реду. Трудио бих се да што мирније поднесем то, а мислим да бих био миран јер ми је савест у том случају мирна. А ако би ме ти са изложбе кренули да шибају, мислим ако су милитантни, па и то бих истрпео, надам се. Али бих у сваком случају, колико је до мене, скинуо то са зида. А што се тиче педера, и њихове шетње, не бих никако реаговао да то видим. Прошао бих поред њих као поред сваког другог. Једнако ми је непристојно и када видим два мушкарца да се жвалаве на улици и када видим мушкарца и жену да то исто раде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 а кад видиш жену и жену? karabanana and РадиоКамчатка је реаговао/ла на ово 2 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 а кад видиш жену и жену? Кад изађеш из пубертета, онда ни то Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 а кад видиш жену и жену? То ме пали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука