Juan Valdez Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 шта се ложиш, па тај је убачени елемент..он овде само релативише...осети се на километар.. RYLAH, Аурор and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Стога, Аурор (или Харис Силајџић, свеједно) инсистирају на неком ново-старом српском фашизму, при том, рецимо, заборављају да су хиљаде босанских муслимана учествовале у нападу на Стаљинград... а ни на крај памети им не пада да организују сличну геј параду у Сарајеву... јер тамо би их, врло вероватно, неки нови сарај-европљани јурили сабљама... Мислим да претерујеш. Прво, он је конкретно још увек много млад (мислим да има до 20 година), сети се себе у том периоду. А остали имају своје разлоге, колико сам провалио, и није то мржња према свом народу, далеко од тога, него више поистовећивање целог народа са најгорим припадницима тог истог народа, који итекако постоје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 шта се ложиш, па тај је убачени елемент..он овде само релативише...осети се на километар.. Осим што је удбачен, он је на платној листи и биг мек ложе, која тијесно сарађује са већ дубоко удбаченом кока кола ложом. GeniusAtWork and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Нико не поистовећује цео народ са најгорим припадницима осим вас који тако реагујете када се ти најгори припадници прозову. Иначе, Аурор је у својим ставовима зрелији од 50% маторих људи овде. Аурор, GeniusAtWork and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Мислим да претерујеш. Прво, он је конкретно још увек много млад (мислим да има до 20 година), сети се себе у том периоду. А остали имају своје разлоге, колико сам провалио, и није то мржња према свом народу, далеко од тога, него више поистовећивање целог народа са најгорим припадницима тог истог народа, који итекако постоје. Ko je pominjao svoj narod? Ja sam pominjao te teroriste, i za njih sam to rekao jer za njih i mislim, ne za sve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Мислим да претерујеш. Uopšte ne preteruje, ja sam ti na platnom spisku proizvođača genetski modifikovane hrane, gej lobija, Nataše Kandić, mudžahedina, pape, Kirgistanske kontra-obaveštajne službe, darvinista, ustaša i NATO pakta. A i agent sam američke državne administracije. I navijao sam za Turke 1389. I borio sam se protiv Rusa na Kursku. I slagao sam Sinđelića da mu je jedini izlaz samoubistvo. I rekao sam zapadu da su na Račku ubijeni civili. I smejao sam se kada je Bambijeva mama bila ubijena. (dodati po izboru) Justin Waters, Golub, GeniusAtWork and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Зна се врло добро о коме се говори. Сигурно не о деда Милисаву из Доње Црниљеве, него о Мики Штангли и његовим пајташима. Затим о криминалцима који сами краду до бесвести и уништавају нам животе већ деценијама (Дачић и остала банда без обзира којој тзв. странци припадала), а Мику и другаре користе као своје јуришнике и као елеменат одржавања хаоса у коме се они сасвим лепо сналазе. Ја сам такође бесан када многи релативизују њихова дела из неких мени необјашњивих разлога (што не значи да те људе мрзим, али не значи и да ћу да им аминујем). И о држави која јесте у огромној мери задржала комуњарски менталтиет, без икакве сумње, и која странце третира као свиње (знам из сопственог искуства). Аурор, Golub, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Мику и другаре користе као своје јуришнике и као елеменат одржавања хаоса у коме се они сасвим лепо сналазе. Ako to nije ovo... http://local1488.com...fen SS Sign.jpg Osnova njihovog delovanja je bilo ulično nasilje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Ako to nije ovo ja ne znam. http://local1488.com...fen SS Sign.jpg Osnova njihovog delovanja je bilo ulično nasilje. Šta god su postizali, time su. Мешаш их са СА трупама. СС су били елитни одреди, нешто као витезови у тој умоболној нацистичкој машинерији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Мешаш их са СА трупама. СС су били елитни одреди, нешто као витезови у тој умоболној нацистичкој машинерији. Zar nisu pre rata i oni služili za to? Ali je bolja komparacija sa SA, čuo sam da su oni imali mnogo homoseksualaca, kada se sve uzme u obzir, morali bismo da posumnjamo u ove. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Zar nisu pre rata i oni služili za to? Јес да је спам, ал је интересантније од теме. СС су пре разбијања СА били телохранитељи за најбитније чланове партије. А после тога су били елитне јединице. А за време рата су имали најбољу опрему и најбоље тенкове, и били су убитачне јединице, посебно у тактичком погледу. Ali je bolja komparacija sa SA, čuo sam da su oni imali mnogo homoseksualaca, kada se sve uzme u obzir, morali bismo da posumnjamo u ove. greengrin Подстицао се хомосексуализам до крајњих граница, као у Спарти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Осим што је удбачен, он је на платној листи и биг мек ложе, која тијесно сарађује са већ дубоко удбаченом кока кола ложом. Врхунски, нема шта... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 greengrin Подстицао се хомосексуализам до крајњих граница, као у Спарти. Pazi od 1.00, vezano za ove što najviše podivljaju kad se određene priče pokrenu: http://www.youtube.com/watch?v=m3MTAbHtl9Q xD (naročito obratiti pažnju na pričicu na 4.30) Can't help but wonder... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Нико не поистовећује цео народ са најгорим припадницима осим вас који тако реагујете када се ти најгори припадници прозову. Иначе, Аурор је у својим ставовима зрелији од 50% маторих људи овде. Могао си и да напишеш како си ти зрелији од 50 % " маторих " људи овде - што, у ствари, и јеси написао. Само си хвалоспев о самоме себи вешто замаскирао дајући свој суд о Аурору. Итекако је присутно и на овом форуму поистовећивања народа са његовим " најгорим припадницима ". Додуше спомиње се добар део, половина, већински део, а једаред је један од критичара свега српског заокружио и на цео...... Но одосмо од теме. Парада срама је, хвала Богу, и ове године забрањена - још неколико и забрана ће прећи у навику. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Могао си и да напишеш како си ти зрелији од 50 % " маторих " људи овде - што, у ствари, и јеси написао. Само си хвалоспев о самоме себи вешто замаскирао дајући свој суд о Аурору. Математички, да би то могао да кажем требало би да будем зрелији од свих осталих, тј. 100%. Реално, гледаш шта ко пише и како реагује на разне ствари па можеш лако да видиш чак и ако ниси најпаметнији... Итекако је присутно и на овом форуму поистовећивања народа са његовим " најгорим припадницима ". Додуше спомиње се добар део, половина, већински део, а једаред је један од критичара свега српског заокружио и на цео...... За "већину народа" само кажем да је наиван и верује "најгорима". Шта су други рекли заболе ме право да ти кажем, нисам одговоран ни за чије изјаве овде. Но одосмо од теме. Парада срама је, хвала Богу, и ове године забрањена - још неколико и забрана ће прећи у навику. Важно да смо то решили, све остало решиће се само... Да видиш сад кад крене економија и производња! Само су педери сметали. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука