nana Написано Децембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 11. Не надајте се у неправду и за отмицом не жудите; богатство ако тече, не прилагајте ( му) срце. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 12. Једном говораше Бог, ово двоје чух: 13. да је моћ Божија, и Твоја је, Господе, милост,јер ћеш Ти узвратити свакоме по делима његовим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 Псалам 62. 2. Боже, Боже мој, к Теби јутрењујем. Ожедне Тебе душа моја колико пута Теби (чезне) тело моје у земљи пустој и непроходној и безводној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 3. Тако се у Светом (храму) јавих Теби, да видим силу Твоју и славу Твоју. 4. Јер је боља милост Твоја од живота (многих); уста моја похваљиваће Те. 5. Тако ћу Те благосиљати у животу моме, у Име Твоје подизаћу руке своје. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 6.Као салом и уљем наситила би се душа моја, и радосним гласом хвалила би Те уста моја. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 7. Када бих Те спомињао на постељи мојој у јутрима бих размишљао о Теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 8. Јер си Ти помоћ моја, и у сјену крила Твојих веселим се. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 9. Прилепи се душа моја уз Тебе, а мене прихвати десница Твоја..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 10. Који траже погибао души мојој, они ће отићи под земљу. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 11. Предани ће бити мачевима постаће удео лисицама. 12. А цар ће се радовати у Богу, хвалиће се свако ко се Њиме заклиње, јер се затворише уста оних који говоре неправду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Псалам 63. 2. Улиши Боже, глас мој када Ти се молим од страха непријатеља избави душу моју. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 3. Сакриј ме од гомиле безаконика, од чете злочинаца, Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 4. Који наоштрише као мач језике своје затегнуше лук свој, ствар горку... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 5. да устреле у скривености непорочног, изненада стрељају у њега и не плаше се. 6. Утврдише себи реч злу, казиваху да сакрију замку. Рекоше: Ко ће их видети? Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 31, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 7. Испитиваше безакоње, истрошише се испитујући истраживања. Приступи човек, и срце дубоко, 8. и узвисиће се Бог. Стрела дечија посташе ударци њихови, ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука