Booba Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Ја увек навијам за Федерера. Господин човек.Велики спортиста и фер плеј играч. Плус, невероватно интелигентно игра (није рабаџија као Надал), главом а не само снагом. И кад игра и против Ђоковића, и тад навијам за њега. Вечерас ипак навијам за Новака. Наше горе лист...драго ми. Волим брате да се у сред Њујорка чује "Боже правде" Али, кад га видим како псује, како се прима и још његовог оца Срђана...мрак ми падне на очи! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Kakva je situacija na terenu?Чека са да ускоро рокне киша. Резултат-6.4 у првом за Надала и 4:2 за Новака у другом Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Kakva je situacija na terenu?Чека са да ускоро рокне киша. Резултат-6.4 у првом за Надала и 4:2 за Новака у другомБиће ватрено,биће ватрено нема шта! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Ја увек навијам за Федерера. Господин човек.Велики спортиста и фер плеј играч. Плус, невероватно интелигентно игра (није рабаџија као Надал), главом а не само снагом. И кад игра и против Ђоковића, и тад навијам за њега. Вечерас ипак навијам за Новака. Наше горе лист...драго ми. Волим брате да се у сред Њујорка чује "Боже правде" smej.gif Али, кад га видим како псује, како се прима и још његовог оца Срђана...мрак ми падне на очи! Meni Federen skroz tip. Nikad kad igra ni da se nasmeje ni nista, sem kad je plakao kad je izgubio od Nadala i to. Heheheh ja nemogu a da nenavijam za Djoleta kad igra, u drugom slucaju uvek za Nadala a za Federera nikad (prostite smej.gif) Jao ako novak pobedi smej.gif http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Много људи исто то замера Федереру. Ту неку хладнокрвност, кажу:"Ма он је робот!" Е сад, ти се вероватно не сећаш како је изгледао и играо Федекс пре неких 8-9 година. Имао је дугачку косу (једном је чак офарбао и у плаво!!!) и био је невероватно нервозан. Веруј ми, таквог живца на терену ( а да није Џо Мекинро) ниси видео. Ужас благи. Псовао, ломио по 2 рекета по мечу, жива катастрофа. Ма још од неке 10. године. И после је схватио да тако не иде, да губи енергију и фокусирао се на игру. И успео да контролише свој темперамент. Јер, снага без контроле не вреди ништа. Ту креће његов невероватни успон. То је једна од много ствари, због којих га ценим онако у комплету. Али, то је моје мишљење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Много људи исто то замера Федереру. Ту неку хладнокрвност, кажу:"Ма он је робот!" Е сад, ти се вероватно не сећаш како је изгледао и играо Федекс пре неких 8-9 година. Имао је дугачку косу (једном је чак офарбао и у плаво!!!) и био је невероватно нервозан. Веруј ми, таквог живца на терену ( а да није Џо Мекинро) ниси видео. Ужас благи. Псовао, ломио по 2 рекета по мечу, жива катастрофа. Ма још од неке 10. године. И после је схватио да тако не иде, да губи енергију и фокусирао се на игру. И успео да контролише свој темперамент. Јер, снага без контроле не вреди ништа. Ту креће његов невероватни успон. То је једна од много ствари, због којих га ценим онако у комплету. Али, то је моје мишљење. Да , има добру контролу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Не знам баш колико је ово све добро за Нолета...То сецкање, неизвесност, чекање...мислим да још више појачава његову нервозу...Ипак се он доста ментално и физички истрошио...Боње завршити, па шта буде...Чека га још и Девис куп...треба и за то прикупити снаге, а све је на њему... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Меч је борба Голијата и Голијата! 4chsmu1 Надам се да ће победити Голијат Новак! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Нажалост Надал-Ђоковић 3-1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Нажалост Надал-Ђоковић 3-1 Штета , но добро 4chsmu1 и за толико колико је успео! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Нажалост Надал-Ђоковић 3-1 Штета , но добро slava3 и за толико колико је успео! 0110_hahaha greengrin Сад је Новак 2 у свету 319.gif 319.gif 0110_hahaha 0110_hahaha http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Te otrcane fraze da neko igra za Srbiju mi se gade...Sto onda covek ne zivi kod nas i placa porez namucenoj majci Srbiji?Sto je mnogo u njega ulozila,ha,ha.Svi mi na kraju krajeva radimo za svoj interes,da ne glumimo mnogo.I ja radim u skoli,ali kad ne bih primala platu za to,ne bih radila.I moja deca treba da jedu hleba,valjda,a ne majka da im radi dzabe.Tako i oni.I nema tu ljutnje. Decko je bio vidno nervozan,fakat je.Ne svidja mi se ona izhava od pre nekoliko dana da se na terenu oseca kao kad ima ..... sa svojom devojkom...Je l' covek zenjen?Nece biti...Da ga Gospod urazumi da spusti malo loptu i ohladi usijanu glavu...Onda ce i igrati bolje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Новак је играо као лав! А то што је надал "шарао" линије по терену, што је сервирао боље него икад у каријери (Надал је овде Новака добио на сервис(!) што је веома неуобичајено) то је потпуно друга прича. На крају крајева, бољи је победио. Али Новак је играо апсолутно феноменално до 4. сета, па чак и у 4. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Мислим да је најгоре у свему што ми сами себе пљујемо и не волимо. Новак је најбољи тенисер кога смо икада имали, дечко је сасвим ОК, он и његова породица су доста учинили за Србију...У сваком случају, вредан је поштовања! И сада је на US open-u дао свој максимум наравно због себе али и нас је обрадовао и нас лепо представља у свету! А шта је држава Србија уложила у њега да би он био то што јесте? Зато људи, ценимо тај труд... 0110_hahaha 0110_hahaha ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Niko ti ne brani da cenis bilo koga i bilo ciji trud.Ja najvise cenim trenutno ljude koji gaje krave za nas koji smo pobegli iz sela,pa se pravimo velegradjani,da bi nam deca imala mleka,a sta njima drzava Srbija daje za celodnevni trud oko tih istih krava... Inace,svi mi imamo dobre i lose strane,tako i nas Nole...Niko nije idealan.Osim,znamo ko... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука