Velja94 Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Ovo stvarno nema smisla šta rade sve se može razumeti ali ovo ne. Ovo "nema mira kod onih koji nemaju mir s Bogom, koji je uslov za mir s drugima" što je patrijrh rekao potpuno je u pravu. To što neki misle kako su toliko pametni u stvari se sprdaju sa samim sobom. Zašto Ateisti Srbije nisu tužili našeg predsednika Tomu kada je rekao:Svaki čovek koji veruje u Boga je dobar čovek? Ateisti moraju da shvate ih je SPC nadjačala. Svakom veliko ateisti na kraju dođe iz odozdo kao nagore. Ova tužba je najobičnije dizanje prašine u javnosti, nadam se da će uz Božju pomoć svaki ateista postati verujući. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Svakom veliko ateisti na kraju dođe iz odozdo kao nagore. ??? Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Ovo stvarno nema smisla šta rade sve se može razumeti ali ovo ne. Ovo "nema mira kod onih koji nemaju mir s Bogom, koji je uslov za mir s drugima" što je patrijrh rekao potpuno je u pravu. To što neki misle kako su toliko pametni u stvari se sprdaju sa samim sobom. Zašto Ateisti Srbije nisu tužili našeg predsednika Tomu kada je rekao:Svaki čovek koji veruje u Boga je dobar čovek? Ateisti moraju da shvate ih je SPC nadjačala. Svakom veliko ateisti na kraju dođe iz odozdo kao nagore. Ova tužba je najobičnije dizanje prašine u javnosti, nadam se da će uz Božju pomoć svaki ateista postati verujući. Опа, вишелинијски пост! Напредујемо полако. Још мало, па ћемо можда моћи и да те разумемо. Анастасија and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 .smeha. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 @, Pa ti znaš šta to znači nikad nebi ovo ??? stavio. Svaki veliki ateista na kraju postaje vernik jer je shvatio da je ateizam praznoverje. Kad čovek nema religiju bukvalno ostane ne raspoređen. Svaki čovek koji ne veruje u Boga bukvalno kao da stoji po strani. Između ateista i vernika ima velike razlike. Ateisti se najlakše između sebe druže dok je to sa vernicima malo teže jer nemaju istu ideologiju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Сад сам сигуран да је трол и дупли налог. Аурор and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Neko će izgleda da večera bananu. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Сад сам сигуран да је трол и дупли налог. Ја и даље мислим да је спам бот. RYLAH, Ignjatije and DankaM је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 To je dobar potez bas da vidimo sta ce da kaze Poverenik za zastitu ravnopravnosti Неће рећи ништа. Мислиш да имају времена да се бакћу са глупостима и правно неписменим људима? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Ovo su ateisti Srbije ne ateisti, ja se od ovakvuh s**nj ogradjujem. РЕСПЕКТ! 138999 Јадранка-Дервента and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 E, pa meni je zadovoljstvo da ostanem izvan besmislenih podela i pripadnosti po automatizmu. Ako baš budem postajao vernik, onda ću da prihvatim germanski paganizam. Samo nesto izvini ako gresim, ali koliko sam shvatio ti si "clan" AS. Ako je tako onda ova tvoja recenica nema smisla jer si ustvari u organizaciji, necu da kazem verskoj ali sve vise poprima osobine religije, srljate u dogmu, a protiv nje se borite. Ironija zar ne. I jos jednom izvini ako gresim sto se tice tvog clanstva u AS Фарисеј, Ignjatije, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Оволика фиксација брадатим старцима и овако ревносно праћење њиховог рада указује на нешто далеко дубље Стварно би ваљало питати професора Јеротића за шта је ово компензација Ма ко зна чиме су нас Амери гађали... Оваквих није било раније... RYLAH, Јанко, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Sad su stvarno prešli svaku meru u blamiranju. Ovo meni više nije ni smešno. Фарисеј је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Sad su stvarno prešli svaku meru u blamiranju. Ovo meni više nije ni smešno. Што, баш је смешно. Боље ос њуз.нета. RYLAH, Ignjatije and Фарисеј је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Неће рећи ништа. Мислиш да имају времена да се бакћу са глупостима и правно неписменим људима? Сигурно. Политичка ствар. Сви су у великој свецкој завери да крше "секуларизам". Масончине дрљаве што не дају да се држава одвоји од политике. Држава дуради нешто под хитно! Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука