grigorije22 Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 П.С. Имаш слику колегнице?... Ахахахахахах Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Како је лепо што ми који смо ишли на ту верску наставу нисмо осетили патњу тог злостављања, сва срећа па нисмо паметни ко Пеђа да то увидимо. :Р Иначе пар јаких атеиста из мог одељења је изашло са часова верске, ниједан тешки верник. Заправо најпосвећенији и најјачи верник ког знам из мог одељења је дошо директ са грађанског био је чврсти атеиста. Иначе овим клипом је Пеђа неповратно потврдио да мисли да су сви верници глупи - Слобода вероисповести дакле свако има право да буде глуп. : Хвала ти Пеђо што ми дајеш за право да будем глуп. Мање се мрштим ја глуп него ти паметан. :Р zuti car је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Како је лепо што ми који смо ишли на ту верску наставу нисмо осетили патњу тог злостављања, сва срећа па нисмо паметни ко Пеђа да то увидимо. :Р Иначе пар јаких атеиста из мог одељења је изашло са часова верске, ниједан тешки верник. Заправо најпосвећенији и најјачи верник ког знам из мог одељења је дошо директ са грађанског био је чврсти атеиста. Pa ti si iso kao zreo covek, ali mala deca. Pa plus sto ne postoji nijedan dokaz za Boga ni arheoloske ni naucne cinjenice sve je metafora. Znaci jednom reciju ucis bajke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Pa ti si iso kao zreo covek, ali mala deca. Pa plus sto ne postoji nijedan dokaz za Boga ni arheoloske ni naucne cinjenice sve je metafora. Znaci jednom reciju ucis bajke Ја од прве године средње школе. Дакле нисам баш зрео нити су ти људи тамо зрели. Око 14-15 год сам имао... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Ја од прве године средње школе. Дакле нисам баш зрео нити су ти људи тамо зрели. Око 14-15 год сам имао... Јесам ли ја нешто помешао пошто је веронаука на нивоу средње школе обавезна у неким гимназијама у Републици Српској а код нас постоји као изборни предмет од првог до петог разреда основне школе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Imam grupni foto, ali ne pokazujem. Ау, па то је озбиљније него што сам мислио... RYLAH, Avocado and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Aco, uz svu dobru volju, ne mogu da te posmatram kao žrtvu Peđinih izjava, ako ga ti odmah potom, u svom postu nazoveš budalom i životinjom kojoj je mesto u ludari ili zatvoru. Odmah posle toga pišeš da je "manijak i bitanga". U tom kontekstu, takav rečnik mi je potpuno istovetan onom na koji se žališ. Марко, постоје ствари које прогутам, не реагујем. Много пута ме је Предраг, иако га не помињем, нити ступам са њим у било какву комуникацију, на вашој групи називао "болесником", "лажовом", "болесном лажовчином" и сл. Нисам реаговао, нити ћу реаговати. Нека га, нека празни своје фрустрације које су му набили разни тролови (док он мисли да ратује са верницима). Међутим, постоје прагови кад те неко уједе за срце и то једноставно не можеш да поднесеш. Оптужба да малтретирам децу, да се иживљавам над њима је јако ниска, удара не више на веру или на то што сам верник, већ на само моје достојанство, људскост, част, родитељство, на интегритет моје личности. Веома сам осетљив на злостављање, а поготово на злостављање деце. Заиста, не осећам се добро када мене неко, без икаквог разлога, оптужује да злостављам децу. Нека говори да сам глуп, да сам чаробњак, да сам неписмен, будала, шта год, само немој овакве конструкције. То ме заиста боли. Ако има уши да чује, нека чује. А ако је човек, нека мало стави прст на чело. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Мислим да је почео да учи древне хипнотичке технике. Чак је престао да чита текст. Већ почиње да ме плаши. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Мислим да је почео да учи древне хипнотичке технике. Чак је престао да чита текст. Већ почиње да ме плаши. Ма он је дефинитивно болестан човек (лице му се деформисало, нешто се са њим догађа). Далеко му лепа кућа. А што се тиче верске наставе - биће је, у инат њему!!! И тек ће да је буде! Да пукне од једа! Да му саопштим да се у мојој школи број ђака на верској настави ПОВЕЋАО!!! Крстимо се сваки час!!! Учимо молитве!!! Певамо Светоме Сави!!! Славимо Светог Саву!!! Може само да балави објектив своје веб камере. .krava. Grizzly Adams, zuti car and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Уместо што лупета по интернету боље нека прави своју децу па нека нам покаже како је добар родитељ. Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Ево, направио нови клип на влогу...нешто философира, износи научне чињенице, ма много паметан човек Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Уместо што лупета по интернету боље нека прави своју децу па нека нам покаже како је добар родитељ. Не, он више воли да попује о правима туђе деце, чије би родитеље мало кажњавао (због упражњавања њиховог уставног права, да васпитавају децу у духу своје вере). Какав лик! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 То није само "уставно право", него и "природно право". Сваки родитељ има права да своју децу васпитава у складу са својим уверењима. И ту нико нема права да се меша. Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karabanana Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 ^^Da, dozvoljeno je svoju decu vaspitati u svom maniru, ali zajedno se deca vaspitavaju onako kako će moći nesmetano da funkcionišu sutra-prekosutra.A pravo da se meša već ima školski psiholog, recimo. Dakle, ono što vam je Peđa rekao je u suštini veoma tačno: prvo i prvo, na času deca nemaju sva ona prava koja imaju na ulici, van škole i van časa: između ostalog, nemaju pravo da govore pre nego dignu ruku - nadam se da oko toga nema polemike; takođe, nemaju pravo da čitaju stripove, žvaću žvaku, jedu ili piju sokove, niti da javno deklarišu svoja ubeđenja: pa, između ostalog, uniforme se (ne u ovoj državi, ali u dobrom broju država) nose u školi da bi se upravo zauzdala ta "spoljna individualnost", koja se tako često demonstrira nošenjem svakakve neprimerene odeće, a zatim i nošenjem napadnih religijskih simbola; ja kad sam išao u osnovnu - devojčice nisu smele ni da lakiraju nokte, niti da farbaju kosu, niti da imaju nakit na sebi, kao ni dugačke nokte... Dakle, da li se razumemo da UNUTAR ŠKOLSKOG ČASA važe propisi koji, o da, tako guše pojedine slobode: i to isključivo iz razloga da bi JEDAN profesor mogao da obuči 30+ đaka. Bez da na času zavlada anarhija. Tako da, na času određene slobode ne postoje. Nadam se da se slažemo da to tako treba da bude. A prekrstiti se jeste religijski ritual, i kao i ostali religijski rituali, nije mu mesto na času. Iako traje samo 2 sekunde. No, pošto čitam ovo već duže, skupilo mi se par vaših citata, pa rekoh da malo podelim moje mišljenje o vašim pisanijima... Па то је то. Неотесане људе нервира када се неко "усуђује" и не стиди да покаже јавно своја уверења. Ovo će biti sjajan argument ZA paradu - poslaću im zar nije sjajan argument? За њих ти је секуларност ако вера може да се испољава само у својој кући и то ако навучеш ролетне. А и онда им није баш право. Još jedan primer gde reč "vera" možemo zameniti sa "seksualno opredeljenje" da bi smo shvatili dubinu. Сврха државне школе је да направи послушне грађане који ће се дивити мудрости својих вођа и величати државу као највеће достигнуће човечанства. Зато је ту сваки израз индивидуализма непожељан, а ова тема је управо један пример тога. Nemoj samo individualizam i abrahamske religije u isti koš, molim te. Zar religija ne propisuje striktne norme ponašanja? Био сам са својим ђацима. Црква је била препуна, тесна да прими све ђаке. А присутни су били и директор канцеларије за вере и заменик министра просвете. Stvarno ne vidite problem u tome što deca od malih nogu posećuju mesta koja bi trebalo da posećuju samo odrasli koji su tako izabrali? A za svo to vreme smatrate problemom da deca vide dve osobe istog pola kako se drže za ruke... zar ne treba primeniti isti aršin i na jedno i na drugo: to jest, ako smeta - smeta i jedno i drugo. Zar ne? Искрено, вероватн0о је био агресиван. Да ли се раздрао или нешто друго оно је акт агресије. Kakva sad pa agresija? Mislite na agresiju onog novinarčića koji je napisao članak? Нема потреба да коментаришемо Курир и њихове баљезгарије. Човек се лично огласио. У ономе што је написао (пост на почетку теме) види се очигледан проблем кршења људских права. Ok, gde se vidi kršenje prava? napisao sam gore koja su prava normalno uskraćena deci na času. Kao naprimer sloboda govora - nema reči dok ne digneš ruku, i tačka. Ову будалу би стварно неко требао да тужи и да животињу коначно смести тамо где јој је место: ако је болестан у лудару, а ако је безобразан у затвор. OK, prvo: ko sad vređa, a drugo:otkad se za bezobrazluk ide u zatvor? Ozbiljno? No, to su vam već rekli kolege forumaši - i ok, ponese čoveka emocija... Професора треба под хитно судски процесуирати. Имамо искуства са оваквим типовима у прошлости и знамо како се све ово може завршити. Дакле, родитељи би морали да заштите дете од овог дивљака који не урла када му клинци пуштају музику или се јављају на мобилни на часу, али подивља када види знак крста. Ok, samo odakle vam da profesor dozvoljava muziku? Ili da "podivlja na krst"? Jel to na osnovu tona članka Kurira? ...pogledati dole... Време је да се нешто ради. Нећемо више да ћутимо. E, sad znate kako se mi osećamo... Takođe, molim vas sve da novinu Kurir ne stavljate ni približno nekome ko iole može nepristrasno da izvesti o nekom događaju: bez teških reči, ali ta novina jeste senzacionalistička, i voli od muve da napravi magarca u sekundi! I za kraj bih vas samo najpristojnije upitao: da li bi ste dozvolili i nečujno žvakanje žvake na času? I da, ono gore pominjanje parade sam samo koristio da vam pokažem kako vaš argument očas posla može da postane i tuđi argument - i usmeri se protiv. Nadam se da nećete shvatiti na uvredljiv način. Marko Ekmedžić је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука