Jump to content

ЖРУ анкета: Ко је по вама највећи ЖРУ теолог?

Оцени ову тему

Ко је по вама највећи ЖРУ теолог?  

86 члановâ је гласало

1. 1. Ко је по вама највећи ЖРУ теолог?

• Александар Милојков
    • Лазар Нешић
    • Милан Николић
      0
    • Васке
    • marko_13
    • obi-wan
    • w. a. mozart
    • о. Агапије
    • Ведран
    • Нико од наведених

Препоручена порука

Ozbiljno:

s obzirom na ono što sam ja pročitao (a naravno da nisam sve), dvoumio sam se između Lazara Nešića i Aleksandra Milojkova. :drugarstvo:

Odlučio sam se ipak za Acu.

Zašto? Pa mislim da bih najviše njegovih tekstova potpisao... 138999

Zašto? Za to bi trebalo malo duže objašnjenje...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 79
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Највећи? Свакако Аца, око 2 и колико оно беше метара?

Шалим се sHa_sarcasticlol , човек је живо, савремено предање, свака част и хвала Богу.

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! vaistinu 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Bože, kako da izdvojim jednog od jednakih!!?

Ali evo malu prednost dajem Aleksandu Milojkovu i Vedranu! Naravno, time ne umanjujući ostale!

:blush:

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Ја сам гласао за моцарта јер прави лепе слике. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ево, ја ћу да напишем, а Ви бришите ако је много просто.

Аца, зато што не паламуди, човек јеједноставан, доступан и разумљив за све

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ипак сам гласала за Милојкова, али Лазар ми је тик уз њега. Милојков зато што је прецизан, јасан, једноставан, немогуће је не разумети га. :) Лазареви постови одишу благошћу и то ме изнова и изнова код њега одушевљава. Он стално просуђује, није укалупљен, стало тражи, помера границе.:) Захваљујући обојици моји видици су још даљи и хвала им за то.

Подели на овим сајтовима

Лазар Нешић. Његово време тек долази. Жив био брате.

Подели на овим сајтовима

Aleksandar Milojkov i Nišizava.Jasni i razumljivi.Kad objasne znam šta su objasnili :)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Лазар,иако бисмо се вероватно разишли у многим стварима.Његова теологија је за мене узнемирујућа,што је и најважније.Бар за сада.

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Лазар Нешић е теолог кој сосема случајно го сретнав со неговиот „Евхаристиски утопизам“ напишан во дијалошка форма со неговата сопруга и од тогаш надежта, дека не е се така црно во богословските води (како што дотогаш ми се чинеше) во мене расте и зрее. Се согласувам со мислењето на Александар Милојков ( кој како теолог е почитуван од многумина а и од мене на форумов) дека времето на Лазар, допрва доаѓа.

Овде го запознав и Васке, љубомудрен ум и зрел во расудувањето и штедар во споделувањети за неговиот неповторлив опис во средбата со Другиот.

Марко (Балти) е надеж и потенцијал во теологијата што радува и му посакувам да не запира во трудот и подвигот.

И на крај една добронамерна забелешка до Балтазар кој се нафати со една прилично неблагодарна работа, да мери рејтинзи во анкета во која недостасуваат ликови како Нишизава, Александар Богдановић и др....

Подели на овим сајтовима

И на крај една добронамерна забелешка до Балтазар кој се нафати со една прилично неблагодарна работа, да мери рејтинзи во анкета во која недостасуваат ликови како Нишизава, Александар Богдановић и др....

Ја сам овде много краће од свих вас па тако и многе још увек не знам, зато сам се и извинио свима који нису овде а сигуран сам да би требало да буду, и то је недостатак анкете који сам ја прихватио самом идејом да направим анкету.

Уосталом, списак људи је пре постављања анкете послат оцу Ивану на проверу и он је рекао да ја то урадим како год желим, тако да недостатак стоји и био сам свестан тога од почетка.

Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...