Ignjatije Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Jos jedan slucaj krsenja sekularnosti : Николић са патријархом Председник Србије Tомислав Николић састаo се са патријархом српским Иринејом. Председник Републике Србије Tомислав Николић састаo се са патријархом српским Иринејом, у згради Председништва Србије. Председник Николић са патријархом Иринејом У делегацији Српске православне цркве били су и Митрополит црногорско-приморски Амфилохије и владика бачки Иринеј. Николић се састао са поглаваром Српске православне цркве и 4. јуна ове године, а после тадашњег састанка је рекао да је од патријарха дошао да тражи благослов и савет о томе шта чинити у тешким временима. http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0/1220736/+%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%9B+%D1%81%D0%B0+%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%BE%D0%BC.html Ajmo jos jednu tuuuuuuzbu. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Ajmo jos jednu tuuuuuuzbu. Meni bi to smetalo da sam na vašem mestu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Meni bi to smetalo da sam na vašem mestu. A zasto ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Тешко оном о коме они (АС) лепо говоре и кога хвале. Ни пакао му неће тешко пасти. Ignjatije and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 A zasto ? Како зашто побогу Игнацијо , па зато што је доказано да Николић није човек, он је тек неки Србин геџа фром шумандију оно што се каже љаксе. А сад је тренд да владике буду фенси , већ кад возе фенси кола, и вазда су у фенси друштву , онда је овај испад сасвим не фенси а и мало подсећа на она ретро времена кад су се владике дружиле са тим српским ајдучким кнезовима типа обреновића и карађорђевића, знаш ономад кад су Срби домаћински уређивали државу па имали пара ко шодера... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Како зашто побогу Игнацијо , па зато што је доказано да Николић није човек, он је тек неки Србин геџа фром шумандију оно што се каже љаксе. Колико год ми смета Николић ко тип, веза Париарха као главног вође овога нашега покрета који обухвата велики број становника ове земље са институцијама у земљи је важан и треба га бити. А Николић је намјмање Српски геџа. Српски геџа вози трактор марке ИМТ а Николић вози неку мечку или тако нешто. Не дирај ми геџе фром шумадија. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Kad malo bolje razmislim, većina ljudi koje poštujem ide u pakao ili je već tamo, uglavnom zato što nisu bili Pravoslavci. Ako bih morao da biram između Peđe, Ekmedžića, Burgićke, Voje, Dokinsa, Hipatije, Protagore... sa jedne strane i o. Joila, o. Justina, antiekumenista... neće mi biti teško da izaberem. Путуј Радоване! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Već sam jednom pitao šta dobijaju vernici koji se spasu, očekujući neki konkretan odgovor, a ne frazu koja se ponavlja već dve hiljade godina. ta je to blaženost? Neka uber-cool reakcija u vaskrsloj i večnoj smeši molekula? I šta mi bogootpadnici gubimo i da li ćemo biti svesni šta gubimo, ako nikada nismo imali iskustvo zajednice sa Bogom? Наш ти шта је то блаженост? Кад знаш да ћеш целу вечност да проведеш без неког комплексаша који ће да те смара о томе како је убер кул и интелигентан и има научни поглед на свет, а тебе све то не интересује. И онда му кажеш да смара жестоко, да то није једино што некога одређује, и да имате милијарду тема о којима можете савршено нормално да разговарате, а он опет дроби једно те исто. Онда ти пробаш да му објасниш да ипак ниси кретен који пола мозга одбацује да би себе заваравао, чисто конверзације ради, јер се он накачио и неће да разговара о било чему другом, а он онда крене да те вређа, и онда те натера да му ставиш до знања да је уствари искомпплексирана кретенчина која је или некада била жестоко малтретирана па сада то покушава да компензује, или није добијао довољно пажње за коју је сматрао да мора да је добије, или није могао да смува рибу која му се свиђала, и тако даље. Углавном, ствар је личне природе када своја уверења на силу натураш некоме кога твоје постојање или твоја уверења једноставно не интересују. То је ствар фрустрације онога ко се утрпава. Провести целу вечност без таквих кретена је један од аспеката блаженства. zuti car, grigorije22, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Наш ти шта је то блаженост? Кад знаш да ћеш целу вечност да проведеш без неког комплексаша који ће да те смара о томе како је убер кул и интелигентан и има научни поглед на свет, а тебе све то не интересује. И онда му кажеш да смара жестоко, да то није једино што некога одређује, и да имате милијарду тема о којима можете савршено нормално да разговарате, а он опет дроби једно те исто. Онда ти пробаш да му објасниш да ипак ниси кретен који пола мозга одбацује да би себе заваравао, чисто конверзације ради, јер се он накачио и неће да разговара о било чему другом, а он онда крене да те вређа, и онда те натера да му ставиш до знања да је уствари искомпплексирана кретенчина која је или некада била жестоко малтретирана па сада то покушава да компензује, или није добијао довољно пажње за коју је сматрао да мора да је добије, или није могао да смува рибу која му се свиђала, и тако даље. Углавном, ствар је личне природе када своја уверења на силу натураш некоме кога твоје постојање или твоја уверења једноставно не интересују. То је ствар фрустрације онога ко се утрпава. Провести целу вечност без таквих кретена је један од аспеката блаженства. А има ли у вечности адвоката? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Kad malo bolje razmislim, većina ljudi koje poštujem ide u pakao ili je već tamo, uglavnom zato što nisu bili Pravoslavci. Ako bih morao da biram između Peđe, Ekmedžića, Burgićke, Voje, Dokinsa, Hipatije, Protagore... sa jedne strane i o. Joila, o. Justina, antiekumenista... neće mi biti teško da izaberem. Zamisli da provedes vecnost bez o. Joila .... Ignjatije and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Zamisli da provedes vecnost bez o. Joila .... Он ће у Рају бити шеф полиције. Одсек за личне карте. Mилена КШ, Crveni Baron, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 А има ли у вечности адвоката? Не знам за адвокате, али моралне полиције сигурно нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Mislim da će on biti poverenik koji kontroliše zabranu pušenja, na nivou celog Raja. A meni se ucini: Mislim da će on biti poverenik koji kontroliše zabranu pušenja, na nivou celog RajHa. Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 А има ли у вечности адвоката? Nema 100% sqny је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 da ga baci u ognjeno jezero "đe se Tuđman leči od reume" .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. Mилена КШ, Ignjatije, Аурор and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука