Jump to content

Удружење Атеисти Србије поново протестује због...

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Немојте више да трошите време на облачића. Постови на овој теми му неће више бити одобравани, јер очигледно тролује.

Подели на овим сајтовима

Ako neka stvar koja se događa samo jedanput i jedino što uzrokuje je Vaskrsenje što je dobra stvar, zašto bi onda ona sama bila loša?

Losa je ako je ne prati vaskrsenje, jer predstavlja prestanak postojanja i rastanak od onih sa kojima smo bili u ljubavnom odnosu.

Dobra je iz eshatoloske perspektive, tj. ako za krajnji rezultat ima vaskrsenje tela, a mi je ovde i sada dozivljavamo kao nesto lose bas zbog toga sto jos uvek nije prevazidjenja, nego to tek iscekujemo.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

E da, ali onda dolazi ono pitanje - a šta ako Bog zaista postoji i sve ono što Crkva govori istina? Ako ne postoji, nikom ništa - svi se vraćamo u "nepostojanje", ali ako postoji - onda nastaviš da postojiš večno, ali u mraku, sam samcijat, nepriznat, neispunjen u večnoj dosadi i užasu koji si sam sebi odabrao.

A ako je teorija apokatastaze u pravu, onda se lepo tada pokajes, i zivis lepo k'o svi drugi. xD

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Немојте више да трошите време на облачића.Постови на овој теми му неће више бити одобравани, јер очигледно тролује.

Немогуће . Зар он да тролује ? Никад не бих рекао . Ццц, куда иде овај свет.

Подели на овим сајтовима

Da li ima neki ateista na ovome forumu koji nikada nije trolovao, sad me zanima, dobro nekima je to dežurni posao, ali nemoguće da neko od ateista nikada to nije radio

Све има границе, па и толеранција троловања. Облачић је, изгледа, прешао ту границу. И то више пута. 

Овај форум је доста, у неким случајевима и превише, толерантан. Ко не верује нека оде на други верски форум, или форум АС па да види њихову толеранцију. Банован сам тамо био два пута и то без троловања и било каквих ружних речи.

Тролују овде (троловали су) и поједини верници. Не зависи то изгледа од тога.

Подели на овим сајтовима

Da li ima neki ateista na ovome forumu koji nikada nije trolovao, sad me zanima, dobro nekima je to dežurni posao, ali nemoguće da neko od ateista nikada to nije radio

Sqny, само нешто га нема у последње време.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...