@... Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Размишљао сам зашто АС све ово ради. Ево, ја ћу ти набројати пар примера, а остали могу да наставе: 1. Лично богаћење 2. Жеља за влашћу 3. Контрола поншања 4. ... Ко су АС ? 1.АС су атео-фашисти 2.АС је секта 3.АС мрзе вернике. 4. ... --- АС и њени представници мешају се у послове државе, наметањем моралних правила и норми - АС је "институција" која промовише ДОГМЕ И НЕЗНАЊЕ!!! Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Da li možda znaš ko je autor tog teksta na Geopolitici? Da li znaš ko je oduševljen tim tekstom? Da li znaš ko je još taj tekst objavio na svom sajtu? Sve "genije" do "genija". Нисам читао нити ме то пуно занима, али ово што пишеш је ад хоминем. Без везе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 @, Можда, али немој све атеисте да сводиш под АС. То стварно не би било у реду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 @, Можда, али немој све атеисте да сводиш под АС. То стварно не би било у реду. Размишљао сам зашто АС све ово ради. Ево, ја ћу ти набројати пар примера, а остали могу да наставе: 1. Лично богаћење 2. Жеља за влашћу 3. Контрола поншања 4. ... Ко су АС ? 1.АС су атео-фашисти 2.АС је секта 3.АС мрзе вернике. 4. ... --- АС и њени представници мешају се у послове државе, наметањем моралних правила и норми - АС је "институција" која промовише ДОГМЕ И НЕЗНАЊЕ!!! Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 http://forum.ateisti...c.php?f=6&t=699 Udruženje “Ateisti Srbije” najoštrije protestuje zbog nastavka kršenja principa Ustavom zagarantovane sekularnosti, oličenog u poseti delegacije nove gradske većine u Novom Sadu građaninu Mirku Buloviću, u okviru nevladine organizacije “Srpska pravoslavna crkva” angažovanom na mestu episkopa bačkog, javnosti poznatom i pod imenom Irinej. E, stvarno su me nasmejali sa ovim "građanin", mogli su napisati i drug, pošto me ovaj njihov atak na crkvu neodoljivo podseća na komuniste. Jadno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Ово је ниво културе и образовања г. Стојадиновића: Ја ово видим као говор мржње и изазивања верске нетрпељивости. Шта је њему стало да на овај начин исмејава Митрополита тако што ће поставити мачке које се терају и тако што ће искривити глас Митрополита док пева песму на коју је сваки Србин поносан? Ништа друго него подривање државе, изазивање и провоцирање људи који не дозвољавају да им овакви људи омаловажавају оно што им је најсветије. двратан покушај виралног маркетинга тако што ће ставити наслов Богојављење и исмејавати се са онима који у Бога верују. Које је аргументе изнео дотични (не)господин? Да се разумемо, не може он Митрополиту ништа са оваквим баљезгаријама које немају везе са везом. Ово говори о томе какви људи воде друштво АС које се читаво заснива на извоперењима и исмејавањима. Жалосно је да овакве типове било ко сматра за озбиљним саговорницима а Б92 да им даје медијског простора. Velja94 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 neodoljivo podseća na komuniste. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Ово је ниво културе и образовања г. Стојадиновића: Ја ово видим као говор мржње и изазивања верске нетрпељивости. Шта је њему стало да на овај начин исмејава Митрополита тако што ће поставити мачке које се терају и тако што ће искривити глас Митрополита док пева песму на коју је сваки Србин поносан? Ништа друго него подривање државе, изазивање и провоцирање људи који не дозвољавају да им овакви људи омаловажавају оно што им је најсветије. двратан покушај виралног маркетинга тако што ће ставити наслов Богојављење и исмејавати се са онима који у Бога верују. Које је аргументе изнео дотични (не)господин? Да се разумемо, не може он Митрополиту ништа са оваквим баљезгаријама које немају везе са везом. Ово говори о томе какви људи воде друштво АС које се читаво заснива на извоперењима и исмејавањима. Жалосно је да овакве типове било ко сматра за озбиљним саговорницима а Б92 да им даје медијског простора. Koje god Peđi ovaj snimak komentarisao odmah ga je Peđa na YouTubu banovao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Мени су већином атеиста симпатични - нормални. Али, као и у свакој средини, постоје и потпуно патолошке личности. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Имаш нормалне људе и остале. И читава историја је покушај нормалних да живе свој живот и гледају своја посла док остали покушавају да их у томе спрече. Milan Nikolic, Malina and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Мени су већином атеиста симпатични - нормални. Али, као и у свакој средини, постоје и потпуно патолошке личности. Peđa je pravi primer toga ovaj snimak gore sve govori. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Ljudi, sto se zamlacujemo oko ovog buckastog pasuljojeda? Bezboznik niskog cela pa jos i zoofil. Da moze forum da se okadi pa da ga se ratosiljamo. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Offtopic Људи, немојте цитирати читаве поруке, све шта треба и не треба, јер се безразложно гомила садржај и веома је тешко пратити тему! Користите опцију да селектујете део текста (дакле леви клик миша и прећи преко текста који желите да цитирате, део...) или опцију "помени" која се исто тако користи. Администрација Velja94, Milan Nikolic and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Nisam napao Velju, već sam samo diskreditovao tekst na koji se poziva. Дискредитовао си текст зато што ауторе сматраш за "стручњаке" а не зато што си аргументовано оспорио оно што у тексту пише. То је ад хоминем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ateista Kristijan Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Ja sam član udruženja AS i upućen u dešavanja u istom. Ovakve konstrukcije me zasmejavaju: 1. Лично богаћење Finansiranje udruženja se realizuje isključivo na bazi članarina (1200 dinara godišnje) i donacija (uplaćeno 20-ak hiljada dinara). S obzirom na mali broj članova, ukupna suma na godišnjem nivou ne može da pređe 1000 evra. Svi članovi su isključivo volonteri i mnoge akcije (organizacija i odlazak na tribine, izrada i lepljenje plakata ili flajera) veoma često su finansirane od strane samih članova koji u toj akciji učestvuju, a ne od udruženja. 2. Жеља за влашћу Nelogično. Da se rukovodim željom za vlašću, učlanio bih se u SNS, DS ili SPS i vrata vlasti bi mi bila otvorena gotovo odmah. Ovako, član sam organizacije koja nije politička stranka i nema nikakve pretenzije da dođe na vlast. Čak i kad bismo osnovali stranku, u ovako primitivnoj i zatucanoj državi Srbiji, gde je prosečan birač jedva pismen, u izbornoj trci sa populističkim lopinama iz svih partija, mi ne bismo imali nikakve šanse. Možda za 100 godina. 3. Контрола поншања Kako to nekakvo saopštenje ili ukazivanje na kršenje ustava kontrolišu ponašanje širokih masa? 1.АС су атео-фашисти Naši ljudi vole da se frljaju sa terminom "fašista", a da pritom ne znaju šta taj pojam zapravo znači. UAS se zalaže za liberalne vrednosti u političkom smislu. A ljudska sloboda ne može biti diktatura. 2.АС је секта Neki ljudi vole da se frljaju sa terminom "sekta", a da pritom ne znaju šta taj pojam zapravo znači. Podsećam da je hrišćanstvo sekta judaizma, a da su se 1054. hrišćani podelili na dve velike sekte, pravoslavlje i katoličanstvo. 3.АС мрзе вернике. Ne, nego se bori za sekularizam. Svi mi potičemo iz većinski religioznih porodica. Ako bi smo mrzeli vernike, to znači da bismo mrzeli pre svih svoje porodice i familije, komšije, kolege sa posla... Размишљао сам зашто АС све ово ради. Loše razmišljaš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука