Иван ♪♫ Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Нисам неки говорник, ал' ипак бих волео да напишем коју пријатељску реч, тако да, и мислим да то могу рећи у име свих нас, имаш нашу пуну подршку. Тата је мало нервозан, можда има неки проблем, проћи ће Биљана, мирођија, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Нисам неки говорник, ал' ипак бих волео да напишем коју пријатељску реч, тако да, и мислим да то могу рећи у име свих нас, имаш нашу пуну подршку. Тата је мало нервозан, можда има неки проблем, проћи ће Proci ce to njega onda cu lepo ja da se pokajem .Tako to biva kod nedostatka komunikacije, Лидија Миленковић and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош* Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Draganice Andre Williams, Биљана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 "Moje srce je nepristupacno ostrvo u beskrajnom okeanu tuge.Nepristupacno za radost.Da li je svako srce-nepristupacno ostrvo?Recite vi sto srce imate!Znate li cime su sve opkoljena vasa srca?Moje-sve samim okeanskim ponorima i bezdanima.I stalno se davi u njima.Nikako da se izvuce iz njih.da izadje iz njih.Sve cega se dohvati meko je kao voda.Zato su oci zamagljene od suza,a srce razriveno od uzdaha.Bolne su mi zenice,jer su mnoge ponoci zanocile u njima." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 @, Juce si mi poslala poruku u kojoj kazes da o. Ivan trazi slavu kroz ovu temu pa si ga smarala meni savetujes bracno savetovalistee ovako stoje stvari : 1. da sam licno pokrenula temu sigurno bi imali vise podataka ali nisam htela da vas sablaznim 2. nije problem odnos otac- majka vec moja reakcija, nemam nameru da panjkam roditelje 3. cilj teme jeste kako da oguglam na njegovo ponasanje prema meni, da cirkulisem normalmo ko i do sada 4. znaci treba da nastavim vrlo uspesan oporavak na zdrav nacin 5. bas me briga sto znate da se radi o meni bacite kamen na mene slobodno Ово је заиста тужно... Ти ниси разумела шта сам ти рекла. Никакво брачно саветовалиште ти нисам препоручивала. Ево, потшо износиш јавно оно што сам ти писала приватно, да споран део пренесем и ја овде : написала сам ти ово : "Теби треба права помоћ.Пробајте као породица да седнете и поразговарате отворено у чему је проблем. АКо не успе тако,потражите стручну помоћ али мислим да овде нећеш наћи решење проблема и да не треба своју интиму да износиш јавно, да се касније не покајеш." Ако ти у овоме видиш злу намеру, ок, твоје право. Мени си дала добру лекцију да више не трчим на прву лопту да покушавам да помогнем, овде, у виртуелном свету, и хвала ти на томе. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Sestro draga, dobri ljudi sve rekoše... Ali eto i ja da kucnem koju... Stvarno mi glupo da kažem šta kad reči utehe nemam, a reči podrške mi zvuče, pa ne baš efektno... Daću sebi za slobodu da kažem ovo- osećam da imaš radosti u sebi. Neguj je kao najmiliji cvet! I ne dopusti da ona uvene! Teško jeste, ali Hristos je tu! Imaj vere! Često se iznenadim kako se nekad stvari 'čudom' reše. Izvinite, ali ja u 'čuda' verujem! Teško jeste, ali ne dopusti da te to povuče ka dole! Opet kažem- imaj radosti i vere, a dobri Gospod će pomoći! Uvek! Mir Božiji sa tobom! Олимп, Драшко, Иван ♪♫ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Ако ти у овоме видиш злу намеру, ок, твоје право. Мени си дала добру лекцију да више не трчим на прву лопту да покушавам да помогнем, овде, у виртуелном свету, и хвала ти на томе. A narode dobri, da malo smirite strasti? Izvinite što se mešam, ali mislim da je nesporazum u pitanju. Dragana, mislim da Magdalena nije mislila ništa loše, a Magdalena, nemoj zbog ovoga da u buduće uskraćuješ svoju pomoć nekome, jer možda bi mu zaista puno pomogla! Osećam se kao idiot jer izigravam mirovne snage, ali dajte! Imajmo ljubavi! I nemojte da zamerite i hejtujete ovo, zaista ne mislim ništa loše, samo verujem da nema potrebe za ovim... Praštajte... Лидија Миленковић, -Владимир-, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Све што више читам овакве теме убеђена сам да је молитва, од свих савета и оних најбољих, најплодоноснија и најкориснија. Међутим, она је некако занемарена и стичем утисак као да људи не верују у њену снагу, не верују да ће баш њима Господ помоћи. Ако ме шта смири, то је онда молитва. И када имам проблем за који мислим да се неће решити, молитва ми да снагу и растерети оног осећаја у души који кида. Хиљаду пута сам се уверила да такви проблеми не да прођу и реше се, него и сама не укапирам како и кад су прошли. Наједном их више нема и као да нису ни постојали. Не ускраћуј своју љубав оцу зато што је запао у тешку ситуацију. Сваком човеку дођу црни минути и права љубав се тада види (уствари љубав је увек права, иначе је нема ). Колико смо спремни некога да разумемо и истрпимо толико га и волимо. Зато не питај колико ти отац пружа, него колико ти дајеш. Стално давати је заиста тешко, али радост спасења ближњег је већа од сваког давања. Ако стално неком пружаш љубав, немогуће је да она не стигне и не прими се у истом. Молитва је љубав исто колико и трпљење, зато је не заборављај никада. Нека Господ помогне теби и твојој породици и нека вас овај проблем још више учврсти у вери и љубави. Милан Меденица :), Lana od Svetla, Олимп and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Драга сестро, имаш срце велико као кућа, и у себи љубави, храбрости и снаге којих и ниси свесна. Ја немам ништа паметно ни епохално ни да ти кажем, а ни да ти саветујем...али ако ће ово да ти помогне...Мени је отац погинуо када сам имала 8 година, и цео живот сам се осећала као да сам без неког дела тела. Живот је сувише кратак и драгоцен да би га трошили на очај, сузе, патњу. Зато воли свога оца сваки дан и моли се за њега. Све најбоље ти желим! Andre Williams, Драгана Милошевић, мирођија and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 @, Nesto se mislim na ovoj temi se pokazalo sledece: - koliko su ljudi spremni da pomognu drugima ( bila je aketa) - kako i koliko smo spremni da misionarimo - kanoni i dogme predstavlaju samo jedno krilo ( ptici su potrebna oba) fale nam dela jedna tema otvara drugu sHa_sarcasticlol Stalno se treba vrlinskim zivoto spremiti za Liturgiju. nije lepo da svi banemo tamo i sirimo negativnu energiju ( verovatno to svestenik oseca ali da nas ne bi razjurio cuti o tome) Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 sve vas bighugbighug i srcee srcee srcee Фоловер, JESSY, Николa and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Септембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 A narode dobri, da malo smirite strasti? Izvinite što se mešam, ali mislim da je nesporazum u pitanju. Dragana, mislim da Magdalena nije mislila ništa loše, a Magdalena, nemoj zbog ovoga da u buduće uskraćuješ svoju pomoć nekome, jer možda bi mu zaista puno pomogla! Osećam se kao idiot jer izigravam mirovne snage, ali dajte! Imajmo ljubavi! I nemojte da zamerite i hejtujete ovo, zaista ne mislim ništa loše, samo verujem da nema potrebe za ovim... Praštajte... Извини али тако сам се слатко исмејао, одавно нисам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 Извини али тако сам се слатко исмејао, одавно нисам... Nema za šta izvini- ako! Volim kad nasmejem čoveka ! Pa taman ovako nečim! Олимп, Mилена КШ, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 Znate sta ovde fali tema o pravoslavnim talibanima da kroz smeh ukazemo na cestu pojavu u danasnje vreme a znamo ih svi : Evo primera" zvoni telefon i kazemo zdravo a onaj sa druge strane vec je namrgodjen i cedi kroz zube "Bog ti pomogo" - mnogo se uvrecio jer on ide u hram R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Септембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 Sestro, svidja mi se kako si odgovorila tamo nekom, mozda je zvucalo pomalo drsko, ali ako (po meni), to je, mislim, ipak znak duhovnog zdravlja; slazem se da se ovakve teme postavljaju, zasto ne, pa ovde je zajednica, bez nje nema spasenja, u toj groznoj i tuznoj situaciji da se osoba razgali kroz ovakvo druzenje, a moguce cuje i korisno Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Септембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 za savet, moli se za tatu, ne znam gresim li, cini mi se lakse je ne ziveti nego ziveti tako (mislim kad se neko najblizi tako ponasa), ali opet, sta drugo, moramo trpeti;trpljen-spasen; ko pretrpi do kraja taj ce se spasti; mislim da bih jako tugovala, ali da bi mi bar koju mrvicu znacilo sto je taj tata bar tu, pa makar i takav; tu je bar, prisutan je koliko toliko, pa makar i tako grozan; znaci moli se i trpi; mnogima ne cvetaju ruze; i kako sveti vladika Nikolaj u Misionarskim pismima zavrsava-mir ti i radost od Gospoda; daj Boze da imas i mira i radosti i srece, i oca koji ce se ponasati kako treba, daj Boze Олимп and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука