Џуманџи Написано Фебруар 19, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2018 Све су живо погасили, стока. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Фебруар 19, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2018 пре 4 часа, Џуманџи рече Све су живо погасили, стока. Zato sto nije legalno, meni su pretili prijavom zbog nekih ekskluzivnih prava itd... Ako ti treba neka knjiga koju ne mozes da nadjes, kazi . Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 20, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2018 пре 10 часа, Djapa рече Zato sto nije legalno, meni su pretili prijavom zbog nekih ekskluzivnih prava itd Koliko sam poskidala knjiga, mogla bih da ocekujem tuzbu i presudu koju bih mogla da otplatim u nekih 80 godina. Ok, hvala. Djapa је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 30, 2018 Пријави Подели Написано Март 30, 2018 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1054775538016897&id=119810451513415 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nemanja neco Написано Фебруар 7, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2019 Помаже Бог, ја сам Немања Родић, да ли знате гдје могу пронаћи књигу у Едуарда Лозеа, Свет Новога завета. Верске и политичке прилике у Христово време, Београд 1985., у елекронској форми цјелу књигу? Ја сам особа са инвалидитетом, а књига ми хитно треба због диферецијалног испита. У напред захваљујем! JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 7, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2019 пре 20 минута, Nemanja neco рече Помаже Бог, ја сам Немања Родић, да ли знате гдје могу пронаћи књигу у Едуарда Лозеа, Свет Новога завета. Верске и политичке прилике у Христово време, Београд 1985., у елекронској форми цјелу књигу? Ја сам особа са инвалидитетом, а књига ми хитно треба због диферецијалног испита. У напред захваљујем! Немања, то је стари уџбеник. Објављен пре фртаљ столећа. Има га на стању у књижари у Патријаршији. Успут, гледао сам на мрежи, нема га у ПДФ. Или ја пак не могу га наћи. Како год друже, звао сам сада књижару, има га, тј. има је на стању и кошта 210 динара. http://www.patrijarsija-puo.rs/e-prodavnica/knjige/udzbenici/knjiga-28/ Ти их контактирај, на: http://www.patrijarsija-puo.rs/kontakt/ Продавница 2 (Краља Петра I бр. 5): +381 11 / 3025 118 Жена ми рече да они из зграде Патријаршије немају онлајнио продају, али свакако се то може учинити преко продавнице на Теразијама. Углавном, зврцни их. Ако не успеш да се договориш, реци на ПП или како год, па ћемо нешто учинити већ. JESSY, Broken and ronin је реаговао/ла на ово 1 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nemanja neco Написано Фебруар 7, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2019 Ја сам из Републике Српске из Кнежице, малог мјеста између Приједора и Козарске Дубице, тако да би била најбоља електоска форма. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 7, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2019 Može li mi neko reći ima li u pdf-u da se skine negde knjiga Isidore Sekulić, Đakon Bogorodičine crkve? Послато са EML-L29 користећи Pouke.org мобилну апликацију Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 7, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2019 пре 16 минута, Nemanja neco рече Ја сам из Републике Српске из Кнежице, малог мјеста између Приједора и Козарске Дубице, тако да би била најбоља електоска форма. Херојска Кнежица и Међувође-"дом" партизанске авијације. Ајде питај овде, а ако нема, видећемо некако да ти се достави одавле http://www.knjizarariznica.com/index.php/site/catalog/knjige Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 7, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2019 1 hour ago, pahulja рече Isidore Sekulić, Đakon Bogorodičine crkve? za sada samo ovo... Поет, Биљана, два, Gogić and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 7, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2019 Hvala [emoji846] za sada samo ovo... [/url] Послато са EML-L29 користећи Pouke.org мобилну апликацију JESSY је реаговао/ла на ово 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mladenr Написано Април 12, 2019 Пријави Подели Написано Април 12, 2019 On 7.2.2019. at 11:42, Nemanja neco рече Помаже Бог, ја сам Немања Родић, да ли знате гдје могу пронаћи књигу у Едуарда Лозеа, Свет Новога завета. Верске и политичке прилике у Христово време, Београд 1985., у елекронској форми цјелу књигу? Ја сам особа са инвалидитетом, а књига ми хитно треба због диферецијалног испита. У напред захваљујем! 377294880-Eduard-Loze-Svet-Novog-Zaveta-129s.pdf Милан Ракић and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mladenr Написано Април 12, 2019 Пријави Подели Написано Април 12, 2019 Ваљда ће послужити. Tristatri је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Април 13, 2019 Пријави Подели Написано Април 13, 2019 . Uh, … nisam vide više grešaka štamparskih u jednom izdanju. Kao da je neka šala … teško je čitati! . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 пре 16 часа, Tristatri рече nisam vide više grešaka štamparskih u jednom izdanju. to su te besplatne kradene knjige...verovatno su zato i date na koriscenje... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука