Jump to content

Nemanja neco

Члан
  • Број садржаја

    5
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

473 посетилаца

Nemanja neco's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

9

Форумска репутација

  1. Ја сам из Републике Српске из Кнежице, малог мјеста између Приједора и Козарске Дубице, тако да би била најбоља електоска форма.
  2. Помаже Бог, ја сам Немања Родић, да ли знате гдје могу пронаћи књигу у Едуарда Лозеа, Свет Новога завета. Верске и политичке прилике у Христово време, Београд 1985., у елекронској форми цјелу књигу? Ја сам особа са инвалидитетом, а књига ми хитно треба због диферецијалног испита. У напред захваљујем!
  3. Помаже Бог, ја сам Немања Родић, да ли знате гдје могу пронаћи књигу у Едуарда Лозеа, Свет Новога завета. Верске и политичке прилике у Христово време, Београд 1985., у елекронској форми цјелу књигу? Ја сам особа са инвалидитетом, а књига ми хитно треба због диферецијалног испита. У напред захваљујем!
  4. Неби се баш сложио, јер уз Господа и кактус може бити љубичица, тј.сви ми можемо да се промјенимо, свакако не сами већ уз Божију помоћ. Е сада је друго питање зашто то не чинимо? Не чинимо зато што нас је страх, а иза страха стоји демон. Е сад како побједити нечастивог? Побједићемо га молитвом јер ће мо њоме призвати у помоћ Господа који ће га побједити! Наравно требамо се припремити на то исповјећу и покајањем.
  5. Помаже Бог драга браћо и сестре, мишљења сам да углавном људи гуђају за то што се или у опште не моле Богу или пак то чине ријетко и површно, притом не вјерујући у опште да ће Господ услишити њихове молбе. А ево шта сам Госод каже за вјеру: Имајте вјеру у Бога. Јер заиста вам кажем: Ако ко рече гори овој дигни се и баци се у море, а не посумња у срцу својему, него узвјерује да ће бити као што говори, биће му што год рече. Зато вам кажем: Све што иштете у својој молитви, вјерујте да ћете примити; и биће вам.(Мар.11:22-24) Људи често нису свјесни да молитвом призивијају самог Господа, а са њим и свако добро у животу. Често и вјерници који се стално причешћују и свакодневно слушају ријеч Божију, забораве да сам Господ рекао, да Ако остану у Њему и ријечи Његове у њима остану, да ће им дати што год да затраже од њега. (Јован 15:7) Драга браћо и сестре, држимо се молитве и безрезервно вјерујмо Господу и нећемо гуђати.
×
×
  • Креирај ново...