Sophrosyne Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Биљана, Ignjatije, И.стојковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 malina :), Биљана, Ignjatije and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 e sad da napišem ono što sam pomenuo na početku teme... još nisam video da je neko postavio sliku sa liturgije... što je frapantno i cool jer pokazuje da nismo rigidni- a možda sam i ja malo usmerio temu prvim sličkama Иван ♪♫, Александрида, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Ignjatije and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Ignjatije and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Биљана, Ignjatije, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Биљана је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 e sad da napišem ono što sam pomenuo na početku teme... još nisam video da je neko postavio sliku sa liturgije... što je frapantno i cool jer pokazuje da nismo rigidni- a možda sam i ja malo usmerio temu prvim sličkama слава Богу, има Литургије и ван Литургије Sophrosyne, malina :), w.a.mozart and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1346881274' post='704870] слава Богу, има Литургије и ван Литургије Nice one bliss jeeee Sophrosyne, malina :) and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Uploaded with ImageShack.us Милан Меденица :), malina :), Биљана and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 e sad da napišem ono što sam pomenuo na početku teme... još nisam video da je neko postavio sliku sa liturgije... što je frapantno i cool jer pokazuje da nismo rigidni- a možda sam i ja malo usmerio temu prvim sličkama Ја сам поставио слику са литургије... Николa је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 e sad da napišem ono što sam pomenuo na početku teme... još nisam video da je neko postavio sliku sa liturgije... što je frapantno i cool jer pokazuje da nismo rigidni- a možda sam i ja malo usmerio temu prvim sličkama Da, malo smorise decica za vreme pricesca, a i mantije mi dosta :rolleyes: http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Овај поглед... Uploaded with ImageShack.us DankaM, Милан Меденица :), Биљана and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 добри дедо, Бог да га усвоји! bighugbighug https://www.pouke.org/forum/topic/17524-%D0%B4%D1%8F%D0%B4%D0%BE-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B8-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D1%9A%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D1%83/ malina :), Хелена Вујовић, Andre Williams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука