Jump to content

E, u ovome vidim Boga (lepotu)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ma Medonja je 'kriv' ;) ja samo prosledila ;)

Ajdeeee :D :D :D! Sta mislis od koga sam je cula :D? Lepo nas je naucio :), Vaskrs je najveca radost :).

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ajdeeee :D :D :D! Sta mislis od koga sam je cula :D? Lepo nas je naucio :), Vaskrs je najveca radost :).

Da se razumemo- pesmu je prosledio, ali moram reći da radost Vaskrsa nosim u srcu mnogoooooooo pre nego što sam srela Medu! ;) Bez ljutnje molim ;)!

Подели на овим сајтовима

Da se razumemo- pesmu je prosledio, ali moram reći da radost Vaskrsa nosim u srcu mnogoooooooo pre nego što sam srela Medu! ;) Bez ljutnje molim ;)!

Da, da, pogresno sam se izrazila, lepo nas je naucio pesmi :). Ima dosta pijetetike u crkvemom zivotu, al' ovo bas odrazava radost Vaskrsa :).

Подели на овим сајтовима

Мудри кажу да су човјек и Бог највеће тајне овога свијета,тако гледам дивне слике које сте поставили,а ја ето читаво вријеме желим ово да поставим и то на насловној страни поука,али нешто не иде,нисам сигурна да ли је било већ на сајту,но добро,ево величанственог примјера Божије милости,дјечак одрастао у дому без родитеља,истјеран на улицу као и сва српска дјеца из тог дома у Тузли,кад је био рат,какво муку прошао,али у смирењу дочакао своју радост у Христу и ево Божијим промислом како јесте и како и сам каже,а имала сам велику милост од Господа да га упознам,каже дакле "Ја сам најсрећнији човјек на свијету!"

На овом линку

http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/1022048/Vreme+je+za+bebe.html

се налази дивна и поучна прича,а ко жели нека је и постави на насловну,да народ види да радост живота је ту поред нас,само да је треба пронаћи и како каже Владика Григорије да никада нисмо сами,да нас Бог све једнако воли и само,ако је то само,дакле ако то знамо више никада нећемо бити срне у изгубљеном рају,а овиим великим,животним ријечима завршава се и књига Владике Григорија,а све нека је на корист нашој цркви и нама самима.

Амин,Боже,дај!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...