Александар Милојков Написано Септембар 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Мени сва ова ујдурма говори само једно - колико је Теофил јадан човек. Такође, питам се: имају ли други народи овакве? Вероватно неки и имају. Али оно што ме страшно секира јесте чињеница да су Срби УВЕК имали ОВАКВЕ. Ваљда их и сами Бог допушта како бисмо се смирили и како бисмо обуздали високоумеље о себи самима. Нисмо "највећи", "најбољи", "небески", "најлепши", "најпаметнији",.... Нисмо. Доказ су ОВАКВИ. А они су и ТАКВИ наши. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Теофил = Богољуб. Каква иронија. Какав парадокс. Nomen est omen показа се као лаж и бесмислица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Добро је, Кратусе, да си и ти приметио да сви они које си набројао у садејству са осталим србомрсцима већ толико дуго и предано раде на сатанизацији часног и слободарског народа.............. Мене је више сатанизовао Шешељ за пола сата код минимакса него сви они заједно од кад постоје. Де ћеш већу сатанизацију када човек по сред телевизијске емисије млатара пиштољем и прича црне вицеве о људима који се међусобно кољу? И да један део народа подржи таквог човека? Реци ми молим те већу сатанизацију од човека који слави смрт и насиље? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Чекај, а какве то везе има са овим? Јел ја сад браним Томислава Николића и његов лик и дело? Да је неко овако нешто рекао за Тадића или за било кога другог ко је носилац највише функције, исто бих реаговао. Да су ови други себе схватали озбиљно, гонили би онога ко је те речи изрекао (ценим да је Тома, ал нисам сигуран, мада делује скроз радикалски). Све то је водило до оне реченице "Да је Боле употребио експлозив, то би био цивилизацијски искорак". По стоти пут: Не интересују ме лик и дело Томислава Николића у овој причи. Ствар је у томе што ти то никада раније ниси причао, а није да се није пљувало по Тадићу. Само си се сада напрасно сетио фунције председника. А најсмешније ми је кад ти овакав пост лајкује ова морална амеба... Crveni Baron and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 .smeha. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 А најсмешније ми је кад ти овакав пост лајкује ова морална амеба... Ивице, немој овако, молим те. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Ствар је у томе што ти то никада раније ниси причао, а није да се није пљувало по Тадићу. Само си се сада напрасно сетио фунције председника. А најсмешније ми је кад ти овакав пост лајкује ова морална амеба... Јел неко до сада Тадића оптуживао да је ратни злочинац или да је убица? Ја то стварно нисам видео. Ако је тако нешто било, извињавам се, пејстуј ми тако нешто, ни то никако не бих пропустио. Шта ће сада неко за Тадића да прича, кад више није председник, брига ме, сад је он председник политичке партије и нек се брани сам. Са друге стране, ја нисам скочио што је неко Николићу рекао да је лопов, неспособан, да је купио диплому, да је радикал, да је овакав или онакав. И сам сам се сто пута зезао, и овде и на Вукајлији, на рачун свих могућих политичара, али буквално свих, ако је то проблем, прошарај ми мало по постовима, па ћеш да видиш мој однос према свима њима. Или ме је изнервирала тачно одређена ствар? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Опет питам - а шта ако је истина? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Ovde covek cini krivicno delo klevete i to protiv predsednika drzave. I to javno, na TV-u. Ovde postoji odgovornost i TV stanice, voditelja koji to nije sprecio i naravno odgovornost ovog kao bajagi novinara. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Опет питам - а шта ако је истина? Сто пута је било проверавано. Ако је истина, ако неки тужилац, било наш било међународни, подигне оптужницу, нека да оставку и нека одговара. Али где је граница напада на носиоце највиших државних функција? Један је премијер убијен, на бившег председника је на почетку мандата налетео колима неки манијак, један званичник стране државе (саветник Ранка Кривокапића) је писао да треба побити председнике Републике Српске, Србије, српског Патријарха и све наше званичнике који су тада тамо били. И све то није довољно да овакве ствари схватимо озбиљно. Где је граница? Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Опет питам - а шта ако је истина? Ako ima osnova treba sprovesti istragu. A to i nije toliko nemoguce jer amerima i zapadu i trebaju ljudi na polozaju koji mogu biti ucenjivani i manipulisani. A nikako posten svet. Tako da ih ostave za mustru. Pa one koje ne mogu ucenjiovati sklone a ove ostave. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Па то сам и ја рекао - ако има доказе нека покрене поступак пред судом, иначе је клевета. Остало што си поменуо није релевантно. Колико знам овај није позивао на насиље према било коме. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Ратна пропаганда НИЈЕ злочин, нити је икада била. Ti hoces da mi kazes da je Srbija bila u ratu ? Hajde molim te obavesti MKS da je Srbija ucesnik rata .Samim tim ako je vodila RATNU propagandu izvesno je da je bila i ucesnik ratova u Krajini , Bosni . Vrlo dobro si me razumeo , propagiranje mrznje prema drugim nacijama i verama koje zive u zemlji Srbiji , je za krivicno gonjenje. To je bila okosnica radikala u vreme ratova . Poznato je ko su , i ko su bili bivsi radikali u naznacenom vremenu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 Е па сад ја морам на Ацину страну. "Пропагирање мржње" није никакво кривично дело. Свако има права да мрзи кога год жели и да то јавно каже. Ако сам добро разумео, Шешељ је оптужен само за то што је лупао глупости. Он је требало да буде у затвору одавно што је тукао оне људе, али то за шта га оптужује Хаг је бесмислено... Проблем је само ако позива на насиље. Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2012 propagiranje mrznje prema drugim nacijama i verama koje zive u zemlji Srbiji , je za krivicno gonjenje. To je bila okosnica radikala u vreme ratova . Poznato je ko su , i ko su bili bivsi radikali u naznacenom vremenu . Ovo je neistina. Nikada radikali nisu propagirali mrznju prema bilòo kojoj naciji ili veri vec samo prema ili ustasama ili balijama kao oruzanim formacijama. Ako je bilo propagiranja mrznje na nacionalnoj ili verskojn osnovi onda je toga bilo kod draskovica , doskorasnjeg ministra a nikako kod radikala. To sto ti kazes je jednostavno netacno. I one cuvene "zardjale kasike" su bile za "ustase" i "balije" a nikada za hrvate, muslimane, katolike itd. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука