Аурор Написано Септембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 Ако ћемо и даље овакве ствари да пуштамо без да макар констатујемо да је то једна болештина и да је један од узрока наше пропасти, онда и не заслужујемо боље од овога што нам се тренутно дешава. Ma da, to što je Teofil rekao je uzrok naše propasti... Uzrok naše propasti je narod ove zemlje, a posledica propasti je precednik Nikolić. Stanje u kom se nalazimo je isključivo odgovornost ljudi ove zemlje i ničeg drugog, nikakvog zlog Zapada, nikakvih pogrešnih ljudi na važnim mestima, geopolitičkih turbulencija... Ko je birao te ljude? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 Ma da, to što je Teofil rekao je uzrok naše propasti... Uzrok naše propasti je narod ove zemlje, a posledica propasti je precednik Nikolić. Stanje u kom se nalazimo je isključivo odgovornost ljudi ove zemlje i ničeg drugog. То што Теофил, као и многи други тровачи, ради, јесте један од узрока наше пропасти. А ради то да трује и јавни простор, и преко јавног простора и свест оних који га гледају. А тај народ о коме причаш је таквим тровачима изложен већ две и по деценије. а те троваче стално неко брани, јер су увек подељени на "наше" и "њихове" троваче, па су наши тровачи прихватљиви, а њихове троваче ћемо нападати. R.Žiskar and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 Vidi, ne pada mi na pamet da se na bilo kojoj temi a pogotovo na ovoj ubeđujem sa nekim oko toga da li Milošević jeste ili nije zločinac... Nadam se samo da smo razjasnili da argument "nije osuđen" nije adekvatan... Biuo-ne bio zlocinac on je za tebe zlocinac. Pa moze i tako,nema problema. Tako i za Nikolica pricaju. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 Biuo-ne bio zlocinac on je za tebe zlocinac. Pa moze i tako,nema problema. Tako i za Nikolica pricaju. Ma jok... ako si me tako razumeo, pogrešno si me razumeo... nisam u fazonu "Milošević je za mene zločinac, bez obzira na istinu"... meni je veoma važna istina o tome... samo ne želim da traćim svoje vreme dokazujući tebi na ovoj temi da je on zločinac... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 Stanje u kom se nalazimo je isključivo odgovornost ljudi ove zemlje i ničeg drugog, nikakvog zlog Zapada, nikakvih pogrešnih ljudi na važnim mestima, geopolitičkih turbulencija... Ko je birao te ljude? Управо о томе и причам. А овакви стварају медијски простор у коме ће такво мишљење и таква психологија да преовладава. Тако су нам деведесетих били криви "Запад" и масонске и јеврејске завере због тога што нас краду, а данас нас краду да бисмо једном ушли у Европску Унију. А одговорност за све остало се састоји, чак мислим и да је једна од најбитнијих компоненти, између осталог, и од одговорности за изречено. Што би наш народ рекао, у временима када је било далеко више памети и морала, "човек се веже за реч, а стока за рогове". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 То што Теофил, као и многи други тровачи, ради, јесте један од узрока наше пропасти. А ради то да трује и јавни простор, и преко јавног простора и свест оних који га гледају. А тај народ о коме причаш је таквим тровачима изложен већ две и по деценије. а те троваче стално неко брани, јер су увек подељени на "наше" и "њихове" троваче, па су наши тровачи прихватљиви, а њихове троваче ћемо нападати. A jel napad na instituciju predsednika ako se kaže da je predsednik jedan od najvećih "trovača" u poslednje dve i po decenije na našoj političkoj sceni? Ili je važno to što je u pitanju "naš" predsednik/trovač? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 A jel napad na instituciju predsednika ako se kaže da je predsednik jedan od najvećih "trovača" u poslednje dve i po decenije na našoj političkoj sceni? Ili je važno to što je u pitanju "naš" predsednik/trovač? Ја то не сматрам нападом, него критиком. Како би неко други то схватио, не знам, нисам ја неко ко о томе одлучује. Јер није неутемељено, и далеко је од (лажне) оптужбе за ратни злочин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 Нисам гласао за Тому. Гласао сам за Тадишу (али ми то не смета да Тому признајем и прихватам за свог председника и да му желим све најбоље). А од Теа и њему сличних ми је мука. Одвратан је и као појава и као говорник и као колумниста и као аналитичар. Убеђен сам да из њега говори само једна исфрустрираност и искомлепксираност, подмуклост и поквареност једног егоцентрика и ништа више - и зато ми се не допада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука