Jump to content

Теофашизација

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ако ћемо и даље овакве ствари да пуштамо без да макар констатујемо да је то једна болештина и да је један од узрока наше пропасти, онда и не заслужујемо боље од овога што нам се тренутно дешава.

Ma da, to što je Teofil rekao je uzrok naše propasti... :)

Uzrok naše propasti je narod ove zemlje, a posledica propasti je precednik Nikolić.

Stanje u kom se nalazimo je isključivo odgovornost ljudi ove zemlje i ničeg drugog, nikakvog zlog Zapada, nikakvih pogrešnih ljudi na važnim mestima, geopolitičkih turbulencija...

Ko je birao te ljude?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 172
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ma da, to što je Teofil rekao je uzrok naše propasti...

Uzrok naše propasti je narod ove zemlje, a posledica propasti je precednik Nikolić.

Stanje u kom se nalazimo je isključivo odgovornost ljudi ove zemlje i ničeg drugog.

То што Теофил, као и многи други тровачи, ради, јесте један од узрока наше пропасти. А ради то да трује и јавни простор, и преко јавног простора и свест оних који га гледају.

А тај народ о коме причаш је таквим тровачима изложен већ две и по деценије. а те троваче стално неко брани, јер су увек подељени на "наше" и "њихове" троваче, па су наши тровачи прихватљиви, а њихове троваче ћемо нападати.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Vidi, ne pada mi na pamet da se na bilo kojoj temi a pogotovo na ovoj ubeđujem sa nekim oko toga da li Milošević jeste ili nije zločinac...

Nadam se samo da smo razjasnili da argument "nije osuđen" nije adekvatan...

Biuo-ne bio zlocinac on je za tebe zlocinac. Pa moze i tako,nema problema. Tako i za Nikolica pricaju.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Biuo-ne bio zlocinac on je za tebe zlocinac. Pa moze i tako,nema problema. Tako i za Nikolica pricaju.

Ma jok... ako si me tako razumeo, pogrešno si me razumeo... nisam u fazonu "Milošević je za mene zločinac, bez obzira na istinu"... meni je veoma važna istina o tome... samo ne želim da traćim svoje vreme dokazujući tebi na ovoj temi da je on zločinac...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Stanje u kom se nalazimo je isključivo odgovornost ljudi ove zemlje i ničeg drugog, nikakvog zlog Zapada, nikakvih pogrešnih ljudi na važnim mestima, geopolitičkih turbulencija...

Ko je birao te ljude?

Управо о томе и причам. А овакви стварају медијски простор у коме ће такво мишљење и таква психологија да преовладава.

Тако су нам деведесетих били криви "Запад" и масонске и јеврејске завере због тога што нас краду, а данас нас краду да бисмо једном ушли у Европску Унију.

А одговорност за све остало се састоји, чак мислим и да је једна од најбитнијих компоненти, између осталог, и од одговорности за изречено.

Што би наш народ рекао, у временима када је било далеко више памети и морала, "човек се веже за реч, а стока за рогове".

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

То што Теофил, као и многи други тровачи, ради, јесте један од узрока наше пропасти. А ради то да трује и јавни простор, и преко јавног простора и свест оних који га гледају.

А тај народ о коме причаш је таквим тровачима изложен већ две и по деценије. а те троваче стално неко брани, јер су увек подељени на "наше" и "њихове" троваче, па су наши тровачи прихватљиви, а њихове троваче ћемо нападати.

A jel napad na instituciju predsednika ako se kaže da je predsednik jedan od najvećih "trovača" u poslednje dve i po decenije na našoj političkoj sceni?

Ili je važno to što je u pitanju "naš" predsednik/trovač?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

A jel napad na instituciju predsednika ako se kaže da je predsednik jedan od najvećih "trovača" u poslednje dve i po decenije na našoj političkoj sceni?

Ili je važno to što je u pitanju "naš" predsednik/trovač?

Ја то не сматрам нападом, него критиком. Како би неко други то схватио, не знам, нисам ја неко ко о томе одлучује. Јер није неутемељено, и далеко је од (лажне) оптужбе за ратни злочин.

Подели на овим сајтовима

Нисам гласао за Тому. Гласао сам за Тадишу :) (али ми то не смета да Тому признајем и прихватам за свог председника и да му желим све најбоље). А од Теа и њему сличних ми је мука. Одвратан је и као појава и као говорник и као колумниста и као аналитичар. Убеђен сам да из њега говори само једна исфрустрираност и искомлепксираност, подмуклост и поквареност једног егоцентрика и ништа више - и зато ми се не допада.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...