Jump to content

Мишљење (критике) чланова форума о члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 27. 7. 2015. at 12:47, Иван Ивковић рече

Не знам откуд то али то је могла и сама да одради.

On 27. 7. 2015. at 12:24, Nevena Milošević рече

Žao mi je ukoliko sam nekoga bilo čime ovde uvredila. :) I žao mi je što ću morati da vas napustim. Brisanjem mog poslednjeg statusa shvatila sam da ovde nismo svi jednaki i u skladu sa  tim, ja odlazim. 

Из овога сам закључио да јој је неко обрисао данашњи статус. Ако није тако, онда моја грешка...

Подели на овим сајтовима

Zamolila bih za ban, ili bar usmerenje kako da nestanem sa ovog sajta. Da vise ne remetim mir Vama i ostalim clanovima. Dodajem, da moj sajt nije erotski, ni malo. Moguce da niste upuceni, oprastam Vam tu gresku. 

Pozdrav. 

Подели на овим сајтовима

On 27. 7. 2015. at 12:24, Nevena Milošević рече

Žao mi je ukoliko sam nekoga bilo čime ovde uvredila. :) I žao mi je što ću morati da vas napustim. Brisanjem mog poslednjeg statusa shvatila sam da ovde nismo svi jednaki i u skladu sa  tim, ja odlazim. 

Sto bi uopste to uradila? 

Znas li koliko se puta ovde prema nekima (pa i meni ) postupilo na nejednak nacin? Znas li koliko su puta mene ovde uvredili neki ljudi, pa sam i dalje na forumu? Kako bi sutra prihvatila kritiku nekog vrhunskog umetnika koji bi (zamislimo) na citava ona tvoja pisanja rekao da su los pokusaj? 

Sta sa tim ako ti je neko izvredjao dostojanstvo? Samo iskuliras i nastavis dalje. 

Da je meni Ivan nesto tako rekao na moja pisanija, znas koliko bi me bolelo uvo :D 

Подели на овим сајтовима

Неколико добронамерних препорука уредништву

Напомена: ово су, како и наслов каже, добронамерне препоруке. Не пишем их „јер би' ја све то мого боље“ нити јер желим да будем модератор, већ искључиво у циљу унапређења рада уредништва. Верујем да има још чланова, укључујући и модераторе, који деле добро мишљење о неким од ових препорука.

1. Непримерено понашање модератора Ивана Ивковића у конкретном случају члана Невене Милошевић

Невена је затражила да „нестане са сајта“ због ове Иванове поруке:

Цитат

Госпођице, имајте у виду да ваша писанија нису прикладна за овај сајт, те препоручујем (биће и много лакше) да рекламу чините на прикладнијим местима. Ако желите да разговарамо и дружимо се к'о људи добро сте дошли. Али да као робот штанцујете рекламе за свој еротски сајт, уз сво дужно поштовање - није пожељно. Хвала на евентуалном разумевању.

Невена објективно није активни учесник дискусија на форуму (има само једну поруку) и забрану рекламе неактивним члановима сматрам оправданом, али уколико је то део опште политике форума, а не селективне процене засебних модератора. Дакле, у том случају треба санкционисати све чланове који рекламирају своје презентације, а не учествују активно у дискусијама. Са друге стране, потпуно је непримерено окарактерисати њен блог „еротским“ и ту је реч о потпуно неоснованој Ивановој процени. Реакција чланова јасно указује на то да је његова процена субјективна.

Уколико Иван нема чиме да поткрепи тврдњу да је Невенин сајт „еротске“ садржине (а нема, могу да линкујем овде неке еротске сајтове па нек упореди :) ), требало би да се извини Невени.

2. Безобзирно спајање тема

У последње време се често дешава да се две или више тема споје без размишљања. Уколико постоје две теме сличне садржине, али се форма учествовања суштински разликује или је једна од њих отворена како би се одређени случај из области којом се тема бави конкретизовао и о њему дискутовало - не треба их спојити. Теме треба спајати ако постоји рационална потреба. Ево примера, да буде јасније.

а) Пример када треба спајати теме - тема „Вицеви“ и тема „Шале“ (теме су одавно спојене па сам парафразирао наслове јер их се не сећам). Дакле, једна тема је била са вицевима у класичној форми, а друга је, иако са другачијим називом, такође претежно садржала вицеве, шале анегдоталног типа, по коју слику шаљивог садржаја итд. Овде је реч о истој тематици и идентичној форми тако да се спајањем тема ништа није изгубило. Поред тога, спајање је допринело прегледности форума.

б) Пример када не треба спајати теме - тема „Апел за помоћ“ и апел Николе Ђоловића. Зашто их не треба спојити?

Никола Поповић је смислено и са разлогом отворио посебну тему за Николин (Ђоловићев) апел. Наравно, не зато што је његова породица битнија од хиљаде других којима треба помоћ већ зато што је ово пример где се одређени случај конкретизује. Никола Ђоловић је редовно извештавао о плановима, прикупљеној помоћи итд., а верујем и да су многи чланови на друштвеним мрежама, другим форумима као и неки портали и сам Никола, поставили линк ка тој теми као место где се може пронаћи рачун за помоћ. Сада тај линк води ка „страници која није пронађена“. Овде је реч о потпуно безобзирном спајању тема без трунке размишљања.

Ако неко од модератора једноставно нема осећаја за то када треба или не треба спојити теме, а жели да помаже уредништву, доделите му неки другачији задатак, а неког другог преместите да уређује теме.

Подели на овим сајтовима

On 27. 7. 2015. at 12:56, Nevena Milošević рече
Dodajem, da moj sajt nije erotski, ni malo.

Наравно да није. Ти си члан већ годину дана и да имаш сајт еротске садржине, још са личном нотом, то би се одавно приметило, нарочито међу мушким делом форума. :D  

Подели на овим сајтовима

On 27. 7. 2015. at 13:03, Плутон рече

Наравно да није. Ти си члан већ годину дана и да имаш сајт еротске садржине, још са личном нотом, то би се одавно приметило, нарочито међу мушким делом форума. :D  

Huan kao najpouzdaniji indikator bi to vec odavno ukazao. 

Подели на овим сајтовима

@@Биљана, ja te kao clan ovog foruma, a ne kao moderator, poslednji put molim da me preskocis u svim svojim varijantama ...dakle, ne pominji me , ne obracaj mi se....to je vrlo prosto.....moje postove i teme ne citaj i onda te nece iritirati....znas ti vrlo dobro o cemu pricam.....a moj dnevnik da nisi slucajno vise nigde pomenula...i zasto ulazis u njega uopste....?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Inace, ako je erotika problem na ovom forumu, posetite malo onu temu ''Zenska lepota" sa slikama razno raznih zena, bilo je tu i njih sa C++ dubokim dekolteima. A muskarci su bica koja cene vise vizuelno, erotska pisanija su smor. 

Tako da prvo treba obrisati tu temu, banovati sve te perverznjake sto su postavljali takve slike. Eto zadatak za urednistvo i administraciju, ako im je vec erotika toliko problem. 

Подели на овим сајтовима

On 27. 7. 2015. at 12:58, Плутон рече
требало би да се извини Невени

Извињавам се у своје и у име свих оних који деле моје мишљење (да их не увлачимо сад у причу), ако је дошло до погрешне процене.

Ако није онда заборавите на претходну реченицу. Бог зна па да опрости свима сагрешившим који се кају, као и онима који не знају... (^_^) Је л' у реду? @@Nevena Milošević?

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

On 27. 7. 2015. at 13:08, JESSY рече

@@Биљана, ja te kao clan ovog foruma, a ne kao moderator, poslednji put molim da me preskocis u svim svojim varijantama ...dakle, ne pominji me , ne obracaj mi se....to je vrlo prosto.....moje postove i teme ne citaj i onda te nece iritirati....znas ti vrlo dobro o cemu pricam.....a moj dnevnik da nisi slucajno vise nigde pomenula...i zasto ulazis u njega uopste....?

Опрости, али о чему ти причаш!? 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

On 27. 7. 2015. at 13:10, Deja Vu рече

Eto zadatak za urednistvo i administraciju, ako im je vec erotika toliko problem.

Sustinski problem je u reklami, kao sto je Pluton i primetio. Ovo o erotici je dodatak, odnosno, Ivanova opaska o njenom blogu (o cemu njih dvoje mogu da razgovaraju), sto ne menja poentu o reklamiranju.

P.S. Ne kazem konkretno tebi, prosto vidim da to najvise "bode oci".

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 27. 7. 2015. at 13:47, Џуманџи рече
Sustinski problem je u reklami

Па то је решено. :945729:   

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

On 27. 7. 2015. at 12:47, Nevena Milošević рече

Cela "situacija" kao i lično obraćanje Ivana meni nastalo je nakon statusa : Na svaki šum se okrećem. Svi mi na tebe liče. Pa, ako neko može da mi objasni gde je tu kič i ostalo ?

Немам још увек појма ко си, шта си, ни о чему пишеш. Тек ћу да читам, заинтригирало ме то око ерот'ке. Али чисто да знаш да је Ивану кич Тома Здравковић и сличне му душе. Кад те он сврста у кич, то уопште не мора да значи да си у лошем друштву...
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...