Jump to content

Мишљење (критике) чланова форума о члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 10. 5. 2014. at 11:20, Драгана. рече

Овјде има доста лажних моралиста, доста дволичних људи, има и оних који се улизују другима, говоре им оно што желе да чују, како би били прихваћени, а заправо не мисле тако. Но, има јако добрих људи, паметних, начитаних, искрених којима скидам капу. 8086.gif

Чуј па такви какви си ти набројала имаш много више у реалном свету,ово је виртуелно и мож се сваки представља како му воља...

Нема тај који се родио,који је људима угодио! :.mislise.

Мени су сви ок.. Како зрачиш такве људе и привлачиш,свако види оно што носи у себи.Поштовање свакоме улизивање никоме. 8086.gif

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Мене нервирају само пар чланова, али реално није проблем у њима већ у мени. 

Да ли је ово граматички исправно речено?

Подели на овим сајтовима

Ljudi ko ljudi sa manama i vrlinama. Najvecim delom cini mi se dobronamerni ili se makar tako nadam.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Овјде има доста лажних моралиста, доста дволичних људи, има и оних који се улизују другима, говоре им оно што желе да чују, како би били прихваћени, а заправо не мисле тако.

Ово није тачно,таквих људи има веома мало,или их можда и нема,али тролу је то дужност да нагласи...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

On 10. 5. 2014. at 11:46, Зосима рече

Ово није тачно,таквих људи има веома мало,или их можда и нема,али тролу је то дужност да нагласи...

Не се љутиш што си се пронашао у првом дијелу реченице.

Подели на овим сајтовима

За ово кратко време колико сам овде, срела сам на различитим темама дивне људе који су ми овако витруелно постали веома драги и блиски и волела бих да ме некада живот награди познанством са њима и уживо.  :)

Подели на овим сајтовима

On 10. 5. 2014. at 11:40, Trifke рече

Ljudi ko ljudi sa manama i vrlinama. Najvecim delom cini mi se dobronamerni ili se makar tako nadam.

Већина људи има нешто добро у себи па и не ретко се сами изненаде када учине нешто добро другима у неким ситуацијама .

• Волим 1

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 10. 5. 2014. at 11:53, Драгана. рече

Не се љутиш што си се пронашао у првом дијелу реченице.

Зоске је можда свашта, али сигурно није дволичан, лажни моралиста и улизица и дефинитивно људима не говори оно што желе да чују. :D

Подели на овим сајтовима

Овјде има доста лажних моралиста, доста дволичних људи, има и оних који се улизују другима, говоре им оно што желе да чују, како би били прихваћени, а заправо не мисле тако. Но, има јако добрих људи, паметних, начитаних, искрених којима скидам капу. 8086.gif

Драгана изгледа да ти напишеш оно што мислиш , без "увијања " , а то је по мени позитивна особина .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Мени се чини да Гага има унапред донешен негативан суд о нама који није резултат њеног личног искуства у директном контакту са осталима. Тако ми се чини.

Подели на овим сајтовима

On 10. 5. 2014. at 12:27, Ненад. рече

Драгана изгледа да ти напишеш оно што мислиш , без "увијања " , а то је по мени позитивна особина .

Moze biti ali moze i da zada nepotrebene udarce i ponekad izgleda kao slon u porcelanskoj radnji.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

On 10. 5. 2014. at 13:39, Crnokosa рече

Slazem se da ima onih koji ovde pokusavaju da glume neke trece osobe od onih koje su u privatnom zivotu. Ali ok, preskocim i idemo dalje. Nismo svi isti.

To je moguce. Ali, kako znas to da procenis kad ne znas kakav je neko u realnom zivotu?

Подели на овим сајтовима

Vidi se po pisanju, stavovima, galami na forumu :D

Eto, ni ja nisam ovde kao sto sam u privatnom zivotu. Inace sam stidljiva i ne volim mnogo da pricam, ne olim da komentarisem neke situacije jer me ne interesuju... ali ovde mi je smesno pa ajd' da napisem koju :D

Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...