Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Е ово давно нико није отваро. Нешто се мислим где на којој теми да начепим оног маторог рокера Зосиму и ево ми идеалне прилике. Значи Зоске нит си вино нит си вода! Željko 16669 Поруке YOKA је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Од скоро сам ту и задовољна сам са домаћинима Надам се да ће тако и остати па и ја постанем домаћа.. Дејан је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Од скоро сам ту и задовољна сам са домаћинима Надам се да ће тако и остати па и ја постанем домаћа.. Само напред сејо... Већ си домаћа! Саша од Москве and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Само напред сејо... Већ си домаћа! Е јесте брате,могу ти рећи да се тако и осећам.. Volim_Sina_Bozjeg, Саша од Москве, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Ne volim samo kad neko toliko skrece paznju na sebe, ali sve je za nas ljude... Vecinu volem a ostale ne znam... Istochnik, Ненад Р., Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Нешто се мислим где на којој теми да начепим оног маторог рокера Зосиму и ево ми идеалне прилике. Море Жељко, немо' ми дираш у генерацију. И није он, ни вино, ни вода, но древна медовина. Шалим се, наравно. Не можемо да будемо сви на истој "таласној дужини". Има пар људи чији начин изражавања ме иритаира, али сигурно и ја неког нервирам. Оно што ми баш "дигне притисак" је надменост и омаловажавање неистомишљеника. ( Да не буде забуне - Жељко не спада у ову групу. Шта мислим о њему, написала сам на неком од ранијих статуса). П.С. И није ми исплатио хонорар за то, срам га било, а ја га хвалила - само тако. Ненад Р., Gordana . and YOKA је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Дај линк статуса, јако обожавам да се обожавам YOKA and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Vecinu volem .. Јел то неко мене звао Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Лепо каже Лидија што се тиче таласне дужине . Ја што ми се не свиђа једноставно не прочитам до краја и прескочим. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Дај линк статуса, јако обожавам да се обожавам Мислим да је на неком од Софијиних стауса, па си ти после пребацио на нову тему. Чини ми се нешто о патетици. Покушаћу да нађем, а ти спремај хонорар. Зашто ми пада на памет Душко Дугоушко ? :.mislise. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Дај линк статуса, јако обожавам да се обожавам https://www.pouke.org/forum/topic/28557-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BC/ Лидија Миленковић @ЖељкоТебе не сматрам циником, јер ми се чини ( наравно кроз твоје текстове) да и оним критикама које понекад сатирично упућујеш, нема осуде, надмености, него жеље да укажеш на лоше, а понекад уморне, помирености са тим да смо само људи, несавршени. 23 Aug Жељко Добра процена, хвала Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Lidija Milenkovic i Ivan PT su dve najlepse duse na ovom forumu. Пг, Драшко, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Овјде има доста лажних моралиста, доста дволичних људи, има и оних који се улизују другима, говоре им оно што желе да чују, како би били прихваћени, а заправо не мисле тако. Но, има јако добрих људи, паметних, начитаних, искрених којима скидам капу. 8086.gif Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Svi su barabe, a ja najveca. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Svi su barabe, a ja najveca. Ти си један од добрих Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука