Милан Меденица :) Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Цитат Цитат ако треба и да обећам да више нећу на твоје постове да хулим и одговарам, није проблем Моји постови нису светиња (нити их ја тако доживљавам) да би твоји коментари на њих били "хула". Ово је твој још један покушај "виспреног" пародирања. Бавим се оним чиме хоћу да се бавим на овом форуму, а твоја питања (за сада) не спадају у тај круг. Када будем видео да си нешто реално променио у свом односу према мени, можда ће ме и твоја питања занимати. паз да не клекнем да те молим да направиш позитиван допринос клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дика Израиљева Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Као новајлија на форуму, не могу да не примијетим - а осјетио сам и на својој "кожи" - да њуди који се називају хришћанима, не само да исмијавају, него и иду до границе увреда, својим коментарима који неријетко немају везе са темама, нити они који их упућују имају икаво знање, чак ни мишњење, о теми. Коментаришу само да испоље неки свој утисак о постављчу теме/поста. Но то је донекле и разумњиво, али има један, рекао бих, непојмљив и много жалостан "тренд": Срби су шаљивџије; шале се и у муци, но овдје се збијају шале не на рачун постављача тема/постова него и Бога, Светитења, Причешћа...о томе се говори у таквим тоновима да је то саблажњавајуће. Да се баш ни мало поштовања ка томе не даје. Десетине шљаштећих фигурица, подсмијеха, наизглед шаљивих а у сржи пакосних коментара...то није никаво мисионарство него еуфорија неких, по принципу "ајде да нам буде кул". Ја лично сам "дебелокожац", и само такве користим да изнесем моје ставове, али то је поражавајуће. Форум "Видовдан" који није овог карактера, превазишао је у свему, што се поштовања Светиње тиче, овај форум. Узимам само за примјер. А тамо знате да нема баш много теолога. И да нису овакве теме. Шокантно је за мене све ово што видим. Колико ће ово неко узети у обзир, лично ми је свеједно, али буди једну велику, превелику жалост. Инсистирање на неком "позитивизму" тако што ће нам бити "кул" а што ћемо ићи до граница да скоро ружимо светињу, то је далеко од хришћанства. Наравно, не генарализујем, али шта ради модерација на томе? Фуруму треба унијети дух човјечности и поштовања од свих, сем изузетака који ће то "правило" потврдити, а не неки мангупско-(не)побожни дух. Бојим се да и они који су све ово основали, постају утишани, надвикани...баш надвикани. СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Цитат паз да не клекнем да те молим да направиш позитиван допринос До твог мишљења о мом доприносу ми је стало знаш колико. И шта ћеш да радиш - да клечиш, да се ваљаш, да радиш нешто паметно - твоја ствар. Волео бих, додуше, када би схватио да то како се понашаш нема много везе са хришћанством и да ти није ни на какву корист. Али не бих да те убеђујем, слободан си да радиш оно што мислиш да треба. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Цитат Цитат ... Нема везе, мени си забаван у својим јаловим покушајима. Нешто слично је на "Верујем" радио Милан Николић. Ти не желиш о ничем другом да расправљаш осим о твојим пројекцијама правничких заврзлама. Милане, ако довољно дуго и често будеш понављао ову "мантру", на крају ће у њу неко и поверовати. Рецимо - ти. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Цитат Као новајлија на форуму, не могу да не примијетим - а осјетио сам и на својој "кожи" - да њуди који се називају хришћанима, не само да исмијавају, него и иду до границе увреда, својим коментарима који неријетко немају везе са темама, нити они који их упућују имају икаво знање, чак ни мишњење, о теми. Коментаришу само да испоље неки свој утисак о постављчу теме/поста. Но то је донекле и разумњиво, али има један, рекао бих, непојмљив и много жалостан "тренд": Срби су шаљивџије; шале се и у муци, но овдје се збијају шале не на рачун постављача тема/постова него и Бога, Светитења, Причешћа...о томе се говори у таквим тоновима да је то саблажњавајуће. Да се баш ни мало поштовања ка томе не даје. Десетине шљаштећих фигурица, подсмијеха, наизглед шаљивих а у сржи пакосних коментара...то није никаво мисионарство него еуфорија неких, по принципу "ајде да нам буде кул". Ја лично сам "дебелокожац", и само такве користим да изнесем моје ставове, али то је поражавајуће. Форум "Видовдан" који није овог карактера, превазишао је у свему, што се поштовања Светиње тиче, овај форум. Узимам само за примјер. А тамо знате да нема баш много теолога. И да нису овакве теме. Шокантно је за мене све ово што видим. Колико ће ово неко узети у обзир, лично ми је свеједно, али буди једну велику, превелику жалост. Инсистирање на неком "позитивизму" тако што ће нам бити "кул" а што ћемо ићи до граница да скоро ружимо светињу, то је далеко од хришћанства. Наравно, не генарализујем, али шта ради модерација на томе? Фуруму треба унијети дух човјечности и поштовања од свих, сем изузетака који ће то "правило" потврдити, а не неки мангупско-(не)побожни дух. Бојим се да и они који су све ово основали, постају утишани, надвикани...баш надвикани. балавице, надрилекари, надритеолози, феминисткиње ...https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,14164.msg447419.html#msg447419 ти си брате, баш развио разне фиксације за врло кратко време овде и ниси ти дебелокожац пошто видим да те то баш боли ... ајде, реци поштено јел си зрео човек ил имаш 15 година да се тако фрљаш са епитетима према разним модераторима и форумашима? facenew22222222 мислим да ниси свестан да сам ја подједнако оснивач, колико и два свештеника која су пред владиком шумадијским дали идеју за овај портал, пошто сам био први глобални модератор и први администратор (јако дуго сам, док још ни њих двојица ни себи ни другоме нису доделили такву одговорност и поверење). ал супер ми је да се стално стављаш у позицију спаситеља, као ти неког спашаваш/упозораваш на неког/нешто ''неименовано'' а сам си се нашао ''угрожен'' због својих теологуменских и опасно странпутичних ставова bliss jeeee клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Цитат Права љубав је једино када љубав "не тражи своје", када волиш некога без икакве "логике". То је и права слобода. Е, зато сам хришћанин. ako je ljubav = vredjanje, sujeta, omalovazavanje, ponos, bezobrazluk, licemerje i samoljublje... onda nema veceg hriscanina od... nekih facenew22222222 On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Цитат Није баш тако... Ево ја сам реаговао на написано у делу где уређујемо форум. Тренутно нико није онлајн осим мене, па ћемо видети сутра детаље. До тада, замолио бих вас за стрпљење. Упркос вашим предрасудама Александра познајем лично као врло стабилну и добронамерну личност, спремну да саслуша аргументе других. Само избегавајте препуцавање с њим - колико знам, администрација других форума је по таквим питањима знатно нетолерантнија од било кога од нас овде. У сваком случају, молим вас за мало стрпљења... Jel si ovo napisao samo da me otkacis da ne bih talasao mnogo po upravi foruma? Jel doneto neko resenje po pitanju mojih primedbi? Jos koliko cu morati da cekam? Pozdrav! On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 сад отворено молим модерацију и администрацију да уклони овог брата што спопада и малтретира сестре по форуму. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,14164.msg447461.html#msg447461 и https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,14164.msg447467.html#msg447467 пошто очигледно није изолован случај, мислим да је хришћанска дужност да се распитају код женског дела чланства и две модераторке о чему се ради. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Цитат сад отворено молим модерацију и администрацију да уклони овог брата што спопада и малтретира сестре по форуму. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,14164.msg447461.html#msg447461 и https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,14164.msg447467.html#msg447467 пошто очигледно није изолован случај, мислим да је хришћанска дужност да се распитају код женског дела чланства и две модераторке о чему се ради. 0203_cool Човек дефинитивно има неке своје пс... проблеме, и заиста агресира према корисницама овде по форуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Цитат Цитат Ако је ово мисионарско место треба бити обазрив и не претерано толерантан јер ако паметнији наставе да попуштају чуће се само реч оних других! Има смисла. Простаци су наметљиви, не треба им давати за право, ако смо хришћани хајде да наметнемо свој систем вредности,односно станемо на пут онима који би да банализују сваки разговор. Бојим се да такви људи покушавају себи да докажу како је банализација свега добра, а да им ми никакву љубав не чинимо попуштајући,напротив, учвршћујемо их у њиховим заблудама. Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Цитат Цитат Цитат Ако је ово мисионарско место треба бити обазрив и не претерано толерантан јер ако паметнији наставе да попуштају чуће се само реч оних других! Има смисла. Простаци су наметљиви, не треба им давати за право, ако смо хришћани хајде да наметнемо свој систем вредности,односно станемо на пут онима који би да банализују сваки разговор. Бојим се да такви људи покушавају себи да докажу како је банализација свега добра, а да им ми никакву љубав не чинимо попуштајући,напротив, учвршћујемо их у њиховим заблудама. свака част сестро 4chsmu1 :drugarstvo: 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Цитат Није баш тако... Ево ја сам реаговао на написано у делу где уређујемо форум. Тренутно нико није онлајн осим мене, па ћемо видети сутра детаље. До тада, замолио бих вас за стрпљење. Упркос вашим предрасудама Александра познајем лично као врло стабилну и добронамерну личност, спремну да саслуша аргументе других. Само избегавајте препуцавање с њим - колико знам, администрација других форума је по таквим питањима знатно нетолерантнија од било кога од нас овде. У сваком случају, молим вас за мало стрпљења... Ocemo li braco admini? On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 greengrin Не знам коме да се обратим али била бих захвална да ми надлежни промене ник у ћирилицу, или још боље овако нешто Συνεργία при регистрацији сам написала латиницом и сада не умем да променим 0102_laugh Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Цитат Не знам коме да се обратим али била бих захвална да ми надлежни промене ник у ћирилицу, или још боље овако нешто Συνεργεια winter при регистрацији сам написала латиницом и сада не умем да променим 0102_laugh биће ријешено. вук greengrin Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 0102_laugh greengrin Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука