Jump to content

Мишљење (критике) чланова форума о члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

На крају се ствари своде на то да ће онај ко жели да види конрадикторности у делима владике Игњатија (или било ћијим) - наћи контрадикторности...

Наравно - по цену тога да у потпуности промаши комплетан смисао онога што коментарише, и да остане ускраћен за ново сазнање и искуство...

Остаје само да неко - било ко - уместо вербалних магли и бацања прашине у очи, покаже да није контрадикторно оно што сам ја као такво навео.

А може и овакав одговор - јесте контрадикторно, па шта?

Ко теби нешто докаже сматраћу га за бога.

Безвезе ти је коментар.

читај мало чешће родољубове коментаре, искристалисаће ти се  :bla:

То и ја теби исто могу да кажем. И да ставим смајлија.  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

На крају се ствари своде на то да ће онај ко жели да види конрадикторности у делима владике Игњатија (или било ћијим) - наћи контрадикторности...

Наравно - по цену тога да у потпуности промаши комплетан смисао онога што коментарише, и да остане ускраћен за ново сазнање и искуство...

Остаје само да неко - било ко - уместо вербалних магли и бацања прашине у очи, покаже да није контрадикторно оно што сам ја као такво навео.

А може и овакав одговор - јесте контрадикторно, па шта?

Ко теби нешто докаже сматраћу га за бога.

Безвезе ти је коментар.

читај мало чешће родољубове коментаре, искристалисаће ти се  algabacaju

То и ја теби исто могу да кажем. И да ставим смајлија.  algabacaju

то је за тему ''критика меде''  :bla: :drugarstvo: :291291291:
Подели на овим сајтовима

Неће помоћи никакво позивање на Александрово оштро реаговање јер почетак препирања и непоштовања започињеш управо ти и свако ко има искуство полемике са тобом сведок је тога.

Дакле, ИЛИ РАЗГОВАРАЈ СА ПОШТОВАЊЕМ И КУЛТУРНО ИЛИ ЋЕШ ПОЧЕТИ ДОБИЈАТИ ОПОМЕНЕ.

Милане, свако ко је иоле објективан може да види како је текао разговор и ко је први кренуо са непристојним разговором.  Уосталом, твоји коментари ме одавно нити интересују нити дотичу. Слободно причај и ради шта хоћеш.

Подели на овим сајтовима

Неће помоћи никакво позивање на Александрово оштро реаговање јер почетак препирања и непоштовања започињеш управо ти и свако ко има искуство полемике са тобом сведок је тога.

Милане, свако ко је иоле објективан може да види како је текао разговор и ко је први кренуо са непристојним разговором.  Уосталом, твоји коментари ме одавно нити интересују нити дотичу. Слободно причај и ради шта хоћеш.

Тако је , шта има ти да се узрујаваш што неко покушава да ти спочитава да изокрећеш сваку тему на којој се појавиш.

Подели на овим сајтовима

То да ја изокрећем сваку тему на којој се појавим је твоја погрешна перцепција. Ја не изокрећем теме него имам различито мишљење које се теби и још некима не допада. Али је свакако много боље рећи да изокрећем тему.

Подели на овим сајтовима

То да ја изокрећем сваку тему на којој се појавим је твоја погрешна перцепција. Ја не изокрећем теме него имам различито мишљење које се теби и још некима не допада. Али је свакако много боље рећи да изокрећем тему.

ако ће ти бити лакше, да ти преведем:

ти имаш различито мишљење, ал инсистираш да је то мишљење Цркве, самим тим намећући га свакоме.

у томе је проблем.

Подели на овим сајтовима

Е сад ми је лакше, кад си био љубазан да ми преведеш. Мада твој превод нешто нема везе са оригиналом, јер "инсистирати да је моје мишљење - мишљење Цркве", никакве везе нема са "изокретањем теме".

Занимљиво, а они који имају мишљење другачије од мог, они не инсистирају на томе да је њихово мишљење - мишљење Цркве?

Подели на овим сајтовима

Е сад ми је лакше, кад си био љубазан да ми преведеш. Мада твој превод нешто нема везе са оригиналом, јер "инсистирати да је моје мишљење - мишљење Цркве", никакве везе нема са "изокретањем теме".

Занимљиво, а они који имају мишљење другачије од мог, они не инсистирају на томе да је њихово мишљење - мишљење Цркве?

нормално да ти не изгледа, кад ни не видиш а гледаш.

а давно је пре тебе познато шта јесте, а шта није, Црква и теологија  amin-nas

Подели на овим сајтовима

Имаш прву опомену од мене због подвајања. Такав простаклук и немарлук за заједицу нећеш смети да изображаваш на овом месту.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Милане, свако ко је иоле објективан може да види како је текао разговор и ко је први кренуо са непристојним разговором.  Уосталом, твоји коментари ме одавно нити интересују нити дотичу. Слободно причај и ради шта хоћеш.

Имаш прву опомену од мене због подвајања. Такав простаклук и немарлук за заједицу нећеш смети да изображаваш на овом месту.

а леба ти шта би са слободом 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Милане, ја те молим, без ироније, заиста те молим да ми појасниш разлог ове опомене.

Подели на овим сајтовима

Родољуб Лазић покреће дискусије које уствари захтевају богословски дијалог. Досадашњи начин Лазићевог понашања неће се више толерисати. Свака примедба на личност саговорника у богословском дијалогу - а то су све теме на којима Лазић учествује - биће санкционисана опоменом.

Примедбе (на чланове и модераторе форума) шаљите на теме предвиђеним за то или преко ПП.

Дакле, на богословским темама строго се забрањује свађалачки манир.

Покушајте да истрајавате у својим мишљењима на правилан начин.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Немој тако брате да говориш. Шта се збива са тобом?

Родољуб је опоменут што прекида однос са мном који дискутујем на (његовим) богословским темама - са мном који желим да му дам одговоре и да му помогнем. Дакле, шта да учекујемо од човека који неће да има дијалог са другим а намеће своја мишљења као апсолутно исправна.

По мени, ТО је уствари пројављивање пакла и такви манири неће се дозволити на форуму. Опомени се због овога што си рекао и размисли.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Немој тако брате да говориш. Шта се збива са тобом?

Родољуб је опоменут што прекида однос са мном који дискутујем на (његовим) богословским темама - са мном који желим да му дам одговоре и да му помогнем. Дакле, шта да учекујемо од човека који неће да има дијалог са другим а намеће своја мишљења као апсолутно исправна.

По мени, ТО је уствари пројављивање пакла и такви манири неће се дозволити на форуму. Опомени се због овога што си рекао и размисли.

чуј ''шта се збива са мном'' и ''опомени се''  stadaradim 

оћеш и мени сад да прилепиш опомену што ти опонирам?  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

ово твоје нетрпељиво, агресивно, тоталитарно насилништво и опомињање за нечију слободу личности, коју је сам Бог благословио слободном вољом, да ли ће неко бити у заједници са неким или не је тотални аут мозга.

једино ако није уведено неко ново правило сем вређања/клеветања, које си ти управо прекршио оваквим увртањем ушију.

мислим да си преозбиљно схватио своју функцију и да ти је потребан одмор, ако не и враћање међу чланове. 319.gif 4chsmu1 :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...