Jump to content

Мишљење (критике) чланова форума о члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Цитат

A gde se podnose molbe na forumskog patrijarha Dejana? Ja kada otvorim pastetu iz nje ispadne Dejan  1000000001010

Dekija danas ja zamjenjujem i ispadam ne samo iz paštete, nego iz svega i svačega - kažu želju svoju čedo  0442_feel 0442_feel 319.gif 0442_feel

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ако је то тако као што пишеш, онда је администрација то требала да уочи и да се тиме позабави, било баном, било стављањем одговарајуће етикете и све би било у реду. Овако, то је пропуст администрације, а никако аргумент за изрицање опомене.

Jeste, tako je bilo kao sto pisem. Jel' da posaljem neki citat? Evo ih.

Цитат

realno, cpc nije nastala nesto mnogo razlicito od spc. samo je spc imala iza sebe cara koji je osvojio pola balkana, pa nije niko smeo da ih naziva "raspopima" i tera okolo..

Цитат

spc je bila anatemisana kad se otcepila, isto ko sto se i dedeic otcepio.

E, sada o etiketama i banovima ne znam. Ni u rogijevom ni u Rodoljubovom ni u mom slucaju. Komplikovano je to. Ono sto hocu da ti kazem da Rodobljubovo pitanje upuceno rogiju jeste sumnjivo.

Necu vise o ovome, brate vuce prastaj ako sam ti dosadio.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

дајте мени три опомене само закључајте ову тему толико су напорни да ми је криво шта сам ишта писао па ми стално искаче ново обавјештење!!  имате и других тема пишите по њима а не са 20+ постова  на цјелокупном форуму просипате "памет"!!! ако некоме ко је на овом форуму дууугооооо времена не  смета то "што нема правила" ви се сад као нешто осјећате угроженим.   4chsmu1 0409_feel

Нечије две поруке могу бити смисленије него нечијих 446, рецимо. Ако је до мене, извини. И то ће проћи, не секирај се.

малко си постао напоран тјераш неку наводну правду, досадан си и провоцриаш људе, ако је до мене извини. довољно ти је пуштено да се "изјашњаваш" на другом форуму би већ на прву поруку попио бан, рецимо.

Цитат
  Цитат

A gde se podnose molbe na forumskog patrijarha Dejana? Ja kada otvorim pastetu iz nje ispadne Dejan  :229229229:

Ћути, немој да те Вук чује, само си му ти фалио. :)

пошто ја немам још ни једну опомену ево да и ја зарадим једну.

Ова твоја  реченица  глупа је као и њен аутор!  

имаш испод тастер пријави па се жали и пожурииииии....

Подели на овим сајтовима

Цитат

E, sada o etiketama i banovima ne znam. Ni u rogijevom ni u Rodoljubovom ni u mom slucaju. Komplikovano je to. Ono sto hocu da ti kazem da Rodobljubovo pitanje upuceno rogiju jeste sumnjivo.

Necu vise o ovome, brate vuce prastaj ako sam ti dosadio.

И да је компликовано није нерешиво. Добро, нешто неком може да буде сумњиво, у реду, али то није аргумент за изрицање опомене.
Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

дајте мени три опомене само закључајте ову тему толико су напорни да ми је криво шта сам ишта писао па ми стално искаче ново обавјештење!!  имате и других тема пишите по њима а не са 20+ постова  на цјелокупном форуму просипате "памет"!!! ако некоме ко је на овом форуму дууугооооо времена не  смета то "што нема правила" ви се сад као нешто осјећате угроженим.   4chsmu1 0409_feel

Нечије две поруке могу бити смисленије него нечијих 446, рецимо. Ако је до мене, извини. И то ће проћи, не секирај се.

малко си постао напоран тјераш неку наводну правду, досадан си и провоцриаш људе, ако је до мене извини. довољно ти је пуштено да се "изјашњаваш" на другом форуму би већ на прву поруку попио бан, рецимо.

Цитат
  Цитат

A gde se podnose molbe na forumskog patrijarha Dejana? Ja kada otvorim pastetu iz nje ispadne Dejan  :229229229:

Ћути, немој да те Вук чује, само си му ти фалио. :)

пошто ја немам још ни једну опомену ево да и ја зарадим једну.

Ова твоја  реченица  глупа је као и њен аутор!  

имаш испод тастер пријави па се жали и пожурииииии....

Не смета ми што мислиш да сам глуп. Малкице боде очи што ти је толико битна твоја нервоза па се ни не трудиш да је обуздаш. Извињавам се ако сам досадан.
Подели на овим сајтовима

Реци ми зашто си толико запео за ту опомену ево жали се на мене нек ме опомену и тиме смири своју жељу за "објашњењима" и нека тиме буде "правда" задовољена. почели сте се са свим и свачим добацивати  4chsmu1 :229229229:

Подели на овим сајтовима

Цитат

Реци ми зашто си толико запео за ту опомену ево жали се на мене нек ме опомену и тиме смири своју жељу за "објашњењима" и нека тиме буде "правда" задовољена. почели сте се са свим и свачим добацивати  4chsmu1 :229229229:

Ти мислиш да ја имам жељу за објашњењима, ја мислим да си ти мало нервозан. И тако у недоглед.
Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

A gde se podnose molbe na forumskog patrijarha Dejana? Ja kada otvorim pastetu iz nje ispadne Dejan  stadaradim

Dekija danas ja zamjenjujem i ispadam ne samo iz paštete, nego iz svega i svačega - kažu želju svoju čedo  prstgore prstgore bleh 0102_laugh

joooj .please. dada

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

0442_feel 0110_hahaha 0110_hahaha

Много "ниски ударци".......стварно жалосно 0110_hahaha ;и нимало хришћански

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

друго је што бих мирне главе одморио на подуже од неких са овог форума, али то не умањује правду или жалбу.

Сунце мало, па ко те толико насекирао?
ко је теби дрмо кавез?  0110_hahaha
Каква мука. Мени дрмају кавез, теби укидоше бенседине. Шта ћеш...
  Цитат

Ма дај, добар је Меда. Када прође читав процес рехабилитације биће форумаш за пример!

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha
Их, па нисте ваљда толико гадљиви. Слажем се да је било ниског ударања, и сигурно да би било бесмислено да се уобичаји такав начин разговора, али драга Лидија, не можете очекивати да ће некоме коме је дрзак тон постао готово подразумевајући остати увек неузвраћено.
жене ће да обрадиш, мене мало теже 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

http://foto.rambler.ru/preview/r/500x500/4541ff06-3f9d-cbc3-9899-d1a5a72e04ae

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

A gde se podnose molbe na forumskog patrijarha Dejana? Ja kada otvorim pastetu iz nje ispadne Dejan  4chsmu1

Dekija danas ja zamjenjujem i ispadam ne samo iz paštete, nego iz svega i svačega - kažu želju svoju čedo  0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh whackado

нисте ваљда почели да читате цео форум?  4chsmu1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...